Microdermabrasie

Onze vernieuwde Microdermabrasie behandeling is voor elke huid geschikt, veroorzaakt geen huidirritatie en is dan ook een sterke verbetering op de “ouderwetse” Microdermabrasie behandeling.

Met onze speciale Microdermabrasie methode in Amsterdam Zuid werken wij met gevriesdroogde ingrediënten waardoor de hoogst mogelijk kwaliteit van de ingrediënten gewaarborgd blijft. Microdermabrasie van OxyGeneo geeft uw huid energie en lost huidproblemen op zoals pigment vlekken, acne, littekens, grove poriën, lijntjes en rimpels.

Met de Microdermabrasie behandeling krijg je een stralende huid, zelfs al na 1 behandeling.

 

 

De beste Microdermabrasie in Amsterdam Zuid

De meest complete Microdermabrasie voor het gezicht in 2 verschillende intensiteit levels

Microdermabrasie behandelingen zijn inclusief reiniging van het gezicht, aanbrengen creme’s en serum en desgewenst minerale make-up.

Microdermabrasie

LEVEL 2

125,-

Microdermabrasie

LEVEL 3

155,-

Microdermabrasie met de OxyGeneo: echt zo veel beter dan de oude Microdermabrasie methode

Microdermabrasie is een zeer populaire behandeling voor huidverbetering in onze salon in Amsterdam Zuid. Aangezien de “ouderwetse” Microdermabrasie behandeling niet voor elke huidtype geschikt is zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe ontwikkeling op het gebied van Microdermabrasie. Onze keus is gevallen op de OxyGeneo methode. Deze Microdermabrasie behandeling is namelijk wel geschikt voor ieder huidtype en behaalt ook nog veel mooiere resultaten.

Microdermabrasie Amsterdam 1
Mooi huid met de microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie behandeling prijzen en opties

Alle Microdermabrasie prijzen kun je terugvinden in onze online agenda

 

Hoe werkt de vernieuwde Microdermabrasie technologie?

De OxyGeneo behandeling vormt niet alleen een verbetering op de oude Microdermabrasie behandeling, maar ook een uitbreiding. Waar er bij Microdermabrasie enkel kristallen de huid schuren (exfoliatie), combineert de OxyGeneo technologie maar liefst drie behandelingen.

 1. Exfoliatie van dode huidcellen (Microdermabrasie)
 2. Zuurstofniveau wordt van binnenuit in de huid verhoogd door middel van Carboxy / CO2 zuurstoftherapie. De huid gaat hierdoor zuurstof aanmaken en deze wordt omgezet in energie voor de huid. (Zuurstoftherapie)
 3. Insluizen van huidverjongende ingrediënten die worden toegevoegd aan de behandeling (Mesotherapie)

Deze drie elementen geven samen een veel mooier resultaat in 15 minuten tijd die met een “ouderwetse” microdermabrasie niet kan worden bereikt.

Microdermabrasie amsterdam
3 stappen met de nieuwste microdermabrasie techniek

Resultaten vernieuwde Microdermabrasie behandeling

 • Herstelt het volume van de huid
 • Geeft jeugdige uitstraling
 • Verhoogt de collageen productie
 • Reduceert hyperpigmentatie
 • Verbetert de cel vernieuwing
 • Vermindert de zichtbaarheid van rimpels
 • Verbetert de huidtextuur
 • Vernauwt de poriën

Voordelen Microdermabrasie behandeling met de Oxy Geneo

 • Geen hersteltijd
 • Direct een stralende huid
 • Geschikt voor elke huidskleur
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit
 • Optimale exfoliatie (peeling) en verbeterde celvernieuwing
 • Gelijktijdig opname van hoogwaardige ingrediënten in de huid
 • Verhoogt de werking van andere anti-aging producten.
 • Kan het hele jaar worden ondergaan, dus ook in de zomer
 • Meer resultaat in minder tijd

Voor welk huid en huidproblemen is de Microdermabrasie geschikt?

Deze Microdermabrasie behandeling is geschikt voor elk huidtype. Doordat de behandeling van OxyGeneo in drie stappen elke huidlaag aanpakt en verbetert, maakt het niet uit wat uw huidproblemen zijn. Elk huidprobleem kan verminderd worden met deze Microdermabrasie behandeling van OxyGeneo.

Met de Microdermabrasie behandeling van OxyGeneo krijg je de huid die je altijd al wilde hebben. Een gezonde en stralende huid die er weer jong uitziet.

Microdermabrasie zorgt voor:

 • Minder acne
 • Een gladdere huid
 • Betere huidstofwisseling
 • Minder rimpels
 • Minder vlekjes
 • Vervaagde littekens
 • Verkleint de poriën

Wat voelt u tijdens en na de microdermabrasie behandeling?

De behandeling is geheel pijnloos en voelt juist heel fris en ontspannend.

Is de microdermabrasie behandeling veilig?

Ja, deze Microdermabrasie behandeling is veilig. In tegenstelling tot een ouderwetse Microdermabrasie behandeling is het risico op huidirritatie en infectie bij een Microdermabrasie behandeling van OxyGeneo geminimaliseerd. Doordat de behandeling wordt uitgevoerd op een vochtige huid geeft het een prettig fris gevoel. Er wordt daarnaast geen vacuüm gebruikt, wat verdere beschadiging aan de huid voorkomt waardoor ook vlak onder de ogen gewerkt kan worden. Bovendien is er geen hersteltijd en ziet u direct resultaat. S’ middags een behandeling en ’s avonds stralen op een hip feestje in Amsterdam!

