LavieSage SkinPrepare

Klanten beoordelen in ons met 4.7/5
4.7/5

LavieSage SkinPrepare zorgt voor optimale ondersteuning van de huid, als aanvulling op een gezond en gebalanceerd voedingspatroon

Hierdoor wordt het natuurlijke regeneratieproces van de huid ondersteund. Om bij huidverbeterende behandelingen tot effectieve resultaten te kunne komen, zijn er in de huid meer bouwstoffen benodigd dan normaal. LavieSage SkinPrepare zorgt er voor dat al die noodzakelijke grondstoffen voor de verbetering van de huid aanwezig zijn en de huid klaar is voor een intensief behandeltraject.

179,95

Extra informatie

SkinPrepare van LavieSage bevat drie producten die zijn ontwikkeld om de huid optimale gezondheid te bieden en voor te bereiden op behandelingen voor huidverbetering.

Optimaal aan de start voor het hoogste rendement van een behandeling. LavieSage SkinPrepare bevat drie synergetische producten, ontwikkeld en samengesteld voor een optimale voorbereiding van de huid “voorafgaand” aan een specifieke behandeling voor huidverbetering.

SkinPrepare van LavieSage zorgt voor een verzadiging van de huid met micro- en macronutriënten, als aanvulling op een gezond en gebalanceerd voedingspatroon. Daarmee wordt het natuurlijke regeneratieproces ondersteund.

LavieSage SkinPrepare wordt ingezet om de huid optimaal gezond te maken en voor te bereiden op een komende behandeling.
Om tot huidverbetering te kunnen komen zijn er meer voedingsstoffen nodig dan normaal, anders is het niet uitvoerbaar. Immers, alles wat vernieuw dient te worden, moet via voeding nieuw worden aangeleverd, anders ontbreken de grondstoffen voor de vernieuwing. Het is de ideale conditionering van de huid ter voorbereiding van het wellicht veelvergende, intensieve behandeltraject.

Na LavieSage SkinPrepare gebruikt te hebben kan na beoordeling door de schoonheidsspecialist de behandelingscyclus, optimaal voorbereid, worden gestart. Gebruik voor de vervolgbehandeling een een specifieke ‘All-in-One-Solution’ of andere gespecialiseerde LavieSage-producten.

SPR 1 bestaat uit zachte gelatinecapsules die gevuld zijn met een combinatie van krillolie en omega- 3 rijke visolie. Deze zijn rijk aan uitermate gezonde omega-3 vetten in een ‘bijzondere vorm’. Door die vorm absorberen ze veel beter dan reguliere visolie, het lichaam heeft er veel minder van nodig om een snel en effectief resultaat te behalen.
SPR1 zorgt voor gezonde celmembranen en corrigeert de balans tussen omega-3 en -6 vetten. Gezondere celmembranen leiden tot betere cel-ademhaling en een optimaal functionerende cellen. Cellen die meer zuurstof beschikbaar krijgen kunnen hun werk beter uitvoeren, zoals het sneller aanmaken van nieuwe vezels voor de huid.

SPR 2 is een tablet, boordevol met unieke planten- en zee-extracten. Deze extracten zijn antioxidant en bieden bescherming tegen externe invloeden. Ze zijn rijk aan micro- en macro- elementen, noodzakelijk om cellulaire processen aan te sturen. De antioxidanten remmen de veroudering af van zowel de huid als bloedvaten, hersenen en ogen.

De plantenextracten zorgen tevens voor het actief aansturen van specifieke herstelprocessen. Daarom is SPR2 rijkelijk voorzien met extracten die de insulinegevoeligheid optimaliseren zodat stofwisselingsprocessen effectiever verlopen: Hierdoor verbrandt het lichaam gemakkelijker vetten. Daarnaast is SPR2 ontwikkeld om de botaanmaak flink te ondersteunen, met behulp van vitamine D3 en K2.

SPR 3 Bindweefsel houdt ons lichaam in model en zorgt dat alles op zijn plaats blijft. De organen liggen ingebed in bindweefsel, maar ook de aanhechtingen van spieren bestaan uit bindweefsel. De huid bevat erg veel bindweefsel. De bovenste huidlagen worden op haar plaats gehouden door de verbindingen tussen de huid en de spieren. Een tekort aan bindweefsel leidt tot een zakkende en slappe, vormloze huid…

SPR 3 bevat alle belangrijke ingrediënten om het bindweefsel optimaal te ondersteunen en gezond en vooral sterker te worden. Het is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan stevige en gladde nagels, mooie en gezonde haren, een strak en sterk onderhuids bindweefsel en een perfecte darmfunctie.

Voordelen op een rijtje:

– Om bij huidverbeterende behandelingen tot effectieve resultaten te kunne komen, zijn er in de huid meer bouwstoffen benodigd dan normaal. LavieSage SkinPrepare zorgt er voor dat al die noodzakelijke grondstoffen voor de verbetering van de huid aanwezig zijn en de huid klaar is voor een intensief behandeltraject.

Gebruik

De basisdosering staat op de binnenzijde van het deksel. Gebruik de SPR1 vooral in de ochtend, omdat het wellicht te veel energie kan geven welke de slaap kan beïnvloeden.

Ingrediënten

SPR 1 Hoeveelheid per 4 capsules
Visolie – triglyceriden (bevat: vis) 1400 mg
Krilolie (bevat: kril/schaaldieren) 600 mg
Rosemarijnextract 20 mg
SPR 2 Hoeveelheid per 2 tabletten
Spirulina 600 mg
Vitamine C 160 mg
Druivenpitextract (OPC) 120 mg
Gojibessenextract 100 mg
Groene thee-extract (EGCG) 80 mg
Boswellia Serrata (85% boswellic acids) 80 mg
Ashwagandha (Withanolides) 80 mg
Alfa Liponzuur 70 mg
Carotenenblend 60 mg
Bessenblend (Proanthocianides) 50 mg
Bacopa (50% bacosides) 50 mg
Vitamine E (a,b,d,g tocoferolen) 35 mg
Zink 28 mg
Resveratrol (98%) 20 mg
Chromium 400 µg
Selenium 150 µg
Vitamine K2 60 µg
Vitamine D3 50 µg
SPR 3 Hoeveelheid per 6 tabletten
MSM (methylsulfonielmethaan) 3600 mg
Viscollageen tripeptides (bevat: vis) 1500 mg
L-Arginine 600 mg
L-Lysine 600 mg
L-Glutamine 600 mg
Vitamine C 320 mg
Bamboe-extract 300 mg

FAQ

Voor wie is LavieSage SkinPrepare geschikt?
Eigenlijk voor iedereen die wat voeding betreft optimaal gezond wil zijn. Als je aan je huid wilt werken om deze te verbeteren door middel van schoonheidsbehandelingen, dan moet de huid voor aanvang van die behandeling in topconditie zijn! De SkinPrepare zorgt er voor dat in de huid alle voedingsstoffen (building blocks) aanwezig zijn om de huidbehandelingen probleemloos en verantwoord te kunnen ondergaan.

Wanneer neem Laviesage SkinPrepare in en wat is de optimale dosering?
De dosering en het tijdstip van inname is aangegeven op de verpakking. Er is een ochtend en een avondinname. Combineer die inname zoveel mogelijk met de maaltijden. Je kunt in het begin een lagere dosering toepassen, voor gewenning. Daarna is het beter de adviesdosering op de verpakking te volgen.

Verbetert LavieSage SkinPrepare ook m’n huid?
Ja, SkinPrepare legt een uitstekende basis voor een gezonde en stevige huid. Alle lagen (opperhuid, lederhuid en onderhuids bindweefsel) worden voorbereid om optimaal op huidbehandeling te kunnen reageren. Naast een voelbaar zachtere huid, ontstaat in de diepere huidlagen juist veel meer stevigheid. Dit is merkbaar in zowel het gelaat, op de benen, de romp en de armen.

Zijn er contra-indicaties voor SkinPrepare van LavieSage?
Mensen die allergisch zijn voor vis kunnen het product beter niet gebruiken of voorzichtig met een lage dosering beginnen. Allergie voor schaaldieren kan lastig zijn, omdat er in het product krilolie wordt verwerkt.

Mag ik LavieSage SkinPrepare gebruiken tijdens de zwangerschap?
Er is geen reden om tijdens zwangerschap niet aan je gezondheid te werken, in tegendeel. SkinPrepare is geen medicijn, het is zeer geconcentreerde voeding met alle voordelen om je lichaam bij verhoogde behoeftes (zoals zwangerschap) optimaal te ondersteunen. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts.


close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!

Share