Murad Revitalixir Recovery Serum

Murad Revitalixir Recovery Serum het anti-stress en verouderingsserum

Murad Revitalixir Recovery Serum is een bolletjes-gel serum voor het gezicht en de ogen maakt stresslijnen glad, vermindert rimpels, wallen onder de ogen en donkere kringen en verbetert de huid direct

119,95

Beschrijving

Murad Revitalixir Reovery Serum zit in een uniek toedieningssysteem en vormen de perfecte mix om de huid te ontspannen en te herstellen van stress (bolletjes), en een jeugdige teint te herstellen (gel-serum).

[Murad Revitalixir Recovery Serum 4 


Wat is het Revitalixir Recovery Serum van Murad?

Revitalixir is een serum voor het gezicht en de ogen dat stressgerelateerde veroudering aanpakt en direct zorgt voor een jeugdigere uitstraling. Dr. Murad heeft de traditionele bindmiddelen verwijderd, door de bollen en de gel van elkaar te scheiden. Hierdoor ontstaat een krachtigere, geconcentreerde formule met een hogere afgifte van actieve stoffen.

Murad Revitalixir ingrediënten:

Dit serum bevat geen parabenen, ftalaten en gluten en is vrij van dierlijke ingrediënten. Ook is dit product niet op dieren getest en klinisch getest voor de gevoelige huid.

Cannabis (hennepzaad-olie) voedt de huid
Een veganistische bron van omega 3, 6 en 9 in een verhouding die het meest gunstig is voor de huid. Helpt te kalmeren, voeden, vermindert droogheid en  rimpels worden hierdoor zichtbaar minder.

Paracress-extract voor een mooie gladde huid
Ook bekend als Champagneblad welke vooral in Madagaskar en Brazilië groet. Dit bloeiende kruid helpt een mooie gladde huid te krijgen en verbetert de stevigheid. Daarnaast heeft het als eigenschap dat het zichtbaar rimpels vermindert, zelfs al na 1 keer gebruikt te hebben.

Hyaluronzuur houdt het vocht vast
Hyaluronzuur houdt meer vocht vast in de huid dan elk ander molecuul en is noodzakelijk om het collageen in de huid gehydrateerd en jeugdig te houden.

Wild indigo (Indigolupine) kalmeert de huid
Bloeiende plant gebruikt veeal gebruikt in Ayurveda (een holistische healingpraktijk) helpt de stresssignalen in de huid te kalmeren. Het werkt ook goed tegen zichtbare donkere kringen onder de ogen te verminderen en de helderheid en de toon van de huid te verbeteren.

Cafeïne
Herstellend vermogen

Murad Revitalixir Recovery Serum is de de oplossing voor:

 • Droge huid
 • Doffe huid
 • Lijntjes en rimpels
 • Wallen
 • Wat doet het?
 • Revitaliserend, door het serum in de bolletjes de huid zichtbaar activeert, stress-geïnduceerde expressielijnen glad maakt en een jeugdige uitstraling herstelt. De bolletjes kalmeert de zichtbare tekenen van stress op de huid.

Voor welke huidtypes is  Revitalixir Serum geschikt?

 • normale
 • vette
 • gecombineerde
 • droge
 • gevoelige

 

Hoe gebruik ik het Revitalixir Serum?

Het serum kan zowel ‘s ochtends als ‘s avonds toegepast worden.

 1. Reinig de huid met een Murad stap 1 voor het aanbrengen van het product
 2. Masseer gelijkmatig over gezicht, hals en borst.
 3. Dep zachtjes rond de ogen.
 4. Volg met een Murad Stap 3 dag- of nachtcrème

Wist je dat een levensstijl met veel stress ervoor zorgt dat je huid tot 3,5 jaar ouder is dan je eigen leeftijd?

Hoewel er veel producten zijn tegen het zichtbaar ouder worden, zijn er geen producten die de zichtbare schadelijke effecten van stress aanpakken. Murad heeft de effecten van vroegtijdige verouderingseffecten en stress gecombineerd.

Inhoud Revitalixir Serum: 50 ml bolletjes en gel

 

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!