LavieSage SkinBase 90

LavieSage SkinBase is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan sterkere en gladdere nagels, mooie en gezonde haren en vooral een strak en sterk onderhuids bindweefsel.

 

39,95

Beschrijving

LavieSage SkinBase ondersteunt bij de aanmaak van bindweefsel en verstevigt de huid, is goed voor nagels en houdt je haar glanzend en sterk.

Bindweefsel houdt ons lichaam in model en zorgt dat alles op zijn plaats blijft. Alle organen liggen ingebed in bindweefsel, maar ook de aanhechtingen van spieren bestaan hieruit. De huid bevat eveneens veel bindweefsel. De bovenste huidlagen worden hierdoor op z’n plaats gehouden door de verbinding tussen de huid en de aangezichtsspieren. Tekorten leiden tot een zakkende en slappe, vormloze huid… Als het bindweefsel in kwaliteit afneemt gaat de huid loszitten. Zo kunnen ongewenste plooien ontstaan zoals een dubbele kin, diepere rimpels in gelaat, decolleté of buikwand.

LavieSage SkinBase bevat belangrijke, natuurlijke componenten, zoals zwavel (MSM), collageen, silicium (bamboe-extract) en vitamine C, die samen met training of behandeling kunnen zorgen voor optimale versteviging van deze en andere bindweefselstructuren. Een uitstekende basis voor een gezonde huid! Zelfs onze darmstructuur kan verbeteren waardoor we onze voeding beter kunnen opnemen. Loszittende of overtollige huid kan ook ontstaan na bijvoorbeeld een afslankperiode.

Gebruik LavieSage SkinBase bij het begin van zo’n periode in een hogere dosering zodat de huid gedurende al die tijd zo strak als mogelijk blijft en overtollige huid wordt voorkomen. Het is raadzaam om die zones extra te trainen.

Voordelen

SkinBase van LavieSage levert een actieve bijdrage aan de vorming van bindweefsel.
Bindweefsel is (steun)weefsel dat deel uitmaakt van alle organen van het lichaam. Het zit in en om organen en heeft een steunende functie. Het verbind alles met elkaar en houdt dat de cellen van onze huid, gewrichten, spieren en organen stevig bij elkaar. Normaal bindweefsel behoort stevig, soepel en veerkrachtig te zijn. De bindweefselvormende cel in het lichaam, de fibroblast, maakt bindweefselvezels en overige vezels aan. Deze maakt ook collageen, elastine en glycoaminoglycanen aan, deze zorgen voor stevigheid en verstrakking van het weefsel.
Om bindweefsel, haar en nagels te onderhouden, moet het lichaam beschikken over voldoende voedingsstoffen. SkinBase is een hoogwaardige bron van actieve ingrediënten zoals vitamine C, zink, mangaan en koper. SkinBase draagt daardoor bij aan het in stand houden van normaal bindweefsel en helpt het bindweefsel van de huid soepel en in conditie te houden. SkinBase is van belang voor de vorming van collageen wat belangrijk is voor het bindweefsel dat helpt om de huid van binnenuit te versterken. Ook de nagels en het haar worden sterker en gaan meer glanzen door SkinBase. Een schoonheidsspecialiste of huidcoach heeft een techniek in huis die heet “Bindweefselmassage”. Deze massage is van zowel het gelaat als het lichaam. Dit is een voorbeeld van behandelmethodes die van buitenaf instaat zijn om het bindweefsel te stimuleren. De in de huid aanwezige voedingsstoffen worden door de stimulering van bloedcirculatie geholpen hun kenmerkende werking uit te voeren. SkinBase draagt bij aan het in stand houden van normaal bindweefsel en helpt het bindweefsel van de huid soepel en in conditie te houden.
Mensen die allergisch zijn voor vis kunnen het product beter niet gebruiken of zeer voorzichtig met een lage dosering beginnen.
Vooral door de extra belasting van het bindweefsel rond de buik kan het een ondersteunende werking hebben bij zwangere vrouwen.

Voordelen op een rijtje:
– Goed voor de instandhouding van bindweefsel in de huid
– Helpt de huid van binnenuit te verstevigen
– Houdt je haar glanzend en sterk
– Goed voor nagels

Gebruik

Aanbevolen onderhoudsdosering is 2 a 3 tabletten per dag. Innemen tijdens de maaltijd. Je mag de 2 a 3 tabletten tijdens 1 maaltijd innemen, maar het mag ook verdeeld over de dag.
Indien u een bindweefsel verstevigende behandeling bij een schoonheidssalon laat uitvoeren mag u ter ondersteuning de inname verhogen naar 6 per dag, afhankelijk van uw eigen wensen. De inname van SkinBase is erg veilig. Bij inname van meer dan 3 tabletten verdeel de innamen dan wel over de dag en bij een maaltijd.

Ingrediënten

SkinBase wordt geleverd met:
90 180 of 360 tabletten, à ±1.400 mg

Samenstelling en dosering 3 tabletten;
– MSM; 1.800 mg
– ConnecTiss Complex; 1.500 mg
– Bamboe-extract
– Viscollageenpeptides
– L-Lysine
– L-Arginine
– Vitamine C (Ester® Calcium Ascorbaat Treonaat); 195 mg 

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!