fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

Youngblood visagiste

Youngblood make-up advies op 18 december

Voor slechts 25,- word je prachtig mooi opgemaakt met de minerale make-up van Youngblood door een Youngblood visagiste. Bij aanschaf van 3 Youngblood producten krijg je dit bedrag weer retour.

Wil je tijdens de feestdagen er nog mooier uitzien maak dan een afspraak op 18 december met onze Youngblood visagiste die je opmaakt. Bovendien krijg je tips en adviezen hoe je je eigen mooie uiterlijke kenmerken kunt accentueren.

Wat maak Youngblood zo uniek?

Zuivere mineralen

Youngblood bevat zuivere mineralen en pigmenten zonder conserveringsmiddelen en kleurstoffen die een verzachtende werking hebben op de gevoelige en beschadigde huid. Daarom werkt Youngblood alleen met de hoogste kwaliteit mineralen. Dat zorgt ervoor dat de make-up er natuurlijk uitziet en gemakkelijk aanbrengt.

Vandaag de dag biedt Youngblood Mineral Cosmetics make-up voor het gezicht, ogen en lippen in mooie natuurlijke kleuren. Dankzij de ultieme fijne pigmenten is het product ongelofelijk populair bij visagisten over de gehele wereld. Beroemdheden als Cameron Diaz en Jennifer Lopez gebruiken Youngblood dagelijks.

Pionier op het gebied van minerale make-up sinds 1996

Youngblood bevat 100% zuivere, natuurlijke mineralen, welke zijn bewerkt met behulp van een speciaal proces van verpulvering en laat zich door de extra fijne structuur moeiteloos aanbrengen in elke gewenste dekking. Fris, feilloos en stralend, met een natuurlijke glans, zonder make-up effect en zonder dat de huid te veel gaat glimmen.  Is zuinig in gebruik omdat maar weinig nodig is voor een transparant tot dekkend resultaat.

Het assortiment bevat zowel losse als compacte producten die naar wens gemengd en gecombineerd kunnen worden, aangepast aan uw huidtint en elke gewenste dekking.  Is geschikt voor alle huidtypen: de gevoelige, normale, droge of vette huid, maar ook voor een huid met rosacea, acne, hyperpigmentatie, schade door de zon of gesprongen adertjes – zelfs voor de allergische huid.  Bevat geen zinkoxide, de mineralen hebben geen uitdrogend effect.  Bevat titaniumdioxide, welke de huid beschermt tegen de schadelijke invloeden van UVA/UVB straling.  Is duurzaam, comfortabel en is bestand tegen water. Laat de huid ademen, verstopt daarom de poriën niet en veroorzaakt geen acne. Youngblood is dierproefvrij.

Na het maken van de afspraak krijg je een betaallink. Pas na betaling wordt je plek gereserveerd om no shows en/of last minute annuleringen te minimaliseren.

TOP });