Medik8 Surface Radiance Cleanse

Klanten beoordelen in ons met 4.7/5
4.7/5

Medik8 Surface Radiance Cleanse, intensieve reiniger voor het gezicht!

Medik8 Surface Radiance Cleanse is ontwikkeld om de vette huid te neutraliseren en te ontdoen van vuil en bacteriën en acne te voorkomen. Ook is Medik8 Surface Radiance Cleanse geschikt voor de huid met Acne of als je last hebt van grove poriën. Door de toevoeging van anti-aging ingrediënten gaat deze cleanser van Medik8 ook de strijd aan tegen huidveroudering. Hier kan je nooit vroeg genoeg mee beginnen.

Medik8 Surface Radiance Cleanse bestel je hier

30,55152,75

Aanbieding!

Extra informatie

Koop meer krijg korting:

1 tube, 3 tubes, 6 tubes waarvan 1 gratis

Medik8 Surface Radiance is een milder reiniger voor het gezicht

Medik8 Surface Radiance Cleanse is een uiterst mild maar zeer zuiverende, reinigende schoonmaakschuim geschikt voor gevoelige, vette en verstopte huid. Geformuleerd met chirally correcte L-amandelzuur en antibacteriële thee boom olie, Surface Radiance Cleanse van Medik8 biedt een optimale en zachte afschilfering van poriën. Deze cleanser verwijdert talg, onzuiverheden en dode huidcellen.

Surface Radiance Cleanse gebruikt zowel AHA- als BHA-kracht om onzuiverheden voorzichtig af te breken en dode huidcellen te verwijderen. AHA’s L-amandelzuur en melkzuur werken op de bovenste lagen van de huid om dode huidcellen te reinigen, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Salicylzuur, een BHA, penetreert dieper in de poriën om blokkades op te lossen die kunnen leiden tot vergrote poriën en acne.

Door zachtjes de bovenste lagen van de huid te exfoliëren, wordt de cyclus van de huidcelvernieuwing vernieuwd, waardoor een frissere, helderdere teint ontstaat. Dit helpt ook om het verschijnen van rimpels te verzachten, terwijl glycerine hydrateert en de huid vult om fijne lijntjes te minimaliseren. Mangosteen extract biedt superieure antioxiderende kracht om de huid te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen, terwijl het een revitaliserende citrusgeur bezorgt.

Voordelen Medik8 Surface Radiance Cleanse

Medik8 Surface Radiance Cleanse is Ontwikkeld voor een diepe reiniging van de poriën en vernieuwing van de dagelijkse afschilfering. Medik8 Surface Radiance Cleansebevat de juiste hoeveelheid AHA L-amandelzuur, waarvan is aangetoond dat het soortgelijke ex-foliërende eigenschappen heeft als glycolzuur, maar zonder dezelfde mate van prikkeling of irritatie. Dit leidt uiteindelijk tot een superieur resultaat en een comfortabele ervaring. L-amandelzuur is uniek onder de alfa hydroxy zuren omdat het lipide oplosbaar is en daardoor in staat is om binnen te dringen in de poriën voor een diepe reiniging. Het is de perfecte vruchtenzuur reiniging voor de vette huid en probleemhuid.

Theeplant olie is een natuurlijke antibacteriële beschermer, die de poriën diep infiltreert en helpt bij het aanpakken en voorkomen van de oorzaken van een probleemhuid. De theeplant heeft ook een onderscheidende en een prettige frisse geur met een van de voordelen dat er geen kunstmatige parfums gebruikt worden.

Voordelen op een rijtje:

 • L-amandelzuur is een krachtige reiniger, maar in tegenstelling tot glycolzuur, niet irriterend en het veroorzaakt geen erytheem of branding.
 • L-amandelzuur heeft ook antiseptische kenmerken, waardoor het geschikt is voor de overgevoelige huidtypes.
 • Klinische studies tonen aan dat een duurzame en continu gebruik van amandelzuur drastisch fijne lijntjes en rimpels kan verminderen in een soortgelijke manier als glycolzuur doet, zonder de huid te schuren en zonder de vaak bijbehorende inflammatoire hyperpigmentatie.
 • Het gebruik van de Surface Radiance Cleanse wordt sterk aanbevolen, voor en na professionele peeling behandelingen in overleg met de huidspecialist
 • Theeplant olie is een natuurlijke antibacteriële substantie.
 • Glycerine is een natuurlijke bevochtigingsmiddel, dat het water uit de lucht trekt en het in de huid brengt. Dit zorgt voor hydratatie.
 • Parabeen vrij, parfum vrij, zeep vrij en sles vrij.

 

Hoe gebruik ik Medik8 Surface Radiance Cleanse

Reinig de huid tweemaal per dag. Pomp een kleine hoeveelheid reinigingsmiddel in de palm van de hand en masseer in vochtig gezicht en halsgebied. Verwijder het product met lauw water en dep het gezicht droog. Gebruik vervolgens een Medik8 antioxidant product gevolgd door een Medik8 hydrator. Indien de Medik8 Surface Radiance Cleanser de huid uitdroogt wissel deze dan af met de Medik8 Cream Cleanse

Voorzorgsmaatregelen
Vermijd contact met de ogen. Als er toch contact optreedt, onmiddellijk spoelen met water. Als er irritatie van de huid optreedt, gebruik onmiddellijk stoppen. Indien irritatie aanhoudt, contact opnemen met uw professionele huidspecialist.

Wij raden het gebruik van zonnebrandbescherming in combinatie met de product zeer aan! Dit ivm de aanwezige fruitzuren in de cleanser

 

Ingrediënten Medik8 Surface Radiance Cleanse

 • L-Mandelic Acid
  Een zacht exfoliërende AHA met BHA kracht. Het chiraal correcte amandelzuur is in staat om aan het oppervlakte van de huid te werken alsmede binnen de poriën voor een diepe maar zachte exfoliatie.
 • L-Lactic Acid
  Een zachte AHA melkzuur die de bovenste laag van de huid licht exfolieert terwijl het tevens diep hydrateert voor een gevoede en verzorgde huid.
 • Salicylzuur
  Zorgt voor een diepe reiniging van de poriën en verwijdert overtollig talg en vuil. Remt de ontstekingen.
 • Glycerine
  Een natuurlijke vochtinbrenger. Glycerine neemt vocht op in de huid waardoor deze zacht en soepel blijft.
 • Mangosteen Peel Extract
  Rijk aan natuurlijke antioxidanten beschermt mangosteen de huid tegen aanvallen door vrije radicalen die vroegtijdige veroudering kunnen veroorzaken.

VRIJ VAN SYNTHETISCHE KLEUREN

VRIJ VAN KUNSTMATIGE GEUREN

PARABENENVRIJ

FTALAATVRIJ

VRIJ VAN PALMOLIE

DIERVRIENDELIJK

ALCOHOLVRIJ

Vegan

Medik8 Surface Radiance Cleanse Inhoud: 150ml

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!