Youngblood Liquid Mineral Foundation

Klanten beoordelen in ons met 4.7/5
4.7/5

Youngblood Liquid Mineral Foundation is een vloeibare foundation met diepzee water als basis en bevat vochtherstellende en anti-aging eigenschappen.

Youngblood Liquid Mineral Foundation geeft een natuurlijk, dekkend resultaat en houdt de huid de hele dag stralend met een gezonde uitstraling.  Geschikt voor alle huidtypes en vooral ideaal voor de droge of rijpere huid, vanwege de vochtherstellende eigenschappen.

Verkrijgbaar in 10 tinten. Inhoud: 30 ml.

68,50

SKU Youngblood Liquid Mineral Foundation Categorieën , , , , ,

Extra informatie

Gebruik Youngblood Liquid Mineral Foundation

Youngblood Liquid Mineral Foundation wordt aangebracht met een penseel om een egaal en natuurlijk resultaat te verkrijgen. Aanbevolen penseel: Liquid Foundation Brush.

Bestel informatie Youngblood Liquid Minrael Foundation

Bestel Youngblood Liquid Mineral Foundation hier bij het verkooppunt van Youngblood minerale make-up in Nederland. Uw Youngblood Liquid Mineral Foundation bestelling wordt zonder verzendkosten verzonden of is op te halen op onze vestiging in Amsterdam Zuid. Bestel Youngblood Liquid Mineral Foundation op werkdagen voor 16:00 en uw bestelling gaat dezelfde dag de deur uit. Met uitzondering van de kleuren Tahitian en Barbados. Deze hebben een levertijd van 4 werkdagen
close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!