Medik8 Advanced Day Total Protect

Klanten beoordelen in ons met 4.7/5
4.7/5

 Hydr8 Day 360 Rich is vernieuwd en heet nu Medik8 Advanced Day Total Protect

Medik8 Advanced Day Total Protect dagcreme met UVA-UVB zonbescherming. Anti-aging dagcrème die de huid te beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering. Ectoin complex is een natuurlijk bio-product dat de celmembramen een goede bescherming geeft. Moisture Magnets is een complex van hydraterende werkstoffen die zorgen voor een goede hydratatie in de huid.

 • Helpt lijntjes en rimpels als gevolg van huidveroudering te voorkomen
 • 5 * UVA/UVB-bescherming
 • Snel absorberend en sterk hydraterende crème
 • Beschermt tegen invloeden van buitenaf

73,65

Extra informatie

Hoe werkt Advanced Day Total Protect

Advanced Day Total Protect biedt 360 graden bescherming tegen alle aspecten van het milieu en is de ultieme SPF 30-moisturizer voor een jeugdig uitziende huid.

Het zorgvuldig gekozen complex van zonnefilters van Medik8 is bewezen langdurig, uiterst veilig en de beste bescherming tegen vroegtijdige veroudering door de zon te zijn. Moringa-extract biedt een uitzonderlijke bescherming tegen vrije radicalen. Het gebruik van carnosine in onze anti-A.G.E technologie voorkomt glycatie, een natuurlijk verouderingsproces waarbij suikers reageren met eiwitten zoals collageen, waardoor ze worden omgezet in geavanceerde glycatie-eindproducten (A.G.E.s) die niet kunnen worden vernieuwd, wat leidt tot fijne lijntjes en rimpels. Carnosine kan de glycosereactie remmen; het beschermen van collageen tegen schade. Het is ook in staat om de tere huid te beschermen tegen infrarode stralen, die ook collageenvoorraden kunnen afbreken.

Tot slot bevat Advanced Day Total Protect een superieure blauwlichtverdediging die een buffer van antioxidantbescherming biedt tegen blauw licht van schermen.

Welke voordelen biedt Medik8 Advanced Day Total Protect?

 • Dagcrème met zon bescherming SPF30
 • UVA en UVB zonbescherming
 • geeft een goede bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering
 • sterk hydraterend
 • snelle opname door de huid

Voor welk huidtype is Medik8 Advanced Day Total Protect geschikt?

 • droge huid
 • normale huid
 • vette huid
 • gecombineerde huid

Hoe Gebruik je Medik8 Advanced Day Total Protect?

 1. Reinig de huid met een cleanser van Medik8
 2. Breng de Medik8 serum(s) aan
 3. Breng hierover deze dagcreme aan overdag

Belangrijkste werkstoffen Medik8 Advanced Day Total Protect

Superior UV Filters
Een complex van zonnefilters die zorgvuldig geselecteerd zijn voor hun lange levensduur, veiligheid en vermogen om de huid te beschermen tegen schadelijke UVA en UVB-stralen.

Moringa Extract
Rijk aan oliezuur, een essentieel vetzuur bekend om zijn hydraterende en voedende eigenschappen. Het vormt tevens een filmlaagje over de huid zodat deze beschermd wordt tegen milieu-invloeden van buitenaf.

Carnosine
Een beschermende peptide die van nature in het lichaam wordt geproduceerd. Carnosine blokkeert huidschadelijke suikers van binding aan collageen in de huid, waardoor vorming van rimpels wordt voorkomen. Tevens beschermt het de huid tegen infraroodschade.

Theobroma Cocoa Seed Extract
Dit krachtige extract is afgeleid van cacao en beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van blauw licht, terwijl het gevaarlijke vrije radicalen afschrikt en het collageen stimuleert.

Medik8 Advanced Day Total Protect is:

VRIJ VAN SYNTHETISCHE KLEUREN
VRIJ VAN KUNSTMATIGE GEUREN
PARABENENVRIJ
FTALAATVRIJ
VRIJ VAN PALMOLIE
ALCOHOLVRIJ
DIERVRIENDELIJK
VEGAN

Inhoud  Medik8 Advanced Day Total Protect: 50ml]

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!