Cryoliplolyse verwijdert vet op mannenborsten

Liftend effect en een mooie strakkere borstkas door vetcellen te bevriezen.

Laat je overtuigen met een kennismakingsbehandeling van €150,- voor slechts € 100,-. Boek een kuur van 6 behandelingen tegen mannenborsten dan krijg je deze 1e Cryolipolyse proefbehandeling zelfs helemaal gratis.

Cryolipolyse aanbieding 1e proef behandeling van € 150,- voor € 100,-

Maak nu met 33% korting een afspraak voor een proefbehandeling. Beslis daarna of u wel of niet u doorgaat met een kuur van 6 Cryotherapie behandelingen

Cryotherapie kuur aanbieding met meer dan € 320,- voordeel

  • Bij het boeken van een kuur een gratis luxe aluminium drink bidon van Beauty Unlimited Amsterdam t.w.v. € 12,-
  • Besluit je na de 1e behandeling een cryolipolyse kuur van 6  te boeken voor € 750,- en direct te betalen dan ontvang je de eerste behandeling gratis. Bovendien krijg je bij de laatste behandeling een gratis gezichtsbehandeling van 45 minuten t.w.v. € 60,-
  • Meer dan € 320,- voordeel als je een kuur van 6 cryolipolyse behandelingen boekt
  • Prijs losse behandeling € 150,-

Wilt u weten wat wij tegen mannenborsten kunnen doen?

Maak  gebruik van de cryolipolyse proefbehandeling. Er volgt een intake waar u wensen m.b.t. het vet op de borst wordt besproken gevolgd door een proefbehandeling met de Cryo 21. Tijdens deze behandeling ziet u met eigen ogen het effect van een enkele behandeling. Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten. Loop niet langer door met mannenborsten.

Mannen Borsten vet bevriezen Amsterdam 1

Cryolipolyse behandelplan tegen mannenborsten

Bij aanvang van deze Cryo 21 behandeling moet u weten dat er gemiddeld 6  behandelingen nodig zijn voor een mooi resultaat op de borst. Het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend, de vetcellen op de borsten zijn weg. De tijd tussen de behandelingen is 15 dagen, zodat uw lichaam de tijd heeft om alle afvalstoffen (vetcellen) af te voeren. De behandeling werkt namelijk in die periode door.

 
Maak een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam en profiteer tijdelijk van onze korting op de proefbehandeling Cryotherapie tegen buikvet en lovehandles. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp).
close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!