Medik8 Blemish Control Pads

Klanten beoordelen in ons met 4.7/5
4.7/5

Effectieve alles-in-één behandeling voor de onzuivere, imperfecte en gevoelige huid

In tegenstelling tot traditionele behandelingen voor onzuiverheden, zijn de Medik8 Blemish Control Pads volledig vrij van alcohol en bevatten ze de maximale sterkte van 2% salicylzuur om de poriën te reinigen en de huid te exfoliëren.

Ingrediënten met ontstekingsremmende en hydraterende eigenschappen zijn toegevoegd om de huid effectief te verbeteren zonder ongemak. De zachte wattenschijfjes bieden een uiterst effectieve behandeling om een imperfecte huid te verbeteren en tevens om toekomstige puistjes en mee-eters te voorkomen.

44,00

Extra informatie

Huidtype

Acne

Medik8 Blemish Control Pads ingrediënten

2% Salicylzuur – zuivert poriën door zowel in de porie als aan de oppervlakte van de huid dode huidcellen te verwijderen. Salicylzuur scheidt cellen die aan elkaar kleven, het bevordert verwijdering van dode huidcellen en het vergemakkelijkt talgafscheiding

Allantoïne – ontstekingsremmer die de huid kalmeert

Glycerine – een effectieve bevochtiger en een van de natuurlijke vochtinbrengende factoren van de huid. Draagt bij aan het verbeteren van de natuurlijke barrièrefunctie van de huid en aan het verminderen van transepidermaal vochtverlies

Hoe gebruik ik de Blemish Control Pads van Medik8

  • Gebruik in de ochtend en/of avond op een grondig gereinigde huid.
  • Wrijf met het wattenschijfje over het gehele gezicht of over een specifiek gedeelte, vermijd de huid rondom de ogen. Geschikt voor grotere gebieden; ze kunnen worden gebruikt in de nek, op de rug en aan de achterkant van de armen.
  • Laat het drogen om daarna te vervolgen met uw reguliere serum en moisturizer.
  • Gebruik de pads tweemaal per dag voor het beste resultaat. 

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!