Medik8 Copper PCA Peptides (Firewall)

Klanten beoordelen in ons met 4.7/5
4.7/5

Medik8 Copper PCA Peptides, voorheen Medik8 Firewall

Uniek antioxidant serum die 40x sterker is dan Vitamine C serums

Medik8 Copper Pca Peptides is hét product waarmee jij jouw huid effectief beschermt tegen vrije radicalen. Vrije radicalen reageren met de huidcellen en veroorzaken schade, die uiteindelijk leidt tot vroegtijdige huidveroudering. Dit Copper PCA serum beschermt jouw huid van binnen en van buiten!

92,40

Extra informatie

Medik8 Copper PCA Peptides is een van de beste verkochte serums  en maakt gebruik van de superieure antioxiderende kracht van koper PCA.

Het combineert een gepatenteerde selectie van stabiele en wetenschappelijk bewezen antioxidanten om een breed spectrum van vrije radicalen te neutraliseren en om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Dit serum verstevigt en verzacht de huid en houdt het gehydrateerd terwijl de verschijning van rimpels en fijne lijntjes wordt verminderd.

De huid heeft een natuurlijk antioxidatiesysteem dat vrije radicalen uit de omgeving bestrijdt. Maar als vrije radicalen het natuurlijke antioxidantensysteem van de huid overweldigen, kan de huid zichzelf niet beschermen. Vrije radicalen kunnen schade aanrichten, wat uiteindelijk leidt tot vroegtijdige veroudering.

Het antioxidantmengsel van Copper PCA Peptides bootst het natuurlijke vrije radicalen afweersysteem van het lichaam na. Een gepatenteerd complex van koper-PCA, dimethylmethoxychromanol, vitamine E en superoxide-dismutase bieden bescherming tegen breed spectrum antioxidanten tegen een groot aantal potentieel schadelijke vrije radicalen.

Het antioxidantensysteem wordt gecombineerd met krachtige anti-verouderingspeptiden die de collageenproductie stimuleren voor een stevigere teint. De opvallende tweekamerverpakkingen van Copper PCA Peptides vormen eigenlijk de sleutel tot stabiliteit. Het scheidt blauw koperen PCA van wit dimethylmethoxychromanol, waardoor ze niet te snel versmelten en zichzelf deactiveren. Dit laat de ultieme potentie in de formule wanneer ze uiteindelijk worden gemengd en op de huid worden aangebracht

  • Biedt optimale bescherming tegen vrije radicalen
  • Voorkomt vroegtijdige huidveroudering effectief
  • Verstevigt en lift de huid
  • Vermindert lijntjes en rimpels
  • Voor een gladde, jeugdige en stralende huid

 

Medik8 Copper PCA Peptides is geschikt voor

  • Alle leeftijden en huidcondities
  • Ook geschikt voor mannen

 

Werkzame stoffen Medik8 Copper PCA Peptides

Bevat geen: Parabenen, Kunstmatige geurstoffen, Kunstmatige kleurstoffen, Alcohol, Ftalaten, Dierlijke ingrediënten (vegan)

Copper PCA
Een gepatenteerd en revolutionair ingrediënt met 40x betere antioxiderende eigenschappen dan vitamine C. Dit helpt om ontstekingen te verzachten en de huid te beschermen tegen toekomstige puistjes.

Dimethylmethoxy Chromanol
In staat om een breed spectrum aan vrije radicalen te neutraliseren, is dimethylmethoxychromanol een krachtige antioxidant die uitgebreide bescherming biedt voor de huid.

Superoxide Dismutase
Een van de krachtigste antioxidanten die van nature in het lichaam wordt aangetroffen, superoxide dismutase is uitzonderlijk bij het neutraliseren van vrije radicalen om beschadiging van de huidcellen te voorkomen.

Vitamine E
Een olie-oplosbare antioxidant die van nature in de huid aanwezig is. Vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen en wordt geregenereerd door vitamine C voor een optimaal vermogen.

Anti-Ageing Peptide Complex
Een combinatie van peptiden die de collageenproductie stimuleren om de huid te liften en te verstevigen voor een jeugdig ogende teint.

 

Gebruik Medik8 Copper PCA Peptides

Breng aan na het reinigen iedere ochtend en avond. Vermeng een dosis van beide pompjes op de rug van uw hand. Breng een kleine hoeveelheid aan op het gezicht, hals en decolleté, vermijd het oogcontour. Gebruik lichte, opwaartse bewegingen en laat het absorberen voordat u het hydrateert. Vervolg met zonbescherming in de ochtend.

Inhoud: Medik8 Copper PCA Peptides: 30ml

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!