RevitaBrow Advanced wenkbrauw serum 1.5ml

55,00

RevitaBrow Advanced wenbrauwserum voor vollere wenkbrauwen

Wil jij graag mooie, volle en meer gedefinieerde wenkbrauwen door een innovatief wenkbrauwserum? Met het RevitaBrow Advanced Wenkbrauwserum (oftewel de Revitabrow Advanced Eyebrow Conditioner) kan je in slechts twaalf weken in het bezit zijn van je droom wenkbrauwen wanneer je dit serum gebruikt.

Categorieën: , ,

Beschrijving

RevítaBrow Advanced wenkbrauw conditioner laat je wenkbrauwen er voller en mooier gevormd uitzien

RevítaBrow Advanced wenkbrauw conditioner laat je wenkbrauwen er voller en mooier gevormd uitzien door de haartjes intensief te verzorgen. Het product helpt om de broosheid van wenkbrauwharen te verminderen, waardoor de gezondheid van de wenkbrauwen kan verbeteren. Met dit unieke wenkbrauwserum laat je wenkbrauwen weer stralen!

Met de 1.5ml Revitabrow wenkbrauw conditioner kun je ongeveer 1.5 maand doen, wat ruim voldoende is om de eerste resultaten van het serum te kunnen zien.

Dit product bevat het gepatenteerde en wetenschappelijk ontwikkelde Biopeptin Complex. Dit ingrediënt draagt bij aan het verbeteren van de gezondheid van de wenkbrauwen, waardoor de haartjes zachter, steviger en voller gaan ogen. Door eenmaal per dag het serum bij de aanzet van de wenkbrauwharen aan te brengen worden dunne haartjes intensief verzorgd.

Het product bewaren op een donkere, droge plek op kamertemperatuur.

Hoe gebruik ik Revítabrow EyeBrow Conditioner van Revitalash

Revítabrow EyeBrow Conditioner breng je eenmaal per dag aan bij de aanzet van de wenkbrauwharen. Het is dus niet nodig om de volledige haartjes van het serum te voorzien. Net als bij de eyelash conditioner, is het belangrijk dat de aanzet van de wenkbrauwharen van het product wordt voorzien. Dit kan bereikt worden door dunne delen van de wenkbrauwen aan te stippen met de applicator, of de wenkbrauwhaartjes eerst omhoog te kammen zodat er meer ruimte tussen de haartjes ontstaat. Binnen enkele weken kun je al resultaat zien, maar de fabrikant zelf geeft aan dat het serum tenminste twaalf weken consistent eenmaal per dag gebruikt dient te worden voor een optimaal resultaat.

Stap 1 – Zorg dat het huidoppervlak van je wenkbrauwen en rond je wenkbrauwen schoon en droog is. Borstel eventueel je wenkbrauwen nog even door om huidschilfers en vuil te verwijderen, en zorg dat eventuele wenkbrauw gel verwijderd is met remover.

Stap 2 – Breng de conditioner bij voorkeur ’s avonds aan op een gereinigd gezicht. Liever ’s ochtends in de routine verwerken? Dit is ook mogelijk, maar wacht na het aanbrengen van het serum dan even een paar minuutjes voor je make-up aanbrengt. Stip eventueel uitgedunde plekken extra aan.

Stap 3 – Breng de conditioner eenmaal per dag aan en herhaal dit dagelijks, twaalf weken lang. Hierna volstaat het om het product om de dag of eens in de drie dagen te gebruiken.

Tip: De eyebrow Conditioner kan ook gewoon gebruikt worden op geverfde wenkbrauwen. Het product is op waterbasis, zie de ingrediëntenlijst.

Ingrediënten Revítabrow EyeBrow Conditioner

Aqua, Disodium Phosphate, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphensin, Phosphoric Acid, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camelia Oleifera Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl, Tripeptide-1, Octapeptide-2

  • Biopeptin Complex – dit complex is wetenschappelijk ontwikkeld voor RevitaLash in samenwerking met oogartsen en dermatologen. Het complex helpt de wimpers sterker en zachter te worden, waardoor ze niet alleen beter in model blijven zitten, maar de haartjes er ook voller uit gaan zien.
  • Swertia Japonica & Panax Ginseng – Deze plantenextracten zitten vol met antioxidanten en vitamine B om de wenkbrauwen te revitaliseren en te beschermen.
  • Calendula  dit ingrediënt hydrateert de wenkbrauwen waardoor de vochtbalans van de haartjes op peil blijft. Op die manier kunnen broosheid en breekbaarheid van de wenkbrauwharen behandeld en zelfs tegengegaan worden.

Bestel Revitabrow Advanced veilig online

Andere suggesties…