Cryotherapie-mannenborsten-cryo21-amsterdam-cryolipolyse- bet-bevriezen

Cryotherapie tegen mannenborsten. Liftend effect en een strakke borstkas door vetcellen te bevriezen

Laat je overtuigen met een kennismakingsbehandeling voor slechts € 75,-. Boek een kuur van 6 behandelingen tegen mannenborsten dan krijg je deze 1e Cryolipolyse proefbehandeling zelfs helemaal gratis.

Cryotherapie proefbehandeling tegen mannenborsten 25% korting van €100,- voor €75,-

Kuur van 6 behandelingen € 600,-

Maak nu met 25% korting een afspraak voor een proefbehandeling en zie direct het resultaat. Beslis daarna of u doorgaat met een kuur van 6 Cryotherapie behandelingen voor de billen.

Indien u besluit om een kuur van 6 behandelingen te gaan doen ontvangt u de proefbehandeling zelfs cadeau!

Wilt u weten wat wij tegen mannenborsten kunnen doen?

Maak  gebruik van de cryolipolyse proefbehandeling. Er volgt een intake waar u wensen m.b.t. het vet op de billen wordt besproken gevolgd door een proefbehandeling met de Cryo 21. Tijdens deze behandeling ziet u met eigen ogen het effect van een enkele behandeling. Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten. Loop niet langer door met mannenborsten.

Resultaat Cryotherapie mannenborsten

  • Minder vet op de borst
  • Versteviging
  • Liftend effect

Cryolipolyse behandelplan tegen mannenborsten

Bij aanvang van deze Cryo 21 behandeling moet u weten dat er gemiddeld 6  behandelingen nodig zijn voor een mooi resultaat op de borst. Het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend, de vetcellen op de borsten zijn weg. De tijd tussen de behandelingen is 15 dagen, zodat uw lichaam de tijd heeft om alle afvalstoffen (vetcellen) af te voeren. De behandeling werkt namelijk in die periode door.

cryo21-cryotherapie

Maak een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam en profiteer tijdelijk van onze korting op de proefbehandeling Cryotherapie tegen buikvet en lovehandles. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp).

Cryotherapie is ook geschikt voor:

  • Cellulitis op benen en billen
  • benen (ook als cellulitis behandeling)
  • buik en lovehandles
  • onderkin
  • armen