Medik8 Blemish SOS

Klanten beoordelen in ons met 4.7/5
4.7/5

Medik8 Blemish SOS voorheen Betagel

Medik8 Blemish SOS is een vernieuwde olievrije gel van Medik8 speciaal voor acne om het plaatselijk te behandelen. Vernieuwde formule en handig verpakt in een tube. Blemish SOS kalmeert de huid en vermindert roodheid.

Bevat Salicylzuur voor het verwijderen van dode huidcellen, talg en het diep reinigen van de poriën. Medik8 Blemish SOS bevat ook niacinamide, die de talg productie vermindert met krachtige anti-inflammatoire eigenschappen die  ongewenste roodheid en puisten helpt te verlichten. Geschikt voor alle huidtypen.

29,95

EAN: 818625020477 SKU 666498 Categorieën , , , , , ,

Extra informatie

Hoe werkt Medik8 Blemish SOS

Acne kan ik veel verschillende vormen voorkomen. Dode huidcellen vermengen zich met talg dat door de poriën geproduceerd is en vormt een puist. Blemish SOS gebruikt salicylzuur om porie blokkades te verwijderen. Talgproductie wordt verminderd terwijl het serum eveneens een ontstekingsremmende werking heeft.

Voordelen voor jouw huid

  • Werkt kalmerend
  • Werkt herstellend
  • Vermindert roodheid
  • Olievrij
  • Helpt om nieuwe acne uitbraken te voorkomen

Gebruik Medik8 Blemish SOS

Medik8 Blemish SOS kan worden gebruikt voor individuele plekken of op het hele gezicht – Medik8 Blemish SOS werkt het best met andere Medik8 producten om acne te voorkomen.

Na het reinigen voldoende hoeveelheid Medik8 Blemish SOS op een schone vinger aanbrengen. Voorzichtig op de oneffenheid inwrijven om penetratie te maximaliseren. Als alternatief kan Medik8 Blemish SOS worden toegepast op het hele gezicht voor een complete behandeling van vlekken. Wacht een paar minuten tot Medik8 Blemish SOS droog is en dan kunt u het normale ritueel volgen.

  1. Reinig de huid met een cleanser van Medik8.
  2. Breng de Blemish SOS plaatselijk aan op plekjes waar acne zit.
  3. Mag 5 tot 7 keer per dag aangebracht worden.
  4. Breng hierover een crème of serum van Medik8 aan.

Medik8 Blemish SOS Voordelen op een rijtje:

• Kan gebruikt worden voor overdag en nacht
• Geschikt voor toepassing onder make-up na de reiniging
• Eenmaal droog, heeft het geen invloed op uw gebruikelijke huidverzorging en make-up
• Bevat Azelainezuur en salicylzuur voor het verwijderen van dode huidcellen en verbetering van de huid structuur en poriën
• Kalmeert roodheid snel. Anti-inflammatoire eigenschappen helpen om bestaande en toekomstige puisten te genezen en het voorkomen van besmetting
• Salicylzuur reinigt diep in de poriën , het ontruimen van het overtollige talg en dode huidcellen. Ook de kans op een bacteriële infectie wordt verminderd
• Rozemarijn olie is opgenomen voor de botanische kwaliteit van anti-oxidant, het bestrijden van schade door vrije radicalen
• In tegenstelling tot de typische anti-acne behandelingen die droogte veroorzaken, niacinamide behoudt het essentiële vocht zodat de huid soepel en gehydrateerd blijft
• Geen droogtijd – Niet sensibiliserend – Niet irriterend

Medik8 Blemish SOS voorzorgsmaatregelen

Vermijd contact met de ogen. Als contact optreed, onmiddellijk spoelen met water. Als droge huid of irritatie optreed, verminder dan het gebruik. Blijft de irritatie aanhouden, niet langer gebruiken en contact opnemen met uw huidspecialist of uw huisarts.

Ingredienten Medik8 Blemish SOS 

Salicyl acid
Zorgt voor een diepe reiniging van de poriën en verwijdert overtollig talg en vuil. Remt de ontstekingen.

Niacinamide
Ook bekend als vitamine B3, vertoont anti-inflammatoire werking en vermindert roodheid en irritatie. Ook vermindert het de snelheid van talgproductie en voorkomt dat de poriën verstoppen hetgeen kan leiden tot puistvorming.

Azelaic acid
Regelt de celvernieuwing op dezelfde manier als hydroxyzuren, vermindert comedonen en verstopte poriën en door de diepe penetratie helpt het de roodheid verminderen, geeft een snelle genezing.

Dioic acid
Vermindert voor een langere termijn de talgproductie, helpt bij het verminderen van de bacterie die acne veroorzaakt en heeft een ontstekingsremmende werking.

VRIJ VAN SYNTHETISCHE KLEUREN

VRIJ VAN KUNSTMATIGE GEUREN

PARABENENVRIJ

FTALAATVRIJ

VRIJ VAN PALMOLIE

DIERVRIENDELIJK

Houdbaarheid Medik8 Blemish SOS: 36 maanden – Periode na opening: 12 maanden – 15 ml

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!