LavieSage SkinSupport 90 tabs

74,95

LavieSage SkinSupport, All-in-one Support voor een mooie en gezonde huid! Naar mate de huid wat ouder wordt stijgt de behoefte aan efficiënt onderhoud. Bij een verhoogde onderhoudsbehoefte is de LavieSage Skin Support de ideale aanvulling. Extra ingrediënten zijn toegevoegd om vooral de veerkracht van het collageen te beschermen. De unieke “fish collagen peptides” zijn wateroplosbaar en bestemd als bouwstof van het collageen in onze huid. De absorptie is optimaal. Huidveroudering wordt zo afgeremd.

Maar ook de capaciteit om vocht te binden tussen de collageenvezels neemt door het gebruik van LavieSage SkinSupport toe. Dit door toevoeging van het unieke Cartidea®, chondroïtinesulfaat en glucosamine. Hierdoor blijft de huid elastischer en worden fijne rimpels voorkomen en zelfs hersteld. Om te zorgen dat de huid beter beschermd blijft en er minder vochtverlies is, maken we gebruik van ceramide. Dit unieke vet zit met name in de opperhuid, maar neemt met de jaren af. Daardoor gaat de barrièrefunctie achteruit en verliest ze ook sneller haar vocht. Ceramide corrigeert deze leeftijdsgerelateerde achteruitgang. Mangosteen, vitamine Ester® C en granaatappelextract beschermen overmatige collageenafbraak en stimuleren de aanmaak van nieuwe vezels.

Categorie:

Beschrijving

LavieSage SkinSupport herstelt en voedt de huid van binnenuit en zorgt voor landurig behoudt van de normale structuur van de huid.

Voordelen

SkinSupport van LavieSage is een ware beautysupplement dat de huid van binnenuit voedt, voor behoud van de normale structuur en functie en ter ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid. Het is aan te bevelen SkinSupport in te nemen in combinatie met SkinBalance.
Iedereen kan de SkinSupport gebruiken maar de doelgroep is de huid vanaf zo’n 35 à 40 jaar. Het is het perfecte onderhoudsproduct met optimaal innamegemak. Als je niet van poeders houdt is het ideaal. Maar vooral op reis is er geen betere keuze.

Mensen die allergisch zijn voor vis kunnen het product beter niet gebruiken of zeer voorzichtig met een lage dosering beginnen.

Voordelen op een rijtje:
– Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
– Voor behoud van normale structuur en functie van huid
– Voedt de huid van binnenuit
– Ideaal op reis

Gebruik

Een normale dosering varieert van 2 tot 4 tabletten per dag, ingenomen direct na de maaltijd.
Voor het gezond houden van de huid zijn 2 tabletten per dag voldoende, ingenomen direct na de maaltijd.
Indien u de onderhoudsdosering wilt verhogen omdat u behoefte heeft aan meer bouwstoffen dan kunt u 4 tabletten slikken, verdeeld over de dag.
Maximale dosering is 6 tabletten per dag.
Ingredienten

– MSM
– Vitamine C
– Cartidea®
– Bamboe-extract
– Viscollageenpeptides
– Chondroïtinesulfaat
– Biotine
– Granaatappelextract
– Mangosteenextract
– Glucosamine
– Druivenpitextract
– Ceramide
– Zink

FAQ

We verliezen dagelijks zo’n 40 a 50 miljoen huidcellen! Omgerekend zijn dat 30.000 a 40.000 huidcellen per minuut. In totaal verliezen we zo’n 4 kilo aan huid per jaar. Dat betekent dat hetzelfde aantal huidcellen ook iedere dag weer aangemaakt zou moeten worden. De huid is dus een doorlopend proces van afsterven en aanmaken. Vanuit deze wetenschap is het aan te bevelen om de huid vanaf een bepaalde leeftijd te voorzien van extra onderhoudsbouwstoffen. SkinSupport¹ is een beautysupplement dat de huid van binnenuit voedt¹, voor behoud van de normale structuur en functie¹ en ter ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid¹.