Thank Me Later Mineral Sunscreen Aloe Vera Cucumber SPF30

Klanten beoordelen in ons met 4.7/5
4.7/5

Thank Me Later Mineral Sunscreen met Aloe Vera & Cucumber en SPF 30 bescherming

Ik ben een licht samenspel van kokosolie, amandelolie, aloë vera-extract, bijenwas en vitamine E, afgetopt met zink en titanium mineralen om een 30 SPF breedspectrum bescherming te garanderen.

Velen van jullie associëren zonnebrandcrème waarschijnlijk met iets diks, plakkerigs en vettigs… Nee bedankt! Deze lichte oplossing laat geen witte, vettige laag of plakkerigheid achter op uw huid. Het wordt onmiddellijk geabsorbeerd, waardoor je huid er fris uitziet, aanvoelt en ruikt. Dit is ook de reden waarom ik het hele jaar door onmisbaar zou kunnen en moeten zijn in je beautybag. Omdat ultraviolette straling zelfs op de meest bewolkte dagen schadelijk kan zijn, kun je mij altijd en overal gebruiken!

29,95

Extra informatie

Hoe gebruik ik Thank Me Later Mineral Sunscreen met Aloe Vera & Cucumber

Breng me 20 minuten voor u de zon in gaat royaal aan. Wees niet terughoudend om opnieuw aan te brengen, vooral na een duik, een droogbeurt of een zweetbui.

Je denkt waarschijnlijk alleen aan mij als het zomer is en je naar het strand gaat. Maar laat je niet voor de gek houden, UV-stralen zijn het hele jaar door schadelijk! Houd je huid veilig met mij als je dagelijkse moisturizer

Ingredienten Thank Me Later Mineral Sunscreen met Aloe Vera & Cucumber

Gezuiverd water, amandel- en kokosolie, essentiële lavendelolie, aloë vera-extract, zinkoxide, titaniumoxide, bijenwas, stearinezuur, plantaardige glycerine, dimethicone, cyclomethicone, geurstof en natuurlijk conserveermiddel

  • Vrij van parabenen en paraffine
  • Vrij van Dierlijke Wreedheid
  • Hervulbare aluminium fles
  • Geen giftige ingrediënten

Zoete Amandelolie
Amandelolie werkt magisch op je huid. Vol met antioxidanten, proteïnen, mineralen, gezonde vetten en vitaminen, hydrateert en verzorgt amandelolie dit grote en belangrijke orgaan van je. Het bevordert ook de genezing van de huid en kalmeert huidallergieën en ontstekingen

Kokosnootolie
Kokosolie wordt wereldwijd geprezen om zijn anti-verouderingseigenschappen. Dankzij het hoge proteïnegehalte kan het huidaandoeningen helpen behandelen en beschermen tegen microbiële infecties. Het is een geweldige huidverzachter en geeft vocht aan droge of harde huidaandoeningen. Kokosolie is ook bijzonder geschikt als natuurlijke zonnebrandcrème, omdat het ongeveer 20% van de ultraviolette stralen van de zon tegenhoudt.

Vitamine E
Vitamine E is een van de krachtigste natuurlijk voorkomende antioxidanten die je huid beschermt en herstelt tegen beschadiging. Wanneer uw lichaam wordt blootgesteld aan stress, produceert het schadelijke moleculen die de huid uitdrogen en fijne lijntjes en rimpels veroorzaken. Vitamine E neutraliseert deze, en voorkomt dat uw huid cellulaire schade oploopt.

Bijenwas
Bijenwas vormt een beschermende barrière op uw huid en is de perfecte natuurlijke aantrekker die uw huid toch laat ademen. Het heeft ook een ontstekingsremmende, antibacteriële en antivirale werking, perfect voor de behandeling van kleine huidirritaties.

Aloë Vera-extract
Door zijn gebruik als verzachtend, hydraterend, anti-verouderend en helend middel is het geen wonder dat Aloë Vera door de Egyptenaren als de plant van de ‘onsterfelijkheid’ werd beschouwd. Het vermindert huidontstekingen en stimuleert de groei van nieuwe cellen. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de huid snel geneest met minimale littekens. Deze wonderplant is vooral goed in het aanvullen van vocht en het versnellen van het genezingsproces van je huid.

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!