LavieSage SkinReconditioner

247,00

LavieSage SkinReconditioner ondersteunt het natuurlijke herstelvermogen van de huid, als aanvulling op een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon. LavieSage SkinReconditioner bevat drie synergetische producten voor een optimale ondersteunig bij het verbeteren van de ongewenste huidcondities. De samenstelling is rijk aan omega-3 vetten, krachtige antioidanten en bouwstoffen om de huid in optimale conditie te brengen en de microcirculatie van de kleinste bloedvaten te optimaliseren.

Beschrijving

Laviesage SkinReconditioner heeft een levertijd van 4 werkdagen

[su_tabs][su_tab title=”Algemeen”]

SkinReConditioner van LavieSage herstelt de beschadigde en verkleurde huid. Ideaal als je last hebt van psoriasis, acne, rosacea, couperose of darmklachten.

[/su_tab] [su_tab title=”Voordelen”]

Natuurlijke energie voor een gezonde en uitgebalanceerde huid
LavieSage SkinReConditioner bevat drie synergetische producten, ontwikkeld en samengesteld voor een optimale ondersteuning bij het verbeteren van ongewenste huidcondities. De samenstelling is rijk aan omega-3 vetten, krachtige antioxidanten en bouwstoffen om de huid in optimale conditie te brengen. Zelfs de microcirculatie van de kleinste bloedvaten wordt zo geoptimaliseerd.

Het ondersteunt het natuurlijke herstelvermogen van de huid, als aanvulling op een gezond en gebalanceerd voedingspatroon.
SkinReConditioner van LavieSage wordt ingezet om ongewenste verkleuringen, die kunnen ontstaan door zichtbare bloedvaatjes in de gezichtshuid, te reduceren. Ook wordt het toegepast bij huidcondities die zich manifesteren in de vorm van bijvoorbeeld schilfervorming, dikwijls in combinatie met verkleuringen of een beschadigde huid.

Niet alleen de huid en de bloedvaten zullen de voordelen van SkinReConditioner ervaren; een normale darmfunctie (door het ondersteunen van de normale werking van spijsverteringsenzymen) is direct is gekoppeld aan de huidkwaliteit.

SRC1 bestaat uit zachte gelatinecapsules die gevuld zijn met krillolie. Krill zijn kleine, garnaalachtige diertjes die in de schone zuidpoolwateren zwemmen. Ze zijn zeer rijk aan uitermate gezonde omega-3 vetten (EPA en DHA) in een bijzondere vorm. Door deze vorm absorberen ze beter dan reguliere visolie, vandaar dat je er minder van nodig hebt, om toch een snel en effectief resultaat te kunnen behalen. EPA en DHA zijn wetenschappelijk onderzocht voor het in stand houden van het gezichtsvermogen, de hersenfunctie en de normale werking van het hart. Ze zorgen namelijk voor gezonde celmembranen en reguleren de balans tussen omega-3 en -6 vetten. Een overschot aan met name linolzuur (omega-6 vet) verhoogt helaas de gevoeligheid voor ontstekingen.

SRC2 is een tablet, boordevol met unieke plantenextracten en vitamines, zoals C, D3 en E. Deze extracten reguleren een normale celdeling, werken als antioxidant en bieden bescherming tegen externe invloeden. Onze huid kan namelijk gevoelig zijn voor allerlei invloeden van buitenaf. Maar ook de binnenzijde, zoals onze darmen, kan door een onevenwichtig voedingspatroon ontregeld zijn. Dit, soms in combinatie met een stukje aanleg, kan voor een ontsierende huid zorgen die erg lastig onder controle te krijgen is. Veel mensen hebben al jaren last van hun darmen zonder de link te leggen naar andere, vervelende klachten zoals die van de huid. Overmatige schilfering van de huid, vaak op knieën en ellebogen, of een rode, vlindervormige plek in het gelaat zijn hier bekende vormen van. Een gebalanceerde voeding draagt bij aan een gezond lichaam en een mooie huid. Dit is echter een moeilijk te meesteren probleem met ons huidige, drukke leven, zodat een extra ondersteuning zoals met SRC2 hier zeker op z’n plaats is.

SRC3 bevat essentiële ingrediënten om de darmwand te kunnen laten herstellen. Cellen in de darmwand mogen wel voeding absorberen en doorgeven aan de microbloedvaten er achter, maar de cellen mogen geen ongewenste stoffen, parasieten of bacteriën doorlaten in de bloedcirculatie. Als dat wel gebeurt spreken we van een lekkende darm.

Onze moderne voeding bevat veel stoffen die darmwandcellen kunnen beschadigen waardoor er ongewenste stoffen in de circulatie komen (zie de inleiding). Dit leidt onherroepelijk tot immuunreacties, energieverlies en reacties die de darmfunctie kunnen verminderen. Het lichaam absorbeert daardoor minder voedingsstoffen. SRC3 remt deze reacties sterk af en biedt hulp bij reparatie van de beschadigde cellen. Zodra de darm weer beter functioneert wordt er energie uit de voeding weer gebruikt om bijvoorbeeld onze huid te herstellen.

Voordelen op een rijtje:

– Herstelt de beschadigde huid
– Verbetert de algehele huidconditite
– Verbetering van de darmfunctie
– Geschikt tegen psoriasis, acne, rosacea, couperose of darmklachten
– Geeft nieuwe energie, is zeer geschikt voor mensen met burnout klachten of weinig energie

[/su_tab]

[su_tab title=”Gebruik”]

De basisdosering staat op de binnenzijde van het deksel. Gebruik de SRC1 vooral in de ochtend, omdat het wellicht te veel energie kan geven welke de slaap kan beïnvloeden.

[/su_tab]

[su_tab title=”Ingrediënten”]

SRC1 Hoeveelheid per 4 capsules

Krillolie (bevat: krill / schaaldieren) 200 mg

SRC2 Hoeveelheid per 4 tabletten

MSM (methylsulfonielmethaan) 2400 mg
Calcium 240 mg
Vitamine C 170 mg
Vitamine B5 (CalciumPantothenate-D) 100 mg
Vitamine E (a,b,d,g uit natuurlijke bron) 40 mg
Vitamine B3 (Niacine) 60 mg
Selenium (Seleniummethionine) 200 µg
Vitamine D3 50 µg
Skinflamin-Complex 1296 mg

Skinflamin-Complex bestaat uit extracten van: Cat’s Claw (Uncaria Tomentosa), Granaatappel (Punica Granatum seed), Silymarijn (Silybum Marianum), Curcumine (Turmeric), Druivenpit, Groene Thee, Forskolin (Coleus Forskohlii), OptiBerry®, Resveratrol (Polygonum Cuspidatum), Ceramide (Konjac tuber root), Carotenen (Dunaniella Algae), Piperine (Piper Nigrum).

SRC3 Hoeveelheid per 6 tabletten

MSM (methylsulfonielmethaan) 2400 mg
Viscollageen tripeptides 1500 mg
HMB-Ca 1200 mg
Bamboe-extract 600 mg
L-Arginine 450 mg
L-Lysine 450 mg
L-Glutamine 450 mg
Curcumine 300 mg
Vitamine C 172 mg

[/su_tab] [su_tab title=”FAQ”]

Voor wie de LavieSage SkinReConditioner geschikt?
SkinReConditioner wordt in het bijzonder ingezet voor mensen die gevoelig zijn voor ontstekingen. De ingrediënten stimuleren het zelfherstellend vermogen van het lichaam en het immuunsysteem. Hiermee wordt hyperactiviteit van het immuunsysteem voorkomen en kunnen ontstekingen in beter worden opgelost. Zodra dit het geval is, kan er weer gewerkt worden aan een optimale en gezonde huid.

Wanneer neem je LavieSage SkinReconditioner in en wat is de optimale dosering?
De dosering en het tijdstip van inname is precies aangegeven op de verpakking. Er is een ochtend en een avondinname. Combineer die inname zoveel mogelijk met de maaltijden. Je mag in beginsel een lagere dosering gebruiken voor gewenning, maar daarna is het beter de adviesdosering op de verpakking te volgen.

Verbetert LavieSage SkinReConditioner ook m’n huid?
De SkinReconditioner zorgt ervoor dat het huidbeeld rustig wordt door de darmfunctie te ondersteunen. Dit resulteert in de regel ook tot een gezondere en mooiere huid omdat de darm nu meer voedingsstoffen uit de voeding kan halen. Ook wordt energieverlies tegen gegaan omdat de darm veel efficiënter wordt.

Zijn er contra-indicaties voor LavieSage SkinReconditioner?
Mensen die allergisch zijn voor vis kunnen het product beter niet gebruiken of voorzichtig met een lage dosering beginnen. Allergie voor schaaldieren kan lastig zijn, omdat er in het product krilolie wordt verwerkt.

Mag ik LavieSage SkinReconditioner gebruiken tijdens de zwangerschap?
Er is geen reden om tijdens zwangerschap niet aan je gezondheid te werken, in tegendeel. SkinReconditioner is geen medicijn, het is zeer geconcentreerde voeding met alle voordelen om je lichaam bij verhoogde behoeftes (zoals zwangerschap) optimaal te ondersteunen. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts.

[/su_tab][/su_tabs]