Murad Refreshing Cleanser

38,50

Murad  Refreshing Cleanser is een lichte, frisse reiniger die make-up verwijdert en de huid diep reinigt zonder dat de huid uitdroogt.

Verzachtende formule die talg, make-up en onzuiverheden verwijdert zonder de huid uit te drogen.  Bevat verzachtende extracten van komkommer, Hawaiiaanse witte gember en algen. Murad  Refreshing Cleanser  kalmeert en hydrateert de huid.

Categorieën: , , ,

Beschrijving

Murad Refreshing Cleanser is een verfrissende reiniger voor de huid met rimpeltjes

Deze reiniger van de Murad Age Reform serie verfrist uw huid al tijdens het reinigen. De Refreshing cleanser verwijdert onzuiverheden en make-up, terwijl de huid zacht en soepel blijft en niet uitdroogt. Door uw huid te reinigen met een huidtype gericht product, laat u uw huid weer stralen. De cleanser van Murad komt in 200ml grootverpakking. U doet met deze fles heel lang!

De producten uit de Age Reform serie bevatten Glycolzuur en essentiële vetzuren en reduceren de tekenen van het ouder worden door de wetenschap van cellulair water.

 

Hoe gebruik de cleanser?

Masseer een kleine hoeveelheid op de vochtige huid van de hals en het gezicht. Goed afspoelen met warm water en de huid voorzichtig droogdeppen, gevolgd door een serum en dag of  nachtcrème voor het beste resultaat,