La Colline Nativage La Cure

La Colline Nativage La Cure voor een mooie uitgeruste huid!

La Cure bevat geavanceerde technologieën die de huid van binnenuit verjongen. Het CMAGE Complex stimuleert het celmetabolisme door de zuurstoftoevoer naar de cellen te verhogen. Cell Life Extender zet vrije radicalen om in zuurstof en water voor de huidcellen, om de levensduur van de cellen te verlengen. De Endo-Skin Technology stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Ook voorkomt deze technologie dat collageen en elastine worden afgebroken, zodat de huid haar stevigheid behoudt.

1.035,00

Beschrijving

La Colline La Cure een intensief 4 weken kuurserum

Een puur concentraat gecreëerd vanuit wetenschappelijke expertise, verpakt in een luxe  juwelendoos.

La Colline NativAge La Cure is geschikt voor een huid met ouderdomstekenen, gebrek aan stevigheid, gebrek aan dichtheid, rimpels of een vale huid. La Colline NativAge La Cure zorgt voor algehele huidverjonging. Het product heeft een geraffineerde textuur en is makkelijk opneembaar, geeft een zijde finish en onmiddellijke sensatie van doeltreffendheid. Het maakt gebruik van laatste innovatie in technologie op het gebied van huidverjonging en collageen aanmaak.

Gebruik:

La Colline La Cure is een anti-aging kuur voor 28 dagen. Breng elke ochtend en avond de kuur aan op een gereinigd gezicht, voor het aanbrengen van een crème. Drie keer klikken op de pen is voldoende product voor elke applicatie. Gebruik 1 pen per week.

Resultaat:

  • De afbraak van collageen en elastine wordt voorkomen
  • De aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt gestimuleerd
  • De huid wordt steviger
  • Fijne lijntjes en rimpels verminderen
  • De huid krijgt een jeugdige uitstraling 

 

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!