Cryolipolyse vet bevriezen

Cryolipolyse is de beste manier voor vet bevriezen: met direct en blijvend resultaat. Wij hebben de keuze uit 2 verschillende cryolipolyse behandelingen: Cryo21 en Clatuu Alpha

Weg met die rol op je buik. Ga voor strakke billen, slanke bovenbenen en laat die onderkin verdwijnen of laat die vetrol bevriezen. Met Cryolipolyse kunnen wij op elk lichaamsdeel waar een te veel vet zit het vet bevriezen. 

Vet bevriezen is een zeer veilige methode om voorgoed van je vet af te komen

Wij zijn in Amsterdam sinds 2015 gespecialiseerd in vet bevriezen middels Cryolipolyse en hebben sindsdien meer dan 1000 Cryolipolyse behandelingen met succes uitgevoerd

Vet bevriezen Amsterdam

Als enige praktijk in Amsterdam hebben wij 2 verschillende Cryolipolyse apparaten tot onze beschikking voor vet bevriezen. We leggen hieronder uit wat het verschil is in beide Cryolipolyse behandelingen. Maar eerst leggen we uit wat vet bevriezen is middels Cryolipolyse

Wat is cryolipolyse

Cryolipolyse, ook wel vet bevriezen genoemd, is een niet-chirurgische procedure om met behulp van koude temperatuur het vet op bepaalde plaatsen van het lichaam te verwijderen. De procedure is bedoeld om plaatselijke vet te verminderen die je moeilijk weg krijgt door te sporten of een aangepast dieet.

 

Hoe werkt vet bevriezen?

De Cryolipolyse techniek is gebaseerd op de wetenschap dat vetcellen gevoelig zijn voor koude temperaturen dan andere cellen. De koude temperatuur kristalliseert de vetcellen, waardoor de vetcellen afsterven en door het lichaam op een natuurlijke manier worden afgevoerd. Met als resultaat een mooier en strakker lichaam met minder vet.

Keuze uit 2 verschillende cryolipolyse behandelingen

Cryolipolyse Clatuu Alpha

Een losse cryolipolyse behandeling met Clatuu Alpha kost 500,- voor 1 of 2 plaatsingen (zones). Afhankelijk van de hoeveelheid vet zijn 1 tot 3 behandelingen noodzakelijk. Na 1 behandeling zie je al mooi resultaat. Bijna iedereen gaat dan door voor een 2e of 3e sessie om al het vet te verwijderen. Wil je meer weten over deze behandeling, lees dan verder op Clatuu Alpha

Boek een intake of een intake + cryolipolyse behandeling

Omdat de behandeling met Clatuu Alpha intensiever is kun je voor deze behandeling ook alleen een intake boeken, of het direct combineren met een behandeling. Omdat wij erg veel last hebben van mensen die niet op hun afspraak komen opdagen vragen wij bij de intake altijd 50,- aanbetaling en voor een intake en behandeling 100,– . Indien u om wat voor reden, na de intake, de cryo behandeling niet wilt laten uitvoeren, dan storten wij de aanbetaling terug op uw rekening.

Nu tijdelijk ook een gratis huidscan van je gezicht

Cryolipolyse Cryo21

Maak een afspraak voor uw eerste cryolipolyse behandeling. Beslis daarna of u doorgaat met een kuur van 6 cryolipolyse behandelingen. Er volgt een intake waar u wensen worden besproken,  gevolgd door de cryolipolyse behandeling met de Cryo 21. Tijdens deze behandeling ziet u met eigen ogen het effect van een enkele behandeling. Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten. Meer weten over deze behandeling kijk dan op cryo 21

Cryo 21 kuur aanbieding met € 200,- voordeel

Besluit je na de 1e behandeling een cryolipolyse kuur van 6  te boeken voor € 850,- dan ontvang je de eerste behandeling gratis.  Prijs losse cryo behandeling € 150,-

Nu tijdelijk ook een gratis huidscan van je gezicht

Cryolipolyse-amsterdam
Cryolipolyse behandeling in Amsterdam met de Cryo 21
Vet bevriezen
cryolipolyse behandeling met Clatuu Alpha

Voor wie is Cryolipolyse geschikt?

Cryolipolyse is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die plaatselijke figuurcorrectie wensen en overtollig vet willen verwijderen. Het is een prefect en pijnloos alternatief voor liposuctie. Cryolipolyse is geschikt voor de behandeling van lokaal vet. Plaatselijke figuurcorrectie was niet eerder zo makkelijk en effectief.

 

Voor wie is Cryolipolyse niet geschikt?

Een cryolipolyse behandeling is niet bedoeld om substantieel gewicht te verliezen. Deze behandeling is niet geschikt voor personen met obesitas, hartkwalen, huidaandoeningen, ontstekingen, zij die lijden aan epilepsie of een ernstige ziekte, vrouwen die in zwanger zijn. 

Let op! personen met een BMI hoger dan 30 behandelen wij niet!

Cryolipolyse voor vet bevriezen. Wij hebben goede ervaringen en behalen mooie resultaten op de volgende zones:

Wilt u weten wat een Cryo behandeling voor jou kan betekenen?

Maak een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam, sinds 2015 gespecialiseerd in cryolipolyse.

