Open dag zaterdag 2 september in ons nieuwe pand

Korting, korting en nog eens korting:
Open dag zaterdag 2 september

 

Wat kun je 2 september verwachten:

  • Gratis goodiebag + verloting gratis product
  • Laat je opmaken met Youngblood minerale make-up 
  • Oxy Geneo kuren met  bijna € 70,- korting
  • Gratis Medik8 huidscan
  • Bij aankoop Medik8 R-Retinoate een gratis cleanser en luxe bidon van BU
  • Mooie sets met kortingen tot maar liefst €75,-
  • En natuurlijk een borrel en een hapje
  • In augustus maar liefst 20% korting bij Itty-AnneGoodiebag voor de eerste 25 gasten!

Wees er dus snel bij! Kom je toch iets later, niet getreurd….. We hebben namelijk een pot staan waarin jij een briefje kan stoppen met je favoriete product. Aan het eind van de dag verloten wij onder de deelnemers dit product. Niet gewonnen? Dan krijg je in de maand september alsnog 10% korting op dit product. (niet geldig i.c.m. andere kortingen)

Medik8 Huidscan

De immens populaire huidscan is er weer, nu niet van Murad maar van Medik8. Laat je huid gratis scannen en kom erachter waar beginnende lijntjes en rimpels opkomen of aan welke voedingsstoffen je huid een tekort heeft.

Gratis make-up advies en je laten opmaken met Minerale Make-up van het topmerk Youngblood

Make-up voor iedere leeftijd en huidtype. Minerale make-up houdt de huid gezond beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Laat je op 2 september opmaken door onze Youngblood make-up specialist. Welke kleur of soort make-up past het best bij jouw huid? Krijg gratis advies!

Oxy Geneo: Alleen op de open dag te boeken €25,- korting + gratis Murad Cleanser t.w.v. €43,95

Het najaar leent zich perfect om de huid te ontdoen van alle dode huidcellen en de huid te herstellen van opgelopen zonneschade. Ideaal om in september en oktober een minikuur met de Oxy Geneo te ondergaan en de huid te herstellen. Nog niet bekend met de Oxy Geneo? Op de open adviseren wij jou hierover.

Een kuur van 3 behandelingen normaal €225,00 wordt op de open dag aangeboden voor €200,- en je krijgt er ook nog gratis een Murad Essential C Cleanser cadeau t.w.v. €43,95

Medik8 R-Retinoate uitgeroepen tot beste product nu met gratis mini cleanser en BU bidon

Nieuw: R-Retinoate, 8 x sterker dan retinol, irriteert niet en zowel ‘s ochtends als ‘s avonds te gebruiken. Op de open dag met gratis Medik8 cleanser (vakantieverpakking) t.w.v. €9,95 en luxe drink bidon van beauty Unlimited t.w.v. €12,95

Murad City Skin + gratis Detox supplementen en Vitamine C Cleanser > meer dan € 80,- voordeel alleen geldig op 2 september 

City Skin Overnight Detox Moisturizer is een baanbrekende hydraterende nachtcrème die de huid ontgift van verontreiniging die de huid gedurende de dag oploopt en huidveroudering bestrijdt.

City Skin Age Defense Broad Spectrum SPF50 PA++++ deze dagcrème biedt complete bescherming tegen schadelijke invloeden van buiten zoals blauw licht straling, vervuiling, infrarood, UVA en UVB straling.

Koop beide producten op 2 september en ontvang de Murad Vitamine C Cleanser en Detox supplementen t.w.v. ruim €80,-

Volg ons Facebook voor de laatste aanbiedingen

Pakketten tegen pigmentvlekken, roodheid en anti-aging

2 september hebben we nog 3 andere pakketten met hoge kortingen. Jouw voordeel kan maar liefst oplopen tot € 75,-  Kom langs en sla je slag alleen op 2 september! Deze exclusieve pakketten worden via Facebook bekend gemaakt, dus volg ons op Facebook om te kunnen profiteren van deze acties 

 

Copyright © *2017* *|Beauty Unlimited Amsterdam*, All rights reserved.

Contact
020-7372339
Info@beautyunlimitedamsterdam.nl

Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
klik op: uitschrijven nieuwsbrief