Medik8 Calmwise Serum

Klanten beoordelen in ons met 4.7/5
4.7/5

Medik8 Calmwise Serum vermindert huid roodheid zoals rosacea

Medik8 Calmwise Serum geeft een intensief kalmerend effect op roodheid en beschermt de huid tegen dagelijkse invloeden van buitenaf. Dit serum maakt een eind aan de irritatie en het brandende gevoel terwijl de beschadigde huid wordt hersteld. Medik8 Calmwise Serum bevat een hoge concentratie Teprenone waardoor huidveroudering vertraagt tegen en de  huid optimaal hydrateert.

50,55

Extra informatie

Medik8 Calmwise serum bestellen doe je hier. Dit product was eerder bekend als Medik8 Red Alert Serum

Medik8 Calmwise Serum het anti-roodheid serum

Medik8 Red Alert (15 ml) geeft een intensief kalmerend effect op roodheid en rode gloed. Helpt de huid tegen dagelijkse invloeden van buitenaf en werkt goed als anti-aging serum. Dit serum elimineert de irritatie en het brandende gevoel terwijl de beschadigde huidonderdelen worden hersteld.

Medik8 Calmwise Serum voordelen

 • Biedt intensieve, rustgevende verlichting voor roodheid en een rode gloed veroorzaakt door de overgevoeligheid van de huid.
 • Helpt de huid tegen de dagelijkse ecologische stress, verbetert de lipide barrière van de huid en vermindert de zichtbare tekenen van huidveroudering. Pijnlijkheid en oppervlakte irritatie worden geëlimineerd, terwijl de beschadigde huid wordt hersteld.
 • Resultaat binnen 1 maand
 • Geen huid irritatie
 • Kan direct op de huid worden aangebracht of zelfs gemixt worden met de Calmwise cremes
 • Werkt niet uitdrogend,irriterend of gevoelig op uw huid
 • Voor circa 75 behandelingen

Hoe gebruik ik Medik8 Calmwise Serum

 1. Gebruik Medik8 Red Alert In de ochtend
 2. Reinig de huid met een milde Medik8 cleanser
 3. Gebruik maken van de geïntegreerde dropper om het Red Alert Serum rechtstreeks toe te passen op het gezicht. Alternatief, een druppel op je vinger en vervolgens op de huid aanbrengen.
 4. Red Alert Serum kan gebruikt worden overal in het gezicht of op specifieke gebieden van roodheid of couperose.
 5. Sluit af met een Medik SPF crème

Ingrediënten Medik8 Calmwise Serum

Simmondsia Chinensis Oil, Cyclopentasiloxane, caprylzuur / Capric Triglyceride, Cyclohexasiloxane, tocoferolacetaat, Teprenone, Salvia Officinalis Extract

 • Geen parfum
 • Parabenen vrij
 • Geen petrochemische bestandsdelen

Teprenone is een nieuw cosmetisch actief ,wereldwijd beschermd door octrooien. Medik8, een belangrijke onderzoekspartner in de ontwikkeling van Teprenone producten voor cosmetische anti-roodheid toepassingen, opereert onder een exclusieve licentie van de IP-eigenaars.


 

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!