Cryolipolyse voor de billen

Mooie strakke rondingen op de billen en minder vet door het vet te bevriezen op je billen

Laat je overtuigen met een kennismakingsbehandeling van €150 voor slechts € 100,-. Indien je besluit een kuur van 6 behandelingen te ondergaan voor het vet op je billen dan krijg je deze 1e Cryolipolyse behandeling zelfs helemaal gratis. Wij werken niet met zuignappen, dit heeft als grote voordeel dat wij mooi op de contouren kunnen werken.

Cryolipolyse aanbieding 1e proef behandeling van € 150,- voor € 100,-

Maak nu met 33% korting een afspraak voor een proefbehandeling. Beslis daarna of u wel of niet u doorgaat met een kuur van 6 Cryotherapie behandelingen

Cryolipolyse kuur aanbieding met meer dan € 320,- voordeel

  • Bij het boeken van een kuur een gratis luxe aluminium drink bidon van Beauty Unlimited Amsterdam t.w.v. € 12,-
  • Besluit je na de 1e behandeling een cryolipolyse kuur van 6  te boeken voor € 750,- en direct te betalen dan ontvang je de eerste behandeling gratis. Bovendien krijg je bij de laatste behandeling een gratis gezichtsbehandeling van 45 minuten t.w.v. € 60,-
  • Meer dan € 320,- voordeel als je een kuur van 6 cryolipolyse behandelingen boekt
  • Prijs losse behandeling € 150,-

Wilt u weten wat wij met vet op de billen kunnen doen?

Maak  gebruik van de proefbehandeling. Er volgt een intake waar u wensen m.b.t. het vet op de billen wordt besproken gevolgd door een proefbehandeling met de Cryo 21. Tijdens deze behandeling ziet u met eigen ogen het effect van een enkele behandeling. Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten. Loop niet langer door met dikke of uitgezakte billen.

cryotherapie-cryo21

Resultaat vet bevriezen billen

Behandelplan billen

Bij aanvang van deze Cryo 21 behandeling moet u weten dat er gemiddeld 6  behandelingen nodig zijn voor een mooi resultaat op uw billen. Het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend, de vetcellen op de billen zijn weg. De tijd tussen de behandelingen is 15 dagen, zodat uw lichaam de tijd gehad heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt namelijk in die periode door.

Maak een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam en profiteer tijdelijk van onze korting op de proefbehandeling vetcellen bevriezen voor de billen. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp).

Cryolipolyse is zeer geschikt om plaatselijk vet te verwijderen of om Cellulite aan te pakken

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!