Medik8 behandeling Amsterdam Zuid

Medik8 Facial Treatments zijn ontspannende VEGAN gezichtsbehandelingen t.b.v. huidverzorging, anti-aging of huidproblemen. De Medik8 gezichtsbehandeling voeren wij uit met hoogwaardige en natuurlijke producten van Medik8. Ga naar Medik8 bestellen om alle producten van Medik8 te bekijken

Medik8 is ook bekend als het eerste 100% groene cosmeceutical en meervoudig winnaar van de Beauty Astir Award. Onze schoonheidsspecialiste verwelkomt u graag in onze schoonheidssalon in Amsterdam Zuid.

Medik8 Facials bestaan minimaal uit:

  • Intake en huidanalyse
  • Reiniging
  • Peeling
  • Massage
  • Dag-, nacht-, oog en lipverzorging en indien gewenst minerale foundation

Medik8 Facial Superpeel + Hyaluronzuur vliesmasker € 90–

Een Papayapeel die de huid letterlijk zijdezacht laat stralen (60 minuten)

Na een zachte reiniging, wordt het gezicht in-gemasseerd met een krachtige Medik8 enzym-peeling. De enzym-peeling reinigt de huid op een zachte manier van dode huidcellen. Kan in een kuur worden gedaan. Na de peeling krijgt wordt de huid hersteld en gevoed met een luxe vliesmasker met hoogwaardige ingrediënten zoals zink, alg en hyaluronzuur. Vervolgens wordt de huid na-behandeld met een Medik8 serum en dagverzorging. Deze facial laat de huid stralen van gezondheid. Voor iedere huidtype, maar niet voor acne (wondjes).

Medik8 Dieptereiniging gezichtsbehandeling € 82,50,-

Ideaal voor de onzuivere huid of acnehuid en voor iedereen die zijn huid goed wil laten reinigen en verzorgen (60 minuten)

Intensieve gezichtsbehandeling met dieptereiniging die bestaat uit een huidanalyse, oppervlakte reiniging en een dieptereiniging d.m.v. peeling. Door de Medik8 Bamboo Scrub wordt de talg in de huid verzacht waardoor deze makkelijker is uit te reinigen en onzuiverheden (comedonen, milia’s) worden verwijderd. Dit maakt het ouderwetse stomen overbodig.

Medik8 Luxe Facial € 82,50

Deze facial heeft als doel de conditie van uw huid te verbeteren en om individuele problemen op te lossen en de huid te normaliseren (75 minuten)

Deze behandeling is inclusief een diepte reiniging om verstopte poriën te verwijderen, massage van gezicht, nek en schouders en als “toetje”een heerlijk geurend masker om uw huid te hydrateren, beschermen en te voeden. Deze Medik8 luxe facial laat je natuurlijke schoonheid stralen door de weldadige aandacht van deze heerlijke verwenbehandeling die zorgt voor diepe ontspanning en een stralende huid.

Medik8 Royal Facial € 95,-

Intensieve huidverbeterende behandeling met direct resultaat. Een combinatie van huidverbetering en wellness (90 minuten)

Zeer intensieve facial om de huid in topconditie te brengen. U krijgt een Medik8 Bamboo Peel of Medik8 Super Facial Peel afhankelijk van uw huidtype en een dieptereiniging om verstopte poriën te verwijderen. Vervolgens een bindweefselmassage van het gezicht gevolgd door een ontspannende massage van nek en schouders. Er wordt afgesloten met een extra intensief Hyaluronzuur vliesmasker.

Medik8 gezichtsbehandeling in Amsterdam Zuid

Maak eenvoudig online een afspraak voor een van onze Medik8 behandelingen met onze schoonheidsspecialiste in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp). Door onze gunstige ligging in Amsterdam en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Amstelveen, Amsterdam Oost, West, Zuid-Oost, Buitenveldert en het centrum.

close

Ontvang deals en nieuws op het gebied van beauty en gezondheid!