Cryo Facelift behandeling voor een mooie en strakke huid

Met de Cryo Facelift gezichtsbehandeling richten we ons puur op de huid van het gezicht. Onze cryo apparatuur is speciaal ontworpen in Italië voor gezichtsbehandelingen. U zult ervaren dat de gezichtsbehandeling met de Cryo21 een zeer mooi resultaat zal leveren. Het voelt fijn aan en werkt zeer rustgevend. Na de eerste behandeling zal het resultaat al goed te zien zijn.

Je doorbloeding neemt enorm toe door de Cryo Facelift behandeling.  Afvalstoffen worden afgevoerd waardoor je huid grondig wordt gereinigd en de behandeling een detox werking heeft. Door de kouprikkel worden de frybroblasten geactiveerd waardoor je nieuw collageen en elastine aanmaaktRimpels verminderen, poriën verkleinen en de algehele elasticiteit van je huid verhoogt. Hierdoor voelt de huid zachter aan en wordt deze  gladder en strakker. Het mooie is bovendien dat de Cryo Facelift een 100% natuurlijke behandeling is.

Cryo Facelift 1e keer van 125,- voor 100,-

Hoe werkt de Cryo Facelift?

Dat koud douchen en ijsbaden goed zijn voor het metabolisme en de weerstand, is al langere tijd bekend uit onderzoeken van onder andere het AMC. De huid wordt sterker van wisselbaden en koud afdouchen. Dit doet de Cryo Facelift voor het gezicht, een mooie strakkere huid zonder dat de huid bevriest.

Cryo Facelift voor een mooie strakke huid met minder rimpels

De Cryo Facelift, met de Cryo21 maakt gebruik van koude. Door de huid af te koelen naar 5 tot 10 graden worden de belangrijkste bindweefselcellen geactiveerd, de zogenaamde fybroblasten. Deze cellen zorgen voor de aanmaak van Collageen en Elastine. Beide eiwitten zorgen voor de soepelheid en elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden neemt het aandeel collageen en elastine af in de lederhuid. Door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren wordt de huid dikker en strakker.

Bijkomende voordeel is dat ontstekingen op de huid zoals rosacea, acne, psoriasis verminderen,  en bovendien de huid van het gezicht strakker maken zonder dat de huid bevriest.

Door de kou die vrijkomt bij de cryo gezichtsbehandeling krijgen de hersenen een signaal die er voor zorgt dat dat de cellen in de huid beter gaan functioneren met als gevolg een betere zuurstofdoorvoer en toevoer van voedingsstoffen met als resultaat een mooie zichtbare strakke huid.

De gel die wij tijdens de Cryo Facelift gebruiken geleid de koude kop over de huid en bevat actieve bestanddelen en voedingsstoffen voor de huid die een extra verstevigende werking hebben op het gezicht en ervoor zorgt dat de huid niet bevriest.

Cryo-liften-gezicht

Cryo Facelift direct resultaat na 1 behandeling

Na één behandeling is het resultaat meestal al zichtbaar. Door de huid regelmatig te behandelen verminderen rimpels en krijg je een frisse jeugdige uitstraling. Om een blijvend effect te krijgen is het belangrijk een kuur te volgen tot de huid naar tevredenheid is verbeterd. Dit is meestal na 6 keer. Daarna kan je volstaan met een behandeling één keer in de 6 weken om het resultaat te behouden.

cryo21-gezichtsbehandeling

Resultaten Cryo Facelift treatment

 • Verstevigen van de weefsels
 • Versteviging van de spieren
 • Vermindering van rimpels
 • Volume creëren in de lippen
 • Verwijdering/vermindering van de dubbele kin
 • Huidverjonging
 • Verstevigen en liften van het gelaat
 • Liften en verstrakken van het gezicht
 • Verstrakken van de kaaklijn
 • Verbetering van gezichtscontouren
 • Verminderen van hamsterwangen
 • Stimulatie van de collageenproductie
 • Verminderen van vochtophopingen
 • Verminderen van Acne, Rosacea en couperose
 • Verminderen van roodheid
 • Werkt ontstekingsremmend
cryo-facelift-resultaat

Cryo couperose en rosacea behandeling

Hierbij werken we met een speciale gel die geschikt is voor een huid met couperose of rosacea. Deze behandeling werkt op kwetsbare haarvaten en werkt verzachtend en ontstekingsremmend voor de gevoelige huid met als resultaat een verminderde roodheid.

Wat voelt u tijdens de Cryo behandeling?

De cryo behandeling voelt aangenaam aan, door gebruik van de geleidende gel merkt u weinig van de kou op het gezicht. Het voorhoofd is meestal wel iets gevoeliger voor kou maar de meeste klanten ervaren het als een ontspannende benadeling.

Hoe ziet de Cryo facelift behandeling er uit

Nieuwe klanten krijgen bij ons natuurlijk altijd eerst een uitgebreide intake en huidanalyse met de Observ 520. Vervolgens starten we met de behandeling. We beginnen zoals elke behandeling met het reinigen van het gezicht, gevolgd door een peeling die de dode huidcellen verwijderd en de huid voorbereid op de behandeling. Hierna volgt de Cryo Facelift behandeling van 20 minuten met speciale Cryo kop voor het gezicht. Aansluitend wordt er dag of avond verzorging aangebracht ook weer passend bij uw huidtype. Na de behandeling krijgt u een huidadvies voor producten voor thuisgebruik die het effect van de behandeling versterken en de resultaten langer aanhouden en wordt er in overleg een behandelplan opgesteld om tot een mooi resultaat te komen.

 1. Nieuwe klanten: intake en Observ huidscan
 2. Reiniging van het gezicht
 3. Peeling
 4. Cryo Facelift behandeling
 5. Aanbrengen serums en creme’s
 6. Aanbrengen dag/avond minerale make-up indien gewenst
 7. Huidadvies en behandelplan

Heeft de behandeling downtime?

Nee, in principe niet. De zeer gevoelige huid kan in beginsel wel een beetje strak en rood aanvoelen

Prijzen losse behandeling:

 • Cryo facelift 125,- 1e keer voor 100,-
 • Combinatie behandeling Cryo/Cold Laser 165,- 1e keer voor 140,-

Prijzen kuur

 • Boekt u direct na de behandeling een kuur van 6 behandelingen voor 750,- dan krijgt u van ons de kennismakingsbehandeling cadeau en 1 gratis cold laser supplement t.w.v. € 37,50,- bij de eerst volgende behandeling. Totale voordeel € 137,50,-
  Betaalt u liever in 2 keer; bij de eerste en 2e behandeling dan kan dat ook, dan vervalt alleen het gratis supplement

Maak snel een afspraak bij Beauty Unlimited Amsterdam en profiteer van onze kennismakings korting op de Cryo Facelift gezichtsbehandeling. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp).

close

Ontvang deals en nieuws op het gebied van beauty en gezondheid!