Murad Balancing Moisturizer Broad Spectrum Spf15/Pa++

39,95

Een lichte hydraterende moisturiser zonder poriën te verstoppen en die mee-eters voorkomt

De Murad Balancing Moisturizer Broad Spectrum Spf15/Pa++  biedt bescherming tegen UVA en UVB straling. De formule is verrijkt met krachtige antioxidanten die een gezonde celfunctie stimuleren terwijl zink en koper de huid voorzien van belangrijke voedingsstoffen en vitaminen.

Beschrijving

Met een innovatieve formule werkt deze Balancing Moisturizer Broad Spectrum SPF 15 PA++ van Murad om de huid te hydrateren en in balans te brengen en tegelijkertijd te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Met Japans Elzenbloesextract om mee-eters te helpen voorkomen en Microscopische Sferen met vitamine A, C en E om de celvernieuwing te stimuleren, geeft deze moisturizer u een zachte, soepele en gezonde teint

Voorziet de huid de gehele dag van hydratatie en beschermt de huid met een breed spectrum SPF 15 beschermingsfactor

Voor wie is Murad Balancing Moisturizer geschikt?

– Vochtarme huid
– Droge huid
– Gecombineerde huid
– Vette huid

Wat doet Murad Balancing Moisturizer?

Murad Balancing Moisturizer Broad Spectrum SPF 15/PA++ is lichte olievrije moisturizer die de huid de gehele dag van hydratatie voorziet en de huid beschermt met een breed spectrum SPF 15 beschermingsfactor.

Hoe gebruik je het?
’s Ochtends royaal aanbrengen op gezicht, hals en decolleté.

Resultaat Murad Balancing Moisturizer
Het Energizing Pomegranate Complex™ geeft de huid een mooie glans. Helpt de huidcellen om goed te functioneren en bevat granaatappel extract, dat door de antioxidant werking vrije radicalen bestrijdt.

Inhoud Murad Balancing Moisturizer: 50ml