Bindweefselmassage Amsterdam

De Bindweefselmassage is in Amsterdam een zeer populaire gezichtsbehandeling gericht tegen huidveroudering.

Bindweefselmassage is een intensieve massage op de bindweefsellaag om de algehele huidconditie te verbeteren. Het stimuleert de doorbloeding waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. Tevens bevordert het de aanmaak van collageen en elastine. Je huid zal hierdoor gaan stralen! Bindweefselmassage is zeer geschikt tegen rimpels, littekens, verslappingen en een grauwe huidskleur. Onze schoonheidsspecialisten in Amsterdam Zuid adviseren u graag over de Bindweefselmassage.

Bindweefselmassage gezicht in Amsterdam Zuid

Een bindweefselmassage is een goede manier om je huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt je doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is zeer geschikt om de verslapte huid, een slecht doorbloede huid of een verouderde huid met rimpels te verbeteren. Door de stevige massage in het gezicht wordt de aanmaak van collageen en elastine sterk gestimuleerd. Hierdoor is de huid beter doorbloed en beter in staat voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan.

Bindweefselmassage in 4 verschillende intensiteit levels

Bindweefselmassage
LEVEL 1

95,-

Bindweefselmassage
LEVEL 2

125,-

Bindweefselmassage
LEVEL 3

155,-

Bindweefselmassage
LEVEL 4

185,-

Kom je voor de 1e keer bij Beauty Unlimited Amsterdam?

Boek dan bij je Bindweefselmassage ook een kosteloze huidanalyse

Kuur aanbieding Bindweefselmassage

Boek een kuur van 6 behandelingen en krijg de 7e cadeau

Wat doet een Bindweefselmassage voor het gezicht?

Een huid die veel collageen en elastine bevat heeft geen last van rimpels en lijntjes. Collageen zit in het bindweefsel en is een eiwit dat ervoor zorgt ervoor dat de huid stevig blijft. Elastine is net als collageen ook een eiwit en zorgt voor de elasticiteit in de huid. Tijdens het verouderen van de huid, wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. Hierdoor neemt de elasticiteit en de veerkracht van de huid af.

Door de diepe massagetechniek die op het bindweefsel inwerkt, vervormen de bindweefselcellen waardoor er versnelde celdeling ontstaat. Hierdoor wordt het bindweefsel aangezet tot vernieuwing en de daarbij horende versteviging. In dit proces maakt het bindweefsel nieuw collageen en elastische vezels aan. De huid wordt hierdoor dis voelbaar en zichtbaar steviger. De bindweefselmassage stimuleert ook de doorbloeding en zorgt voor een betere aanvoer van voedingsstoffen waardoor de huid langer mooi blijft.

Bindweefselmassage behandeling in Amsterdam Zuid

Welke resultaten kan ik van een Bindweefselmassage verwachten?

Na de eerste behandeling direct zichtbaar resultaat. De huid ziet er gezonder en steviger uit, rimpels en lijntjes vervagen. Om de huidconditie duurzaam te verbeteren adviseren wij een kuur waarbij de huid elke week behandeld wordt. Hoeveel behandelingen er exact nodig zijn is afhankelijk van de huidconditie en de wensen m.b.t. uw huid.

Voordelen Bindweefselmassage

 • Versnelde celdeling, waardoor nieuw collageen, bindweefsel en elastine wordt aangemaakt
 • Betere doorbloeding van de huid waardoor de grauwe huidskleur verbetert
 • Verbeterde zuurstoftransport door de huid
 • Hogere werkstof opname door de huid
 • Verbetering algemene huidconditie
 • Minder rimpels en lijntjes
 • Versteviging van onderhuids bindweefsel
 • Preventie huidveroudering
 • Vermindering rimpels, lijntjes, kraaienpootjes en littekens
 • Voorkomt vochtophopingen
 • Voorkomt verslappingen
 • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
Bindweefselmassage-amsterdam-gezicht

Voor wie is een Bindweefselmassage geschikt?

 • Vrouwen
 • Mannen, zelfs met een stoppelbaardje van enkele dagen
 • Vrijwel alle huidtypen ook de dunne en gevoelige huid
 • De huid met acné (alleen passieve acné huid en littekenweefsel)

Wat voelt u tijdens de Bindweefselmassage?

Bij de bindweefselmassage wordt de huid stevig en diepgaand gemasseerd. De eerste behandeling kan door verkleving van het bindweefsel als gevoelig en pijnlijk worden ervaren. Maar er zijn ook klanten die de eerste behandelingen al zeer prettig vinden. De gevoeligheid wordt per gezichtsbehandeling minder. Dit komt omdat de verklevingen in de huid afnemen en er gewenning optreed.

Prijzen Bindweefselmassage?

Onze prijzen van alle bindweefselmassages zijn terug te vinden in de online agenda

Bindweefselmassage Amsterdam

Maak een afspraak voor de binsweefselmassage in Amsterdam Zuid. Wij zijn gevestigd in de Rivierenbuurt tegen de Pijp aan. Er is altijd voldoende parkeerplaats voor de deur. Voor klanten die uit Amstelveen, Centrum, Amsterdam Oost, West, Zuid-Oost, Noord en Buitenveldert komen zijn wij gemakkelijk met tram 12 of 4 te bereiken.

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!