Murad Hormonale anti-aging Facial

Murad behandelingen worden uitgevoerd met de beste Murad huidproducten. Onze Murad Facials werken huidverbeterend en verjongend zonder het relax en verwen moment uit het oog te verliezen.

Murad is ontwikkeld in 1989 door de toonaangevende dermatoloog Dr. Murad en een begrip in Amerika. Murad is onderscheiden op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Wij verwelkomen u graag in onze schoonheidssalon in Amsterdam Zuid voor een heerlijke Murad facial.

Murad hormonale anti-aging facial € 100,-

Inclusief masker met Fyto-oestrogeen voor de rijpere huid (vanaf circa 40 jaar). Geschikt voor gemiddelde tot diepe rimpels – Herstelt de stevigheid – Ideaal voor de droge en dunner wordende huid – Ondersteunt bij hormonale veroudering (Ook zeer geschikt voor stewardessen, cabinepersoneel of piloten die veel vliegen.)

Deze multi-actieve gezichtsbehandeling van Murad herstelt de stralende glans van de huid. Het is de ideale facial bij een combinatie van een droge huid met fijne lijntjes, verlies van elasticiteit, een vale huid en wellicht pukkeltjes met een hormonale achtergrond. De producten in deze gezichtsbehandeling heeft als hoofdingrediënt fyto-oestrogeen waardoor hormonale huidveroudering wordt vertraagd.

Geavanceerde collageen opbouwende techniek verhoogt de elasticiteit en de veerkracht om de vertoning van matige tot diepe rimpels te verminderen, de huid voor vaalheid te behouden en de celdeling te stimuleren. Een luxueuze gezichtsbehandeling die hydrateert en de textuur en stevigheid van de huid herstelt. Al na 1 behandeling zult u de jeugdige ‘Murad Glow’ zien!

Murad gezichtsbehandeling bestaat uit

  • Intake en huidanalyse
  • Reiniging,
  • Peeling
  • Massage
  • Masker
  • Serum, dag- of nacht-, oog- en lipverzorging en indien gewenst minerale foundation.

Murad huidverzorgingsproducten

Murad huidproducten zijn te koop in onze schoonheidssalon in Amsterdam.  Of bestel Murad huidproducten via onze Murad webshop..

Murad gezichtsbehandeling in Amsterdam Zuid

Maak snel een afspraak met onze schoonheidsspecialiste in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp). Door onze gunstige ligging in Amsterdam en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Amstelveen, Amsterdam Oost, Zuid-Oost, West, Buitenveldert en het centrum.

close

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!