Cosmetisc-arts-injectables-amsterdam

Injectables Amsterdam Zuid

Op een snelle manier huidproblemen oplossen met injectables.

Per 8 augustus is Beauty Unlimited Amsterdam een nieuwe samenwerking aangegaan met dr. Imane Takhama. Cosmetisch arts en specialist op het gebied van injectables.

Maak een afspraak voor een gratis consult inzake injectables zoals botox en fillers of maak direct een afspraak voor een behandeling via de online agenda.

Injectable menu

Wat zijn injectables?

Injectables zijn injectievloeistoffen die via een dunne naald in de huid worden gespoten.  Bekende voorbeelden van injectables zijn fillers en botox.

Wanneer gebruik je injectables?

Injectables kunnen voor diverse huidproblemen worden gebruikt zoals een anti-rimpelbehandeling d.m.v. het vullen van rimpels of juist een bepaalde spier uit te schakelen. Maar ook worden injectables toegepast tegen overmatig transpireren.

Welke injectable kan ik het beste kiezen?

Is de  injectable botox behandeling of juist de filler behandeling bij mij het meeste geschikt? Dit hangt af van veel verschillende factoren. In veel gevallen is botox voldoende maar bij diepe rimpels kan een filler weer beter resultaat leveren of een combinatie van beide behandelingen. Ons cosmetisch arts kan u hierin adviseren.

Even voorstellen!

Mijn naam is Imane Takhama en ik ben cosmetisch arts en gespecialiseerd in injactables zoals botox en fillers.

Kort na mijn BIG-registratie (09921100402) besloot ik een post-doctorale opleiding te volgen voor het veilig toedienen van injectables (botox en fillers). De kunst om middels niet operatieve behandelingen iemand er beter uit te laten zien heeft mij altijd gefascineerd.

Na veel ervaring opgedaan te hebben bij diverse klinieken heb ik mijzelf de naam “de fillers dokter” gegeven en werk ik op diverse locaties bij toonaangevende salons en klinieken. Hier voer ik injectable behandelingen uit met botox en fillers voor zowel medische als esthetische indicaties. Om het beste resultaat te behalen werk ik uitsluitend met hoogwaardige A-merk producten waar al jaren onderzoek naar is gedaan. Zo blijft mijn werk voorspelbaar en betrouwbaar.

Wat is het verschil tussen beide injectables?

Zoals eerder uitgelegd zijn zowel botox als fillers beide injectables maar wat is nu eigenlijk het verschil?

Botox is eigenlijk een eiwit met als merknaam Botuline Toxine. Dit eiwit blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren. Hierdoor neemt de werking van de betreffende spier af of komt in zijn geheel stil te liggen. Meer weten over botox, kijk op Botox behandelingen in Amsterdam Zuid

Fillers op basis van hyaluronzuur herstelt het volume in het gezicht of vult rimpels op. Ook wordt deze injectable veel toegepast op de lippen. Dus samenvattend is een filler eigenlijk een opvulmiddel en botox een spierverslapper. Meer weten over fillers, kijk dan op Filler behandelingen in Amsterdam Zuid

Injectables Amsterdam Zuid

Maak een afspraak via onze online agenda voor een gratis injectable intake en laat u voorlichten over de mogelijkheden in onze praktijk in Amsterdam. Onze cosmetisch arts Imane Takhama is er elke 2 weken op dinsdag tussen 19:00 en 22:00 in onze vestiging in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt).