Mannenborsten verwijderen

Mannenborsten, hoe kom je er van af? Wij hebben de oplossing door het vet op de mannenborsten te bevriezen.  

Alle mannen hebben wat borstvet. Sommige medische aandoeningen, medicijnen, hormonale veranderingen of eetpatronen kunnen er echter voor zorgen dat mannelijke borsten groter worden dan normaal.

Met cryolipolyse bevriezen we het vet op de mannenborsten waardoor het vet afsterft en op een natuurlijke manier het lichaam verlaat. Het vet wat is verwijderd is blijvend weg.

Beauty Unlimited Amsterdam is sinds 2015 gespecialieerd in het bevriezen van vet op mannenborsten

Mannenborsten bevriezen

Of de vetophoping op de mannenborsten nu het gevolg is van te veel eten, erfelijkheid of gebrek aan beweging, vet bevriezing op de mannenborst kan helpen het vet op deze zone te verwijderen. Na vet bevriezing van een mannenborst is het vet blijvend weg. Let wel op je dieet want ander vetcellen kunnen zich weer vullen.

Wilt u weten hoe wij mannenborsten verwijderen?

Maak een afspraak in Amsterdam Zuid. Er volgt een intake waar u wensen m.b.t. het vet op de mannenborst wordt besproken eventueel direct gevolgd door de behandeling. 

Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten. Loop niet langer door met mannenborsten en laat ze verwijderen door te bevriezen.

Mannenborsten bevriezen Amsterdam 1

Keuze uit 2 verschillende cryolipolyse behandelingen

Cryolipolyse Clatuu Alpha

Een losse cryolipolyse behandeling met Clatuu Alpha kost 500,- voor 1 of 2 plaatsingen (zones). Afhankelijk van de hoeveelheid vet zijn 1 tot 3 behandelingen noodzakelijk. Na 1 behandeling zie je al mooi resultaat. Bijna iedereen gaat dan door voor een 2e of 3e sessie om al het vet te verwijderen. Wil je meer weten over deze behandeling, lees dan verder op Clatuu Alpha

Boek een intake of een intake + cryolipolyse behandeling

Omdat de behandeling met Clatuu Alpha intensiever is kun je voor deze behandeling ook alleen een intake boeken, of het direct combineren met een behandeling. Omdat wij erg veel last hebben van mensen die niet op hun afspraak komen opdagen vragen wij bij de intake altijd 50,- aanbetaling en voor een intake en behandeling 100,– . Indien u om wat voor reden, na de intake, de cryo behandeling niet wilt laten uitvoeren, dan storten wij de aanbetaling terug op uw rekening.

Nu tijdelijk ook een gratis huidscan van je gezicht

Cryolipolyse Cryo21

Maak een afspraak voor uw eerste cryolipolyse behandeling. Beslis daarna of u doorgaat met een kuur van 6 cryolipolyse behandelingen. Er volgt een intake waar u wensen worden besproken,  gevolgd door de cryolipolyse behandeling met de Cryo 21. Tijdens deze behandeling ziet u met eigen ogen het effect van een enkele behandeling. Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten. Meer weten over deze behandeling kijk dan op cryo 21

Cryo 21 kuur aanbieding met € 200,- voordeel

Besluit je na de 1e behandeling een cryolipolyse kuur van 6  te boeken voor € 850,- dan ontvang je de eerste behandeling gratis.  Prijs losse cryo behandeling € 150,-

Nu tijdelijk ook een gratis huidscan van je gezicht

 
Maak een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam en laat je mannenborsten bevriezen. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp).
close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!