Murad InvisiScar Resurfacing Treatment

Klanten beoordelen in ons met 4.7/5
4.7/5

Murad InvisiScar Resurfacing Treatment: Voorgoed van acne littekens af

Weg met acne littekentjes met het revolutionaire Invisiscar Resurfacing Treatment van Murad! Minimaliseert zichtbaar acne-littekentjes in 8 weken

Geschikt voor: Normale / vette / gecombineerde /droge & gevoelige huid met littekens.

 

 

41,50

Extra informatie

Wat is Murad InvisiScar Resurfacing Treatment?

Fluweelzacht anti acne litteken product met direct opvullend effect bij pokdalige littekens. Murad Invisiscar is klinisch bewezen dat grootte, diepte, textuur en verkleuring van littekens binnen acht weken zichtbaar verminderd zijn. Werkt effectief tegen littekens waar make-up zelfs geen effect op heeft.

 [/vc_column_text][vc_column_text]

Waarom is Murad InvisiScar Resurfacing Treatment anders?

Dit is een product dat effectief is voor iedere huid die last heeft van littekenvorming en niet alleen bij een vette of gecombineerde huid resultaat heeft. Pakt zowel de teint, diepte van littekens en textuur aan. Na 8 weken is er verbluffend resultaat waarneembaar!

Wat doet Murad InvisiScar Resurfacing Treatment, hoe werkt het?

  • Glucosamine& salicylzuur (BHA): exfoliërenen vervagen littekens.
  • Gezuiverde TECA centellaasiatica: hydrateert om zo het natuurlijke barrièreherstel van de huid te ondersteunen. Ook bekend als gotu-kola of tijgergras. Gezuiverd om slechts 3 specifieke moleculen van de plant te gebruiken: asiaticoside, madecassiczuur en asiaticzuur.
  • Hydroxytyrosol & pure vitamine C: krachtige antioxidanten die helpen om donkere plekken veroorzaakt door littekens te vervagen, op te helderen en zichtbaar te verminderen.
  • Polysilicone 11 diffuseertlicht: Vervaagt optische onvolkomenheden in de huid, terwijl hybride elastomeerpoeder diepte-verschillen vult en littekens onmiddellijk zichtbaar vermindert.

Inhoud Murad InvisiScar Resurfacing Treatment: 15 ml

Bekijk wat Murad Invisicar na 8 weken doet met acne littekentjes

 

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!