Forlle’d Behandeling nobelprijs winnende hyaluronzuur

Forlle’d is een vernieuwend huidverjongingsconcept uit Japan. Het koppelt unieke formules met Nobelprijs winnende technologie, om effectief chronische huidveroudering van de huid tegen te gaan.

Met als resultaat: Intensieve, maar toch heerlijk ontspannende huidverjongingsbehandelingen en bijbehorende producten die de huid doeltreffend van binnenuit verjongen.

Huidverjonging geschikt voor alle huidtypes op een zeer luxueuze manier. De Forlle’d behandeling vult rimpels en lijntjes in de huid van binnenuit op en hebben een wetenschappelijk bewezen anti-aging effect en dragen bij aan de verbetering van de huidtextuur.

Maak een afspraak voor een Forlle’d behandeling in Amsterdam Zuid!

Forlle'd behandeling
Unieke behandeling met hyaluronzuur die in de huid aan het werk gaat

Forlle’d behandeling met liftend effect

Een direct liftende anti-aging behandeling van Forlle’d, zelfs na 1 behandeling is het resultaat zichtbaar. 

 • Herstelt huidverslapping
 • Zorgt voor betere gelaatscontouren
 • Minder rimpels en lijntjes
 • Ontgifting (detox) van de huid, bestrijd vrije radicalen die bijdragen aan huidveroudering.
 • Vermindering van cel ontstekingen
 • Verbetert de elasticiteit
 • Geeft de huid volume en stevigheid
 • Verbetert de hydratatie
 • Herstelt collageen en elastine niveaus
 • Een kuur voorkomt vroegtijdige huidveroudering

Ook uitermate geschikt voor speciale gelegenheden als je er op je best uit wilt zien

Forlle’d anders dan alle andere behandelingen

 • De actieve werkstoffen zijn zo klein dat ze – in tegenstelling tot andere (luxe) producten – wel tot in de lederhuid kunnen doordringen. Hierdoor vernieuwen en verjongen ze de huid op cellulair niveau.
 • Forlle’d vermindert rimpels, verstevigt de huid, herstelt de huidstructuur, boost de huidvernieuwing, verhoogt de hydratatie, werkt ontgiftend, versterkt het immuunsysteem van de huid en beschermt de huid tegen vrije radicalen.
 • De resultaten zijn verbluffend en al zichtbaar na 1 behandeling.
 • Forlle’d is geschikt voor iedereen die huidveroudering wil tegengaan en een goed alternatief voor iedereen die geen botox en/of fillers wil gebruiken.
 • Indien je wel fillers hebt zal je hier met gebruik van de Forle’d langer met je fillers doen waardoor je minder vaak naar de cosmetisch arts kan gaan
 •  De huid wordt beschermd tegen irriterende en allergene stoffen
Forlle'd-behandeling-huidverjonging-amsterdam
Nobelprijs winnende huidverjonging

Forlle'd behandelingen Amsterdam

Forlle'd behandelingen in 3 verschillende intensiteit levels
Allen uitgevoerd met de Nobelprijs winnende hyaluronzuur moleculen

Forlle’d
LEVEL 3

155,-

Forlle’d
LELVEL 4

185,-

Forlle’d
LEVEL 5

210,-

Forlle’d hyaluronzuur nobelprijs winnende nano technologie

Het allereerste succes van Forlle’d was het verkleinen van de moleculen van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is normaliter te groot om in de diepere huidlagen te worden opgenomen. Forlle’d slaagde erin om het hyaluronzuur zo’n tot 4.000 keer te verkleinen tot 5 nanometer zodat het in de lederhuid kan doordringen waar het de fibroblasten stimuleert om elastine en collageen aan te maken en de eigen hyaluronzuur productie te bevorderen.

Een goed gehydrateerde huid is de fundering voor een mooie, kerngezonde huid. Doordat de werkstoffen dieper in de huid doordringen, worden de levende huidcellen (die diep in onze huid aanwezig zijn) van veel betere kwaliteit en ook gezonder. Huidverbetering en huidverjonging van binnenuit dus. Het resultaat is een mooiere, vollere huid, die lekker zacht aanvoelt en je een gezonde uitstraling krijgt.

Wie wil dat nu niet?

De hyaluronzuur moleculen vormen ook het leveringssysteem om drie gepatenteerde actieve stoffen in de huid te brengen waaronder platinum, ceramiden en mineralen.

Forlle’d baanbrekende behandelingen en producten

Omdat de wetenschappers van Forlle’d erin geslaagd zijn om moleculen te reduceren tot Nano moleculen met behulp van de beroemde Nobelprijs winnende ‘nanotechnologie’. Ze zijn klein genoeg om door het dermis (lederhuid) te dringen, maar niet klein genoeg om de bloedvaten binnen te dringen waardoor de werkstoffen niet in je bloedbaan komen

Deze mini-moleculen hyaluronzuur kunnen dieper in de huid worden opgenomen dan welk ander merk ook. En op hun reis naar de huidcellen nemen ze ook andere effectieve werkstoffen met zich mee.

Zo wordt de huid gehydrateerd en van binnenuit vernieuwd op cellulair niveau. Uniek en niet te vergelijken met welk ander merk dan ook. Met als resultaat een rechtstreekse vernieuwing en verjonging van de huid.

Dit maakt Forlle’d wereldwijd het enige merk dat de lederhuid bereikt. De producten van Forlle’d vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau.  Dit is wat Forlle’d zo bijzonder maakt. Het herstelt de huidstructuur, stimuleert de huidvernieuwing, verhoogt de hydratatie, werkt ontgiftend, versterkt het immuunsysteem van de huid en biedt bescherming tegen vrije radicalen.

Het resultaat: rimpelvermindering, huidversteviging en huidstructuurverbetering.

De kracht van Platinum als anti-oxidant in behandelingen en producten

De laatste  ontdekking van Forlle’d is de verkleining van platinum, door wetenschappers beschouwd als een van de allerkrachtigste antioxidanten die er bestaan.

Door platinum te verkleinen, Voorkom je dat het op de huid blijft liggen en feitelijk niets doet. Platinum wordt diep in de huid gebracht door het eerder genoemde hyaluronzuur.

Daar pakt het de vrije radicalen doeltreffender aan dan welk ander product ook. En dat werkt, aangezien deze vrije radicalen normaliter de kwaliteit van onze huidcellen en het bindweefsel aantasten, waardoor de huid haar elasticiteit verliest en rimpels ontstaan. Bij elke gezichtsbehandeling in de salon is het dus belangrijk om de producten thuis te blijven gebruiken om huidveroudering  zo effectief mogelijk tegen te gaan.

Door het paltinum zo te verkleinen, pakt het een veel groter spectrum van vrije radicalen aan dan welk anti-oxidant ook. Dankzij deze technologie wordt de doeltreffendheid van de platinum deeltjes verhoogd en kan de huid ze beter opnemen. Bovendien bevatten de producten ceramiden en mineralen met een laag moleculair gewicht voor de beste opneembaarheid in de huid

Ceramiden verhogen het vochtgehalte en herstellen de huidbarrière. De essentiële mineralen zorgen voor evenwicht in de huid en versnellen het genezingsproces.

Afspraak maken Forlled behandeling

Kom langs in onze schoonheidssalon in Amsterdam Zuid, gelegen in de Rivierenbuurt nabij de Pijp. Geniet van onze heerlijke en effectieve behandelingen en parkeer gemakkelijk voor de deur. Bereikbaar met tram 3 (halte Waalstraat) vanuit Amsterdam West en Oost, en tram 4 (Amstelkade of Victorieplein) vanuit het Centrum.

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!