Duo-behandeling-amsterdam

Duo Behandeling, de gezichtsbehandeling voor twee personen bij Schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam in Amsterdam Zuid.

Bij Schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam is het mogelijk een heerlijke Duo Behandeling te boeken. Lekker een dagje met zijn tweeën naar Amsterdam? Lekker shoppen in het centrum van Amsterdam? Kom daarna gezellig samen naar Schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam.

De gezichtsbehandeling voor 2 personen, samen met je partner, collega, moeder, zus of vriendin, naast elkaar in dezelfde ruimte gelijktijdig een heerlijke ontspannende duo behandeling krijgen.

Vrijwel elke gezichtsbehandeling kan als Duo Behandeling geboekt worden

Of het nu een eenvoudige of luxe Duo Behandeling betreft of een gezichtsbehandeling met als doel uw huid te verbeteren. Heerlijk met zijn tweeën genieten en ontspannen terwijl uw huid professioneel wordt behandeld door onze schoonheidsspecialiste in Amsterdam Zuid. Vrijwel elke gezichtsbehandeling kunt u als Duo Behandeling boeken.

Bel 020 – 737 2339 voor een afspraak

Neem telefonischl contact met ons op voor de mogelijkheden en uitgebreide informatie m.b.t. de Duo Behandeling. De Duo Behandeling is ook leuk om als cadeau te geven. Maak snel een afspraak voor een Duo Behandeling in de schoonheidssalon van Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt nabij de Pijp).