Medik8 Advanced Day Ultimate Protect

Klanten beoordelen in ons met 4.7/5
4.7/5

Medik8 Advanced Day Ultimate Protect is de zonnebrandcrème met de hoogste beschermingsfactor 50+ PA++++

Medik8 Advanced Day Ultimate Protect  is aangevuld met DNA-reparatie-enzymen van de nieuwste generatie en ons meest geavanceerde 360°-beschermingssysteem ooit.

Medik8’s Davanced Day Ultimate Protect is Medik8’s ultieme anti-aging zonnebrandcrème. De prachtig hydraterende crème geeft het gezicht een onzichtbare bescherming en een niet-vettige afwerking, klaar voor de dag die komen gaat. Fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd, de huid wordt langdurig gehydrateerd en nieuwe tekenen van veroudering worden op afstand gehouden.

 

63,60

Extra informatie

Brand

Medik8

Medik8 Advanced Day Ultimate Protect belangrijkste voordelen

 1. Ultieme bescherming tegen UV-straling
  Om onze ultieme zonnebrandcrème te maken, gebruiken we het hoogste niveau van zonnebescherming: SPF 50+ PA++++, om door de zon veroorzaakte vroegtijdige tekenen van huidveroudering te voorkomen.
 2. DNA-Reparatie Enzymen
  Ingekapselde fotolyase, een door licht geactiveerd enzym dat DNA herstelt, helpt de natuurlijke herstelmechanismen te ondersteunen, na blootstelling van de huid aan UV straling.
 3. Medik8’s Meest Geavanceerde UV-beschermer
  Het zonnefilter biedt de huid de ultieme bescherming tegen het omgevingsfactoren, met bescherming tegen blauw licht, infrarood licht, glycatie en vervuiling.
 4. Het hele jaar door
  Medik8 Advanced Day Ultimate Protect biedt betrouwbare bescherming in elke situatie, elk seizoen en op elke locatie. Ultieme bescherming in de heetste zomerzon, voedend op de huid in de koudste winter. Het is ontworpen om een belangrijke pijler te zijn in uw huidverzorgingsroutine, 365 dagen per jaar.
 5. Dagelijkse hydratatie
  Verrijkt met voedende squalaan en hydraterend multigewicht hyaluronzuur om de huid dagelijks te hydrateren.

 

Hoe werkt Medik8 Advanced Day Ultimate Protect?

Ons hoogste SPF-product in de Medik8-lijn, met het hoogste niveau van PA+ bescherming tegen UVA-stralen – PA++++. We gebruiken een complex van eersteklas, moderne zonnefilters die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun lichtgevoeligheid, goede werking op de huid en huidvriendelijke voordelen.

Advanced Day Ultimate Protect zonbescherming wordt versterkt door DNA-reparatie-enzymen. Blootstelling aan UV-stralen kan leiden tot beschadiging van het DNA, met alle gevolgen van dien voor natuurlijke processen zoals het afweermechanisme op basis van vrije radicalen en de collageenproductie. Photolyase, een door licht geactiveerd enzym, ondersteunt de natuurlijke herstelmechanismen van de huid om de toekomstige vorming van zichtbare fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie als gevolg van UV-blootstelling te voorkomen. De fotolyase is ingekapseld om het doordringen in de huid te optimaliseren, wat zorgt voor een nieuwe generatie anti-verouderingsresultaten, waaronder een gezonder uitziende en veerkrachtigere huid met een natuurlijke gloed.

UV-stralen zijn niet het enige waartegen we onze huid moeten beschermen; we worden ook het hele jaar door blootgesteld aan een aantal andere dagelijkse factoren die vroegtijdige veroudering kunnen veroorzaken.

Advanced Day Ultimate Protect bevat duurzaam gewonnen bosbessenzaadolie, een natuurlijk schild tegen blauw licht. Blauw licht van de zon kan schade door vrije radicalen of zichtbare hyperpigmentatie op de teint veroorzaken. Bosbespit olie is in staat om het blauwe licht te absorberen voordat het de huid raakt, waardoor de schade van blootstelling aan blauw licht tot een minimum wordt beperkt.

Marrubium vulgare-extract biedt een superieure bescherming tegen vervuiling om de schade door milieuverontreinigende stoffen te beperken, door de huidcellen te beschermen en de huidbarrière te helpen versterken.

Carnosine is een multi-tasking di-peptide die zowel tegen glycatie als tegen infrarood beschermt. Glycatie is een natuurlijk verouderingsproces waarbij suikers in de voeding reageren met eiwitten zoals collageen, waardoor ze veranderen in advanced glycation end-products (A.G.E.’s) die niet kunnen worden vernieuwd, wat leidt tot fijne lijntjes en rimpels. Advanced Day Ultimate Protect maakt gebruik van carnosine om de glycatie-reactie te remmen en de huid te beschermen tegen huidveroudering als gevolg van glycatie. Carnosine kan de huid ook beschermen tegen infraroodstralen, die ongeveer de helft van de zonnestralen uitmaken en waarvan bekend is dat ze een rol spelen bij de afbraak van collageen.

Voedend squalaan en hydraterend hyaluronzuur voorzien de huid langdurig van vocht, waardoor fijne lijntjes en rimpels vervagen.

Hoe gebruik je Medik8 Advanced Day Ultimate Protect?

 • Als laatste stap in uw huidverzorgingsroutine brengt u een ruime hoeveelheid (¼ theelepel) Advanced Day Ultimate Protect aan op het gezicht. Voeg meer toe voor de hals en het decolleté, maar vermijd de huid rond de ogen.
 • Gebruik lichte, opwaartse bewegingen en laat intrekken.
 • Naar behoefte opnieuw aanbrengen gedurende de dag, en om de 2 uur bij direct zonlicht.
 • Perfect om in lagen aan te brengen over uw favoriete Medik8 vitamine C serum.

Ingrediënten Medik8 Advanced Day Ultimate Protect

 • Geavanceerde UV-filters
  Een complex van hoogwaardige, moderne scheikundige zonnefilters, zorgvuldig geselecteerd op hun goede werking op de huid, fotostabiliteit en huidvriendelijke voordelen.
 • Ingekapselde fotolyase
  Fotolyase is een door licht geactiveerd DNA-reparatie-enzym dat is afgeleid van planktonextract en dat de natuurlijke afweermechanismen van de huid tegen DNA-schade door UV-licht ondersteunt.
 • Bosbessenzaadolie
  Duurzame bron van 800.000 ge-upcyclede bosbessen*, bosbessenzaadolie is rijk aan bètacaroteen en fungeert als een natuurlijk schild tegen blauw licht.
 • Marrubium Vulgare-extract
  Een krachtige antioxidant die essentiële bescherming biedt om de tere huid te beschermen tegen door vervuiling veroorzaakte schade.
 • Carnosine
  Carnosine is een beschermende peptide die van nature in het lichaam wordt aangemaakt. Carnosine blokkeert de binding van huidbeschadigende suikers aan het collageen in de huid tijdens een proces dat glycatie wordt genoemd. Dit helpt de vorming van rimpels te voorkomen en beschermt de huid tegen schade door infrarood licht.
 • Squalaan
  Squalaan is een bijna huideigen lipide die helpt de natuurlijke huidbarrière te ondersteunen en de teint te hydrateren en te voeden.
 • Multigewicht hyaluronzuur
  Met een uniek vermogen om meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht in water aan te trekken en vast te houden, kan hyaluronzuur vocht aantrekken, waardoor de teint zowel gevoed als soepel aanvoelt.

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!