Vet bevriezen buik en lovehandles

Buikvet bevriezen middels cryoliplolyse  is de manier om vet te verwijderen op de buik. Op buikvet en lovehandles behalen wij in 6 a 8 behandelinge een zeer mooi resultaat.

Laat je overtuigen met een kennismakingsbehandeling van €150,- voor slechts € 100,-.  Indien je besluit een kuur van 6 behandelingen te ondergaan voor het vet op je buik of de lovehandles dan krijg je deze 1e Cryolipolyse behandeling zelfs helemaal gratis.

Pak het hardnekkige vet op je buik aan met cryolipolyse

Maak  gebruik van de proefbehandeling. Er volgt een intake waar u wensen m.b.t. het vet op de buik wordt besproken gevolgd door een kennismaking behandeling met de Cryo 21. Tijdens deze behandeling ziet u met eigen ogen het effect van een enkele behandeling. Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten. Loop niet langer door met het vet op je buik of lovehandles.

Cryolipolyse aanbieding 1e proef behandeling van € 150,- voor € 100,-

Vet bevriezen kuur aanbieding met meer dan € 320,- voordeel

  • Bij het boeken van een kuur een gratis luxe aluminium drink bidon van Beauty Unlimited Amsterdam t.w.v. € 12,-
  • Besluit je na de 1e behandeling een cryolipolyse kuur van 6  te boeken voor € 750,- en direct te betalen dan ontvang je de eerste behandeling gratis. Bovendien krijg je bij de laatste behandeling een gratis gezichtsbehandeling van 45 minuten t.w.v.
  • Meer dan € 320,- voordeel als je een kuur van 6 cryolipolyse behandelingen boek
  • Prijs losse behandeling € 150,-
Vet bevriezen buik/lovehandles Amsterdam 1

Behandelplan omtrekvermindering van de buik

Bij aanvang van deze Cryo 21 behandeling moet u weten dat er gemiddeld 6  behandelingen nodig zijn om een mooi resultaat op uw buik te krijgen. Het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend, de vetcellen op de buik zijn weg. De tijd tussen de behandelingen is minimaal 14 dagen, zodat uw lichaam de tijd gehad heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt in deze periode namelijk nog door.

Let op: Bij een BMI hoger dan 30 kunnen wij de cryolipolyse behandeling niet uitvoeren. Bereken je BMI om te kijken of vet bevriezen voor jou geschikt is.

Vet bevriezen buik/lovehandles Amsterdam 2

Nog mooier resultaat met bijpassend Detox programma en Sepai op maat gemaakte body producten

Sepai op maar gemaakt
Om het allerbeste resultaat uit de kuur te krijgen adviseren wij om de cryolipolyse thuis met de juist producten te ondersteunen. Omdat elk lichaam anders is en er verschillende wensen zijn,  maken wij de Sepai lichaamsproducten op maat voor het beste resultaat.

Sepai is een vegan merk met 99% actieve werkstoffen. De standaard body crème werkt verstevigend en richt zich daarnaast op anti-aging. Er kan hier een extra unit aan toegevoegd worden uw persoonlijke voorkeur. De extra unit bevat zeer hoge concentraties aan actie werkstoffen waarmee we extra resultaat kunnen behalen. Er is keuze uit cellulite, extra versteviging of vet vermindering

Detox om afvalstoffen sneller door het lichaam te laten afvoeren
Bij het bevriezen van vet komen er in het lichaam in korte tijd veel afvalstoffen (o.a. kapotte vetcellen) vrij die we zo snel mogelijk afgevoerd willen hebben. Onze uitscheidingsorganen zoals de lever krijgen het de weken na de behandeling dus erg druk. Daarom adviseren wij dit proces tijdens de cryolipolyse kuur te ondersteunen met detox voedingssupplementen. Deze supplementen bevatten een combinatie van chlorella, extra vitamines zoals choline, mineralen en kruiden die de lever ondersteunen zodat deze sneller en meer afvalstoffen kunnen afvoeren

Deze detox vormt de basis voor het ontgiften van de lever, waardoor de cellen van het lichaam gifstof vrij gemaakt worden.

Maak een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam en profiteer tijdelijk van onze korting op de proefbehandeling Cryotherapie tegen buikvet en lovehandles. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp).

Cryolipolyse is ook geschikt voor:

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!