Hoe verbetert Microdermabrasie de huid?

CO2 belletjes die op het huidoppervlak zacht uit elkaar spatten wordt de (bloed)circulatie verbeterd, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en de huid gedetoxed/ontgift wordt. De verhoogde aanvoer van zuurstofrijk bloed van binnenuit en de verhoging van het CO2 gehalte op de huid zorgt voor een zuurstof af gifte in de huid. De werking van CO2 is ook wel bekend onder de naam carboxytherapie of CO2 therapie en is geïnspireerd op de werking van warmwaterbronnen.

Naast zuurstof komen er ook dankzij de verhoogde bloedomloop meer voedingsstoffen van binnenuit in de huid. De huid is het orgaan dat meestal als laatste profiteert van de voedingstoffen uit onze voeding. Niet voor niets wordt gezegd dat de huid onze gezondheid weerspiegelt aangezien tekorten van micro-nutriënten, opbouw van afvalstoffen en hormoonverstoringen vaak van de huid af te lezen zijn. Door middel van Oxygeneo worden voedingsstoffen van binnenuit sneller naar het behandelgebied gebracht. Dit betekent dat OxyGeneo ook de werking van huidverbeterende supplementen kan versnellen doordat deze voedingsstoffen direct in het gewenste huidgebied kunnen komen.

De exfoliërende werking is een mild alternatief van microdermabrasie zal helpen de opbouw van dode huidcellen te verminderen, de huid egaler te maken en de huidcellen met pigment naar de oppervlakte te brengen. Dankzij ingrediënten die tijdens de behandeling worden toegepast kan pigment verhelderd worden en de aanmaak van melanine geremd worden waardoor pigmentvlekken kunnen verminderen. Echter zonbescherming is onontbeerlijk om de aanmaak van melanine te voorkomen. De mechanische exfoliatie met de Capsugen en de verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit zorgen ervoor dat de werkstoffen uit de gel beter worden opgenomen. De fruitzuren uit de gel zullen de huid laten stralen en een doffe huid verminderen.

 

Wat voor resultaat kan ik verwachten met Microdermabrasie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen en welke resultaten te behalen zijn met microdermabrasie? Maak gebruik van onze Observ 520 huidscan en intakegesprek, deze is ook los te boeken zonder Microdermabrasie behandeling. Of boek de scan in combinatie met de microdermabrasie behandeling en ervaar zelf het effect van een enkele behandeling. Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur voor een langdurige mooi resultaat.

Nadelen van de oude achterhaalde Microdermabrasie behandeling

Het nadeel van de oude methode is dat er tijdens een Microdermabrasie behandeling enkel wordt gewerkt met kristallen die op de huid worden gespoten. Er vindt verder geen andere handeling plaats.

Deze Microdermabrasie behandeling wordt uitgevoerd op een droge huid. Dit kan zorgen voor extra huidirritatie. Na heel veel behandelingen achter elkaar kan dit leiden tot ontstekingen, couperose, een rode vlekkerige huid en extreme gevoeligheid voor zonlicht. De huidirritatie wordt ook veroorzaakt door het gebruik van een vacuüm bij microdermabrasie. Dit vacuüm wordt gecreëerd door een pomp die tijdens de behandeling een irritant geluid maakt. Door het gebruik van vacuüm kan er niet direct onder de ogen behandeld worden.

Bij sommige salons kunnen complicaties optreden omdat de kop op het peeling apparaat niet goed schoongemaakt wordt. Dit vergroot het risico op infecties. Bij de vernieuwde Microdermabrasie behandeling met de OxyGeneo zijn zowel de CapSugen als de gels met ingrediënten van OxyGeneo vacuüm geseald en worden slechts voor 1 cliënt gebruikt.

Wat is er nog meer mogelijk met het OxyGeneo apparaat?

 1. Exfoliatie (Microdermabrasie)

  De bovenste laag van de huid wordt gescrubd. Overtollige huidcellen en de dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor kan de huid sneller nieuwe ingrediënten opnemen.

 2. Insluizen (Mesotherapie)

  Vervolgens wordt uw huid behandeld met een unieke gel die rijk is aan actieve ingrediënten. Door de exfoliatie en de verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit kan de huid de nieuwe actieve ingrediënten tot diep in de huid opnemen.

 3. Zuurstoftherapie

  Door uw huid te behandelen met de speciaal ontworpen OxyGeneo applicator ontstaan op de huid CO2 belletjes die zacht op het huidoppervlak uit een spatten. Dit staat ook wel bekend als carboxy-therapie. Deze belletjes veroorzaken een Bohr-effect waardoor zuurstofrijk bloed direct naar het behandelgebied wordt gestuurd waarbij zowel extra zuurstof als voedingsstoffen van binnenuit in de huid komen. Het resultaat is een stralende en goed gevoede huid.

Microdermabrasie-oxygeneo-amsterdam

Afspraak Microdermabrasie behandeling in Amsterdam Zuid

Maak online een afspraak voor microdermabrasie met onze schoonheidsspecialisten. Door onze gunstige ligging in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp) en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Amstelveen, Amsterdam Oost, West, Buitenveldert en het centrum. Ben je een nieuwe klant? Geen probleem, boek bij de afspraak ook een huidscan en intake. Indien blijkt dat de microdermabrasie behandeling niet de beste gezichtsbehandeling is voor jouw huid dan passen we het behandelplan aan en kijken we naar andere mogelijkheden.

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!