Medik8 Bakuchiol Peptides

Klanten beoordelen in ons met 4.7/5
4.7/5

Medik8 Bakuchiol Peptides; het alternatief als je geen retinol wilt gebruiken.

Bijvoorbeeld wanneer je zwanger bent, borstvoeding geeft, vegan lifestyle volgt of een zeer gevoelige huid hebt!

Bakuchiol Peptides zijn in staat vroegtijdige veroudering te voorkomen en te herstellen. Het stimuleert de collageen- en elastineproductie en vermindert zo fijne lijntjes en rimpels. Een lipo-aminozuur blokkeert de productie van melanine zodat de teint egaler en helderder wordt.

66,00

Extra informatie

Brand

Medik8

Medik8 Bakuchiol Peptides wat doet het?

Een natuurlijk, plantaardig alternatief voor retinol dat de aanmaak van collageen stimuleert en de hydratatie van de huid verbetert. Bakuchiol kan door retinol-achtige genexpressie als anti-ageing ingrediënt functioneren. Het is tevens ontstekingsremmend en vermindert de vorming van oneffenheden terwijl het de huid kalmeert. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een vitamine A-vervanger om hun CSA-routines te voltooien. Bakuchiol-peptiden zijn een geweldig alternatief voor vitamine A.

Bakuchiol Peptides is doordrenkt met verhelderende peptiden hetgeen een egale, verlichte huidteint bevordert. Het stimuleert de collageenproductie waardoor fijne lijntjes en rimpels worden geminimaliseerd. Bakuchiol Peptides voelt ongelooflijk rustgevend en verzachtend op de huid. De huidbarrière wordt hersteld waardoor de huid beschermd en soepel blijft terwijl ontstekingen en roodheid zichtbaar worden verminderd.

 

Hoofdingredienten Backuchiol Peptides

  • 1,25% Bakuchiol: Een natuurlijk plantaardig alternatief voor retinol dat de aanmaak van collageen stimuleert en de hydratatie van de huid verbetert.
  • Verhelderende peptiden: Een lipo-aminozuur dat gemakkelijk door de huid dringt en de werking van het melanocyt-stimulerende hormoon kan blokkeren waardoor de aanmaak van melanine wordt geblokkeerd
  • Centella Asiatica: biedt ongelooflijke ondersteuning voor wondgenezing en heeft een ontstekingsremmende werking op de huid. Het is daarnaast in staat om de productie van collageen type I en cellulaire en fibroblast toename te stimuleren.
  • Inka Omega Olie: Plukenetia volubilis zaadolie is een plant met een biologische bron van omega’s; een van de hoogste bronnen van omega’s onder natuurlijke zaden. Omega glijdt in de openingen tussen huidcellen in het stratum corneum om de natuurlijke barrière van de huid te herstellen en vochtverlies te blokkeren.

Medik8 Bakuchiol Peptides is

  • Vrij van parabenen
  • Diervriendelijk
  • Vrij van kunstmatige geuren
  • ftalaatvrij
  • alcoholvrij
  • Vegan

Hoe gebruik je Bakuchiol Peptides?

Eke ochtend en avond na het reinigen 6 druppels over het gezicht, de hals en het decolleté verdelen en insmeren voor dat je je dagcreme of nachtcreme aanbrengt.

*De formule van dit product is om ethische redenen niet getest op zwangere vrouwen, maar de formule bevat geen ingrediënten die een probleem zouden kunnen vormen.

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!