Huidanalyse Amsterdam met de Observ 520

De huidanalyse van OBSERV 520 is het meest nauwkeurige huidanalyse apparaat op de markt. Met onze huidanalyse kijken we in de diepere huidlagen van de huid waardoor we  kunnen zien waar pigment naar boven komt of bijvoorbeeld beginnende rimpels of andere huidproblemen ontstaan. Met onze huidanalyse kunnen we opkomende huidproblemen voor zijn.

Bij  iedere nieuwe klant behandeling kan je gebruik maken van de kosteloze huidanalyse en intake. Deze dien je in onze online agenda bij je behandeling te selecteren. Boek je een gezichtsbehandeling als nieuwe klant boek dan altijd hierbij de huidanalyse en intake. De huidanalyse en intake zijn dan zonder kosten.

Wil je liever een intake en huidscan zonder behandeling dan bedragen de kosten hiervoor € 40,- Bij aankoop van minimaal 3 producten of bij het boeken van een behandeling is de huidanalyse zonder kosten.

Of boek direct de huidanalyse en  intake direct gevolgd door de beste gezichtsbehandeling voor jouw huid, nu tijdelijk als kennismakingsactie!

Huidanalyse met de Observ 520

Onze huidanalyse voeren wij uit met de Observ 520, dit apparaat maakt het mogelijk in de diepere huidlagen te kijken. Hierdoor worden huidproblemen zichtbaar die zich nog niet hebben openbaart aan de oppervlakte. Veel huidaandoeningen zoals huidveroudering, couperose en pigmentatie beginnen namelijk in de diepere huidlagen en worden pas na verloop van de tijd zichtbaar. De Observ 520 analyseert de diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld waardoor een nog beter advies mogelijk wordt en toekomstige huidproblemen worden voorkomen.

Gratis huidanalyse in combinate met behandeling

De uitgebreide huidanalyse is altijd gratis i.c.m. een gezichtsbehandeling. Wil je een analyse zonder behandeling? Dan zijn de kosten € 40,- die je weer terug krijgt wanneer je een behandeling boekt of of bij aankoop van 3 producten. Kom zonder make-up en crèmes naar je afspraak anders is de huidscan niet goed uit te voeren.

Wat kunnen wij zien met de huidscan van de Observ 520?

 • Pigmentatiestoornissen
 • Verdeling van melasmapigmentatie
 • Huidschade door zonlicht
 • Gedehydrateerde huid/milia (gerstekorrels)
 • Overmatige talgklierproductie/vet huidtype (porfyrine)
 • Verstopte poriën
 • Lage talgklierproductie/droog huidtype
 • Verhoornde huid
 • Huidveroudering zoals rimpels en huidverslapping
 • Gevoelige, dunne, kwetsbare huid
 • Huidoppervlaktetextuur
 • Vasculaire gebieden (roodheid, couperose en rosacea)
 • Verminderde bloedcirculatie
 • Huidirritatie

Observ 520 huidanalyse

Huidanalyse amsterdam observ520

Maar liefst 6 verschillende huidanalyses in 1 huidscan

De Observ 520 heeft zes verschillende lichtmodi:

 1. Daglicht modus
 2. True UV-licht modus (o.a. afwijkingen qua pigmentatie, zonneschade, etc)
 3. Gesimuleerde Wood’s modus (huidtype, droge huid, dunne kwetsbare huid, etc)
 4. Parallel-gepolariseerde modus (o.a. talgproductie, poriën, en fijne lijntjes, etc)
 5. Cross-geprolariseerde modus (vasculaire activiteit, roodheid, couperose, rosacea, etc)
 6. Gelaatsteint modus (gelaatsteint)
huidanalyse

Hoe lang duurt de huidanalyse met de huidscan?

De huidscan zelf duurt circa 10 seconden. Boek je een losse huidscan of kennismakingsbehandeling dan zit daar een intake en een complete huidanalyse bij inbegrepen, waarbij de huidspecialist ook naar je huid kijkt en met je in gesprek gaat over je wensen en de mogelijkheden. De totale tijd voor een intake en huidanalyse is 15 tot 30 minuten, dit is afhankelijk van de hoeveelheid vragen, kennis en uitleg die benodigd is.

 

Let op! De Observ huidanalyse kan alleen worden toegepast op een schoon gezicht, dus kom zonder make-up, of make-up die er makkelijk is af te halen en gebruik bij voorkeer geen crème 2 uur voorafgaand aan je afspraak.

Voordelen huidanalyse met de Observ 520

 • We analyseren uw huid op 6 verschillende manieren binnen 10 seconden waardoor een huidadvies op maat mogelijk is
 • Elke huidanalyse wordt bewaard in uw persoonlijk dossier, waardoor de resultaten duidelijk zichtbaar zijn en we deze in de toekomst kunnen vergelijken
 • Toekomstige huidproblemen worden eerder zichtbaar, waardoor we er eerder iets tegen kunnen doen. Denk aan pigment problemen, verhoorning van uw huid, haarvaatjes/couperose, slechte hydratatie, gevoelige en dunne huidgebieden en overmatige talgproductie
 • Elke huidanalyse kan worden verstuurd naar uw persoonlijk email. Zo kunt u ook thuis de resultaten bekijken en aan andere laten zien
Huidanlayse resultaten amsterdam

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!