DR. K Dermal Health care

Heb je een (over)gevoelige huid met acne, pigmentvlekken of huidveroudering en heb je alles geprobeerd en niets helpt? DR. K  helpt om je huid weer in balans te krijgen.

Dr. K Dermal Health Care is een medi-cosmeceutisch merk dat pioniert in de wetenschap voor de optimale huidgezondheid voor iedereen met een gevoelige huid.

Het DrK® Dermal Health Care bestaat uit intensieve behandelingen die de gezondheid van de huid dienen met unieke mix van actieve ingrediënten die de huid herstellen. Samen met het herstellen van een optimale huidgezondheid behandelen de DrK® Dermal Health Care Premium Serums ook de belangrijkste huidaandoeningen zoals acne, pigmentatie, veroudering en een gevoelige huid.

Dr. K behandeling voor een gezonde en mooie huid

DR. K. gezonde huid behandeling
LEVEL 2

Nieuwe klant? Maak deze maand een afspraak met korting!

Nu alle level 2 behandelingen voor slechts van €125,- voor €89,- 
Inclusief intake en huidscan
 


Hoe werkt Dr. K voor de gevoelige huid?

De intolerantie van de huid voor externe factoren (o.a. het milieu) heeft de afgelopen jaren ontstekingsstoornissen van de huid enorm doen toenemen. Denk aan allergieën en eczeem. Dit zorgt voor een gevoelige huid, welke wordt veroorzaakt door een verslechterde barrièrefunctie van de huid. Discomfort, een kwetsbare, vochtarme, schilferige huid en roodheid zijn hier allemaal kenmerken van.

Het assortiment van de behandelingen en producten van Dr. K Dermal Health Care bestaat uit een unieke mix van producten en ingredienten met een pre- en probiotisch effect. 

  • Prebiotisch, omdat ze de groei van goede bacteriën die ontstekingsremmende eigenschappen hebben bevorderen
  • Probiotisch, doordat ze de barrièrefunctie en het immuunsysteem versterken en de microbiotica van de huid in balans brengen.
  • In wezen zijn prebiotica ‘voedsel’ voor onze goede bacteriën, terwijl probiotica juist ‘levende’ gezonde bacteriën zijn.
  • Door het toepassen van ontstekingsremmende bacteriën zullen ontstekingen verminderen en de gevoeligheid van de huid afnemen 

De reeks dermaceutische producten is anders dan alle andere producten die in de huidverzorgingsindustrie geïntroduceerd zijn en biedt ons de gelegenheid om de hoogst haalbare resultaten te bereiken met behoud van een uitstekende gezondheid van de huid.

Naast volwassenen hebben ook kinderen vaak last van een gevoelige huid. DR. K is erin geslaagd om tevens een specifiek product te ontwikkelen voor kinderen vanaf 6 maanden met een gevoelige huid, rosacea en eczeem

Dr. K Acne huid

Dr. K pigmentvlekken

Nieuwe klant? Boek dan altijd ook de gratis intake bij je behandeling!

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!