LavieSage SkinDefence 120

Klanten beoordelen in ons met 4.7/5
4.7/5

LavieSage SkinDefence bevat Polyfenolen, flavonoïden en anthocyanen. Dit zijn plantaardige stoffen die de huid beschermen, bloeddruk en cholesterol verlagen en de ziekte van Alzheimer helpt voorkomen.

LavieSage SkinDefence haalt zijn polyfenolen uit natuurlijke en waar mogelijk biologische producten zoals de schillen van druiven, bessen en granaatappels. Polyfenolen vind je ook terug in thee, wijn, olijfolie, walnoten en cacao bevatten.

114,95

Extra informatie

LavieSage SkinDefence Levertijd 4 werkdagen

LavieSage SkinDefence is belangrijk voor bloedvaten en elastische aderen, is ontstekingsremmend en verlaagd bloeddruk en cholesterol.

Onze huid kan gevoelig zijn voor allerlei invloeden van buitenaf. Maar ook de binnenzijde, zoals onze darmen, kan door een onevenwichtig voedingspatroon ontregeld zijn. Dit, soms in combinatie met een stukje aanleg, kan voor vervelende huidproblemen zorgen die erg lastig onder controle te krijgen zijn. Overmatige schilfering van de huid, vaak op knieën en ellenbogen, of een rode, vlindervormige plek in het gelaat zijn hier bekende vormen van. Een gebalanceerde voeding draagt bij aan een gezond lichaam en een mooie huid. Dit is echter een moeilijk te meesteren probleem met ons huidige, drukke leven, zodat een extra ondersteuning zoals met LavieSage SkinDefence hier zeker op z’n plaats is.

LavieSage SkinDefence, samen met LavieSage SkinSecure, kunnen het zelfherstellende vermogen van het lichaam ondersteunen de balans te hervinden, zodat er betere resultaten kunnen worden geboekt met de voedingsaanpassing. Na enkele maanden kan doorgaans de dosering langzaam worden afgebouwd, afhankelijk van de nauwgezetheid waarmee het eetpatroon is aangepast. Bij overmatige schilfering is het raadzaam om daarna huidversterkende nutricosmetics zoals LavieSage SKollagen te nemen zodat de dermis weer in volume en stevigheid kan toenemen. LavieSage SkinBase kan daarbij verder goed ondersteunen.

 

 

Voordelen LavieSage SkinDefence

  • Ondersteunt het herstellende vermogen van de huid.
  • Belangrijk voor bloedvaten en soepele en elastische aderen (rosacea en psoriasis).
  • Ondersteunt het evenwicht bij stress-situaties.
  • Beschermt de huid
  • Ontstekingsremmende werking, dus zeer geschikt voor de acne huid
  • Daling van cholesterol en bloeddruk
  • 76% minde kans op het krijgen van de ziekte van Alzheimer (bron: Vanderbilt University Medical Center)

LavieSage SkinDefence is rijk aan vitamines en mineralen, zoals vitamine D en zink, die een gunstige invloed hebben op de functie van het immuunsysteem. Ze spelen een rol bij celdelingsprocessen, en zink draagt bij tot een normaal metabolisme van macronutriënten. Chroom draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten en draagt bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vetten en eiwitten. Natuurlijke bronnen van vitamine E beschermt tegen oxidatieve schade. B-vitamines, zoals niacine en panthoteenzuur, helpen bij het vrijmaken van energie uit voeding en spelen ook een rol bij de normale mentale functie en het zenuwsysteem. SkinDefence van LavieSage draagt bij aan het goed functioneren van het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand. Gezonde cellen worden beschermd tegen invloeden van buitenaf, vooral tegen de oxidatieve schade door luchtvervuiling of UV-straling. De antioxidanten Vitamine C en E beschermen tegen oxidatieve schade. Vitamine B3 draagt bij tot vermindering van vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau.

Wanneer neem je LavieSage SkinDefence en wat is de optimale dosering?

LaveSage SkinDefence: 2x daags 2 tabletten tijdens de maaltijd. Voor de ideale combinatie neem tevens SkinSecure.
LavieSage SkinSecure: 2x daags 2 capsules tijdens de maaltijd.

Ingrediënten LavieSage SkinDefence

– MSM
– Vitamine Ester C
– Druivenpitextract
– Curcumine
– OptiBerry
– Vitamine E
– Groene Thee Extract
– Forskolin Extract
– Seleniummethionine
– L-OptiZinc®
– Resveratrol
– Cat’s Claw
– Vitamine D3
– Granaatappel Extract
– Ceramide
– Silymarijn
– Vitamine B3 (niacine)
– Natuurlijke Carotenen
– Pepirine
– Chromium

Voor wie is SkinDefence van LavieSage geschikt?

Voor iedereen die zijn cellen wil beschermen en het herstellende vermogen van de huid wil ondersteunen. Tevens voor iedereen die bloedvaten, soepele en elastische aderen belangrijk vindt en het evenwicht bij stress-situaties wil ondersteunen.

Waarom wordt vaak geadviseerd om SkinDefence van LavieSage te combineren met SkinSecure van LavieSage?
De meest optimale ondersteuning vergt voedingsstoffen die lastig combineerbaar zijn in een enkele tablet of capsule. Daarom zijn deze separaat van elkaar geproduceerd. Je kan ze wel gelijktijdig innemen.
Kan ik direct de volledige dosering gebruiken?

Alhoewel dat doorgaans goed gaat raden we toch aan met 1 tablet te beginnen en de dosering langzaam op te bouwen. De producten bevatten amper vulmiddelen, juist zeer veel werkzame stoffen van hoge concentratie. Het is daarom beter om de dosering rustig te starten.

 

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!

Share