Vet bevriezen amsterdam - Clatuu Alpha

Vet bevriezen met Clatuu Alpha is een niet-invasieve behandeling die vetcellen vernietigt zonder schade aan de huid en andere weefsels te veroorzaken. Hoewel vergelijkbaar, is Clatuu een nieuwere behandelingstechnologie die een modernere en effectievere vetbevriezingstechniek biedt dan CoolSculpting.

Wij zijn sinds 2015 in Amsterdam gespecialiseerd in vet bevriezen middels cryolipolyse.

Hoe werkt vet bevriezing met Clatuu Alpha?

Clatuu maakt gebruik van 360-graden applicators die cellen sneller, gelijkmatiger en rondom kunnen koelen en bevriezen, waardoor de effectiviteit van vet bevriezen met 18% toeneemt. Elke koelapplicator is ontworpen om een aanzienlijk deel van de onderhuidse vetlaag te bevriezen en past zich aan de dikte van de vetlaag aan.

Het koelproces leidt tot het afsterven van de vetcellen, die vervolgens gedurende 6-12 weken op natuurlijke wijze uit het lichaam worden vrijgemaakt. Na de vet bevriezing behandeling zal het vet zichtbaar verminderen. Gemiddeld wordt het gebied na één sessie 2,5 centimeter kleiner. U ziet een permanente vermindering van 20-30% van het hardnekkige vet.

De behandeling is relatief comfortabel en pijnloos. Als het koelproces begint, kunt u een licht prikkend gevoel krijgen, dat binnen de eerste tien minuten wegtrekt. Behandelingen duren meestal 40 minuten tot een uur, afhankelijk van de grootte en dikte van het te behandelen gebied. Na de behandeling krijgt u een zachte massage om de vetcellen te helpen afbreken.

Vet bevriezen met Clatuu Alpha voordelen

 • Snelle behandeltijd
  Clatuu Alpha niet-invasief en is er geen downtime. Je kunt na het vet bevriezen snel weer verder met uw dagelijkse leven of meteen weer aan het werk als u dit tijdens uw lunchpauze hebt gedaan

 • Verschillende applicators
  De applicators van Clatuu zijn er in verschillende vormen en maten, zodat ze geschikt zijn voor verschillende lichaamstypen, vetdiktes en aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen wij het vet bevriezen afstemmen op uw lichaam en specifieke doelstellingen. Dit is een behoorlijk groot voordeel, aangezien elk lichaam anders is.

 • Koelsnelheid
  De revolutionaire 360-graden koelapplicators van Clatuu gaan sneller aan het werk en kunnen de vetcellen in het gebied effectiever koelen, waardoor het lichaam 25% minder vet overhoudt dan bij CoolSculpting. Clatuu heeft een hogere koelsnelheid, waardoor vetcellen 30% sneller worden bevroren dan met andere apparaten. U bent dus minder tijd kwijt aan het vet bevriezen en hebt meer tijd voor andere dingen die u wilt doen

 • Kosten
  Clatuu Alpha maakt gebruik van dubbele applicators die meer dan één gebied tegelijk kunnen behandelen (bijvoorbeeld beide love handles tegelijk), waardoor het effect van twee behandelingen wordt bereikt in de tijd die nodig is om er één uit te voeren. Dit bespaart u tijd en geld.

 • Meerdere behandelgebieden
  In vergelijking met CoolSculpting biedt Clatuu meer behandelgebieden met speciale applicators die specifieke gebieden behandelen, zoals de achterkant van de benen, de binnen- en buitenkant van de dijen, de bh-lijn, de bovenarmen, enzovoort. Clatuu biedt ook applicators die klein genoeg zijn om de contouren van het gezicht te bewerken en moeilijke gebieden aan te pakken, zoals onder de kin.

 

Clatuu Alpha vergelijk met CoolSculpting

Waar CoolSculpting de uitvinder is van cryolipoyse heeft  Clatuu Alpha deze doorontwikkeld tot een apparaat die beter is geworden dan die van CoolSculpting

 • Clatuu Alpha is beter betaalbaar dan CoolSculpting
 • Clatuu Alpha koelt het gebied 30% sneller dan CoolSculpting waardoor de behandeltijd korter is
 • Clatuu Alpha kan tot 2 zones tegelijk behandelen waar CoolSculpting er maar 1 kan behandelen
 • Clatuu Alpha Koelt 360 (3d) graden rondom, waar Coolsculpting alleen 2d kan koelen

Kortom Clatuu Alpa biedt betere resultaten, tegen een betere prijs en in minder tijd!

Vet bevriezen behandel gebieden

In principe is met verschillende applicators elk lichaamsdeel te behandelen

 • Buik (1 of 2 zones)
 • lovehandles (2 zones)
 • Banana rolls (1 of 2 zones)
 • Achterkant van de benen (2 zones)
 • De binnen- en buitenkant van de dijen (2 zones)
 • Zadeltassen (2 zones)
 • Bh-lijn (2 zones)
 • Bovenarmen (2 zones)
 • Onderkin (1 zone)

Prijzen vet bevriezen met Clatuu Alpha

Prijzen vet bevriezen vanaf € 500,- voor 1 of 2 zones
Tot maximaal 6 zones kun je bij ons achter elkaar laten behandelen . We behandelen 2 zones per sessie, 1 sessie met Clatuu alpha duurt 50 minuten. 

vet-bevriezen-amsterdam
close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!