-43%

Murad Radiant Retinol set aanbieding

115,00 65,00

Murad Retinol is ideaal voor het verminderen van de tekenen van huidveroudering

Ruim 50,- korting op het Murad Retinol Trio

Deze retinol set bevat drie producten in proefformaat om uw huid nieuw leven in te blazen. Twee serums en een nachtcrème zorgen voor een krachtig trio, dat een helderder en stralender oppervlak laat zien!

Beschrijving

Deze Murad Retinol aanbieding bestaat uit:

Retinol Youth Renewal Serum (15ml)
Bestrijd tekenen van veroudering met een snel absorberende, baanbrekende formule die werkt op fijne lijntjes en rimpels

Aangedreven door de Retinol Tri-Active Technology (een snelwerkende Retinoïde, een time-released Retinol en een Retinol booster), levert het lichtgewicht serum een verstevigend effect om de huid glad te stralen en te verfijnen, terwijl de Hyaluronic Spheres zorgen voor een langdurige hydratatie voor een stralende gloed. Swertia Flower Extract verhoogt de veerkracht om een stralende, jeugdige teint te onthullen.

Retinol Youth Renewal Eye Serum (5ml)
Revitaliseer vermoeide ogen met een innovatieve, anti-verouderingsbehandeling die werkt voor aan glad en helderder ooggebied. Dankzij de Retinol Tri-Active Technology (een snelwerkende Retinoïde, een tijdgebonden Retinol en een Retinol booster) helpt de lichte, snel absorberende formule fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes te minimaliseren voor een jonger uitziende oogcontour. Swertia Flower Extract wordt gecombineerd met een nutriëntenrijk Marine Kelp Complex voor langdurige hydratatie, terwijl het een liftend en verstevigend effect heeft. Donkere kringen worden verminderd en de helderheid wordt hersteld.

Retinol Jeugdvernieuwende Nachtcrème (15ml)
Herontdek het jeugdige vermogen van uw huid met een baanbrekende, anti-verouderingsformule.

Dankzij de Retinol Tri-Active Technology (een snelwerkende Retinoïde, een tijdgebonden Retinol en een Retinol booster) helpt de lichte, snel absorberende crème fijne lijntjes, rimpels en een ongelijkmatige textuur te minimaliseren voor een gladdere en jonger uitziende teint in de ochtend. De combinatie van Swertia-bloemextract en peptide-rijk Rode algenextract zorgt voor een liftend en verstevigend effect om de elasticiteit te verbeteren en de gezichtscontouren te herdefiniëren. Wakker worden om de huid te revitaliseren en te verfijnen met een herstelde helderheid.

close

Ontvang deals en nieuws op het gebied van beauty en gezondheid!

Andere suggesties…