Fruitzuurpeeling-amsterdam

Fruitzuur behandeling is een gezichtsbehandeling met een fruitzuurpeeling afgestemd op jouw huid

De Fruitzuurbehandeling wordt door Beauty Unlimited Amsterdam geadviseerd bij een grauwe, droge of vette huid.

De Fruitzuurpeeling is een echte oppepper voor uw huid. Last van pigmentvlekken, acne of fijne lijntjes? Dan is de fruitzuurpeeling ook een zeer geschikte behandeling. Door de peeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe huidcellen aan te maken. Onze schoonheidsspecialisten in Amsterdam Zuid adviseert u graag over de Fruitzuurpeeling.

Ben je nieuwe klant van Beauty Unlimited Amsterdam? Boek dan altijd als extra bij een fruitzuurbehandeling een gratis intake en huidanalyse.

Fruitzuurpeeling met vliesmasker (60min) € 90,-

 • Reiniging van de huid
 • Fruitzuurpeeling afgestemd op de huid in verschillende sterktes
 • Keuze uit een mix Glycolzuur, Salicylzuur en melkzuren
 • Vliesmasker met Hyalronzuur, Zink en algencomplex. Tijdens het masker een korte massage van nek, schouders en decolleté
 • De behandeling wordt afgesloten met dag/nacht crème en minerale make-up
fruitzuurbehandeling-amsterdam

Fruitzuurbehandeling afgestemd op jouw huid

❯ De beste Fruitzuurpeeling van Amsterdam
❯ Afgestemd op jouw huid
❯ Eenvoudig online afspraak maken
❯ 9.5 klantbeoordeling
❯ 20 jaar ervaring

Wat is een Fruitzuurbehandeling?

In een fruitzuur behandeling zit natuurlijk een Fruitzuur peeling die ook wel een dieptepeeling wordt genoemd en is ontwikkeld om diep in de huid het werk te kunnen verrichten. Deze fruitzuur peeling komt tot in de diepere huidlagen. Daar vindt de celdeling plaats en wordt de huid gecorrigeerd en vernieuwd.

Wanneer kiest u voor een Fruitzuurpeeling gezichtsbehandeling?

De fruitzuurpeeling wordt o.a. geadviseerd bij

 • littekens
 • fijne rimpeltjes
 • acne
 • over-pigmentatie, pigmentvlekken
 • droge of vette huid
 • grauwe huid

Doordat de fruitzuurpeeling diep in de huid werkzaam is, wordt de oorzaak van veel huidproblemen ook bij de wortel aangepakt. Hierdoor verdwijnen huidproblemen en wordt de huid zichtbaar gladder en frisser.

Hoe werkt de Fruitzuurbehandeling?

De huid wordt gereinigd, daarna behandeld met een pre-peel. Het is mogelijk dat er een keuze wordt gemaakt om de gezichtsbehandeling te intensiveren door de Microdermabrasie vooraf te gebruiken. Daarna wordt de huid gedurende maximaal 7 minuten behandeld met de fruitzuurpeeling. De totale fruitzuurbehandeling duurt 45 minuten en 60 minuten inclusief een hydraterend, voedend en verzachtend masker.

Is de Fruitzuurpeeling pijnlijk?

Nee, u kunt de fruitzuurpeeling wel iets voelen prikken. De duur van de fruitzuurpeeling zelf is echter maximaal 10 minuten om beschadiging aan de huid te voorkomen

Hoeveel Fruitzuurbehandelingen?

Na 1 Fruitzuur behandeling is direct resultaat zichtbaar. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 Fruitzuurbehandelingen nodig om een mooi en duurzaam resultaat te bereiken.

Nazorg Fruitzuurpeeling

Direct na de fruitzuurpeeling kan de huid rood en een beetje branderig aanvoelen. U krijgt in onze schoonheidssalon in Amsterdam thuisverzorgingsproducten geadviseerd die u kunt gebruiken om het resultaat van de Fruitzuurpeeling langer vast te houden en uw huid voor langere termijn in conditie te houden. U mag na en gedurende de fruitzuurbehandelingen (kuur) niet in de zon zitten en wij adviseren u buiten een beschermingsfactor van minimaal SPF 30 te gebruiken. Dit is van groot belang, omdat de resultaten teniet gedaan kunnen worden en verkleuringen van de huid kunnen optreden.

Nu ook Fruitzuurpeelings voor thuisgebruik van MURAD

nu ook huidverbetering voor thuis van Murad met een lichte concentratie fruitzuren die uitstekend aansluiten op de fruitzuur behandeling. Vraag er naar bij onze schoonheidsspecialist in Amsterdam Zuid.

Online een afspraak maken voor de Fruitzuurpeeling met resultaat in Amsterdam Zuid

Beauty Unlimited Amsterdam voor de beste fruitzuur behandeling. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt op de grens van de Pijp)