Medik8 Physical Sunscreen Zonbescherming SPF50

Klanten beoordelen in ons met 4.7/5
4.7/5

Medik8 Physical Sunscreen SPF 50 – zonnebrand creme voor de beste zonbescherming

Een geweldige SPF 50 formule voor het gezicht die snel in de huid trekt zonder dat er een witte strepen acht op de huid blijven. Medik8 Physical Sunscreen SPF50 is vrij van chemische zonnefilters waardoor het beter wordt verdragen en veilig is voor de huid. Een breed spectrum UVA / UVB bescherming, factor 50.

Maar liefst 80 minuten water resistant en in een handige tube die je overal mee naar toe neemt.

58,50

Extra informatie

Brand

Medik8

√ Geen kunstmatige geurstoffen
√ Parabeen vrij
√ Vegan
√ Geen synthetische kleurstoffen
√ Dierproef vrij
√ Alcohol vrij

Gebruik

Breng iedere ochtend een kleine hoeveelheid van de Medik8 Physical Sunscreen aan op uw gezicht, hals en decolleté (vermijd de bovenste en onderste oogleden en lippen). En wel na uw dagelijkse moisturizer en vooral raadzaam na cosmetische behandeling procedures zoals laser, skin needling of peelings. gedurende ten minste 60 dagen.

Gebruik hem daarnaast altijd als je je gezicht blootstelt aan de zon en als je naar buiten gaat. Ook als de zon niet schijnt voorkom je vroegtijdige verouderin met een SPF

 

 

Inhoud
90ml

Ingredienten

  • Zinc Oxide/Titanium Dioxide – beschermt tegen UVA-en UVB-blootstelling en de huid ook geneest, verzacht en kalmeert.
  • Thiotaine – natuurlijke anti-oxidant en aminozuur, voorkomt schade door Uv-straling, recycleert vitamine C, verzekert een efficiënte productie van energie, en minimaliseert de verschijning van pigmentvlekken.
  • Roodalgen – produceert de meest krachtige UV-absorberende stoffen in de natuur. Het extract zelf absorbeert zowel UVA als UVB-straling.
  • Moringa Extract – Moringa extract beschermt tegen milieuvervuiling, sigaretten rook en draagt bij aan de zuivering van de huid.
  • Carnosine Een beschermende peptide die van nature in het lichaam wordt geproduceerd. Carnosine blokkeert huidschadelijke suikers van binding aan collageen in de huid, waardoor vorming van rimpels wordt voorkomen. Tevens beschermt het de huid tegen infraroodschade.

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!