Cryolipolyse vet bevriezen behandelplan omtrekvermindering

Bij aanvang van deze Cryo 21 behandeling moet u weten dat er gemiddeld 7 tot 15  behandelingen nodig zijn om een mooi resultaat te hebben. Het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend, de vetcel is weg. De tijd tussen de behandelingen is 15 dagen, zodat uw lichaam de tijd gehad heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt namelijk nog door. Tijdens de volledige duur van uw Cryo21 behandelingen wordt aangeraden voldoende water te drinken, 1.5 liter per dag

Met de Clatuu Alpha zijn er circa 1 tot 3 behandelingen nodig voor een mooi resultaat. Dit is verschillend per persoon, waar iemand tevreden mee is, lifestyle en natuurlijk de hoeveelheid vet.

De cryolipolyse behandeling

De cryolipolyse behandeling wordt gestart met een intake waarbij gevraagd wordt naar uw wensen en verwachtingen. We kijken ook of er eventueel contra-indicaties zijn. Voor de behandeling worden de te behandelen zone (s) opgemeten en maken wij foro’s.

Beide behandelingen zijn pijnloos. Met de cryo 21 behandelen wij het vet handmatig met een kop. Deze behandeling duurt circa 30 minuten. Met Clatuu Alpha behandelen wij het vet met 360 graden applicators die 50 tot 60 minuten op het lichaam bliven zitten. Tijdens deze behandeling kunt u rustig iets bekijken op uw telefoon.

Voordelen Cryolipolyse

 • versnellen van de bloedsomloop gevolgd door de eliminatie van de toxines en van een groot calorieverbruik
 • vermindering van plaatselijk vet
 • versteviging en versterking van de spieren
 • her modellering en afslanking van het lichaam
 • Minder vet op jouw probleempunten
 • Cryolipolyse wetenschappelijk bewezen en ontwikkeld aan de Harvard University
 • Vet definitief weg
 • Geen operatie
 • Geen herstelperiode
 • Geen bijwerkingen
 • Zeer effectief en veilig

Welke resultaten kan ik verwachten van Cryolipolyse?

vet-bevriezen-amsterdam
 •  

Is Cryolipolyse veilig?

Dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren en worden vervolgens door het lichaam opgelost. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse is meer dan 10 jaar een veilige behandelmethode, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam of de organen.

cryolipolyse-behandeling-benen

Nu nog mooier resultaat met een bijpassende detox van LavieSage en lichaamcremes van LPG

Ondersteunende cremes

Om het allerbeste resultaat uit de kuur te krijgen adviseren wij om de cryolipolyse thuis met de juist producten te ondersteunen. Omdat elk lichaam anders is en er verschillende wensen zijn,  krijg je van ons hierin een advies op maat

Er is keuze om op cellulite, extra versteviging of vet vermindering te werken

Detox om afvalstoffen sneller door het lichaam te laten afvoeren

Bij het bevriezen van vet komen er in het lichaam in korte tijd veel afvalstoffen (o.a. kapotte vetcellen) vrij die we zo snel mogelijk afgevoerd willen hebben. Onze uitscheidingsorganen, zoals de lever, krijgen het de weken na de behandeling dus erg druk. Daarom adviseren wij dit proces tijdens de cryolipolyse kuur te ondersteunen met detox voedingssupplementen zoals de Cleansing Cure van Laviesage

Deze detox supplementen vormen de basis voor het ontgiften van de lever, waardoor de cellen van het lichaam gifstof vrij gemaakt worden.

Cryolipolyse vet bevriezen 1

Vet bevriezen en Cryolipolyse vraag en antwoorden

Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan te pakken is middels sport en gezonde voeding. Maar we willen er natuurlijk wel graag van af!

Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat. Als de cel eenmaal is afgebroken wordt deze via de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijderd. Cryolipolyse maakt gebruikt van het principe om vet te bevriezen en het lichaam opnieuw vorm te geven.

Dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren. 

Aan je gewicht zal je niet heel veel merken. Vet weegt niet heel veel, denk maar aan het vet bij een soep wat boven komt drijven

Ja, alles kan je gewoon weer doen. We raden alleen af dezelde dag naar de sauna te gaan Het vet wordt op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Door te sporten en veel water te drinken zal dit proces versnellen

Hoewel deze kop een temperatuur heeft van onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel. De cryo21 behandeling voelt zeker niet pijnlijk, bij Clatuu Alpha kan de huid een prikkelend gevoel geven.

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam of organen.

Zodra het behandelde vet is gekristalliseerd (bevroren), voert je lichaam het vet af. Als de behandelde vetcellen eenmaal weg zijn, zijn ze voorgoed weg.

Ja, dat kan. De procedure is niet-chirurgisch, dus je kunt direct na de Cryolipolyse behandeling je normale activiteiten hervatten. Onze meeste klanten gaan vaak na hun sessie weer aan het werk.

De  Cryolipolyse behandeling met de Cryo21 is geheel pijnloos. De cryolipolyse behandeling met Clatuu Alpha wordt over het algemeen ook niet als pijnlijk ervaren, maar kan voor sommige personen vooral de eerste 10 minuten onaangenaam voelen.

Cryolipolyse (vet bevriezen) afspraak in Amsterdam Zuid

Maak snel een afspraak voor een cryolipolyse behandeling bij Beauty Unlimited Amsterdam. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp).

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!