Medik8 Daily Radiance Vitamin C

Klanten beoordelen in ons met 4.7/5
4.7/5

Medik8 Daily Radiance Vitamin C  is een dagcrème met vitamine C en SPF30

Deze dagcrème geeft jouw huid elke ochtend nieuwe energie. De crème heeft een lichte textuur en is niet vet. Met behulp van een 100% stabiele vorm van vitamine C kan het de huid diep van binnen stimuleren waardoor hij een mooie, gezonde glow krijgt. De crème bevat hyaluronzuur en glycerine die beide een vochtbindende werking hebben waardoor de huid een betere hydratatie krijgt.

81,35

Extra informatie

Brand

Medik8

Wat doet Medik8 Daily Radiance Vitamine C?

Geef je huid elke ochtend nieuwe energie met de Daily Radiance Vitamin C, een hydraterende vitamine C-crème met een lichte textuur. Het levert een krachtige antioxidante bescherming met een niet-vettig SPF30. Met behulp van een 100% stabiele en vet oplosbare vorm van vitamine C, kan de formule diep van binnen stimuleren, waardoor je die gewilde gezonde gloed krijgt.

De antioxidant-rijke formule beschermt de huid tegen milieuschade om voortijdige tekenen van veroudering te voorkomen. De verzorgende vitamine C-crème, geschikt voor alle huidtypen, maakt bestaande fijne lijntjes en rimpels glad dankzij de collageen-stimulerende eigenschappen.

Verrijkt met hyaluronzuur en glycerine om vocht in de huid te trekken en vast te houden. Geeft een heldere en gelijkmatige teint, waarbij toekomstige huidveroudering en door de zon veroorzaakte schade worden voorkomen.

Voordelen

 • Geeft de huid een goede bescherming tegen vrije radicalen
 • Stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine.
 • Vermindert pigmentvlekken.
 • Voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

Ingrediënten Medik8 Daily Radiance Vitamin C SPF30

 • UV-filters – een complex van zonnefilters die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun lange levensduur, veiligheid en vermogen om de huid te beschermen tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen.
 • Hyaluronzuur – met een uniek vermogen om meer dan 1.000 keer zijn eigen gewicht in water aan te trekken en te behouden, trekt hyaluronzuur vocht uit de omringende atmosfeer in de huid, waardoor de teint zowel gevoed als soepel blijft.
 • Vitamine C – een lipide-oplosbare vorm van vitamine C die uitzonderlijke antioxidante bescherming biedt tegen schadelijke vrije radicalen, en de collageenproductie stimuleert voor een jeugdige huid.
 • Vitamine E – antioxidant die de schade door vrije radicalen vermindert.

VRIJ VAN KUNSTMATIGE GEUREN
VRIJ VAN SYNTHETISCHE KLEUREN
PARABENENVRIJ
FTALAATVRIJ
VRIJ VAN PALMOLIE
ALCOHOLVRIJ
DIERVRIENDELIJK
VEGAN

Gebruik Medik8 Daily Radiance Vitamin C

 1. Reinig de huid met een cleanser van Medik8 naar keuze.
 2. Breng een serum van Medik8 aan.
 3. Breng hierover de Daily Radiance Vitamin C dagcreme aan.

Inhoud Medik8 Daily Radiance Vitamin C : pot 50 ml

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!