La Colline behandeling

La Colline behandelingen werken op het niveau van de celtherapie. De huidverjongingsproducten vullen de tekorten en zuurstofreserves van de cellen aan, zodat de huid nieuwe energie krijgt en zichzelf gaat verjongen. Zie het als een persoonlijke trainer voor jouw huid. Een combinatie van Oosterse en Westerse massagemethoden, zoals bindweefselmassage en draining, hebben als doel rimpels te verminderen, de huid strakker en zachter te maken.

Door de holistische benadering in de behandelingen bereikt u een totale ontspanning van lichaam en geest en een jonge huid. Een unieke ervaring!

La Colline behandelingen staan voor

  • Exclusieve Zwitserse luxe
  • Huidverjonging door ATP (energie) verhoging
  • Wellness
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Pure ingrediënten
  • Zwitserse zuiverhuid
  • Bio fermentatie (het meest pure uit het ingrediënt)

La Colline behandelingen zijn er in 2 verschillende intensiteit levels

La Colline
LEVEL 3

155,-

La Colline
LEVEL 4

185,-

Nieuwe klant van Beauty Unlimited Amsterdam?

Boek dan als extra in de online agenda een gratis intake en huidanalyse

Voordelen La Colline behandeling

Naarmate je ouder wordt beschadigen de cellen van de huid. Schadelijke factoren van buitenaf zoals, UV-straling, stress, onzuivere lucht ontregelen en beschadigen de biologische klok van de cellen. In de strijd tegen deze huidveroudering hebben de La Colline Cellular Research Laboratoria (in Zwitserland) een krachtige combinatie ontwikkeld van technologische en zeer geavanceerde ingrediënten: het CMAge Complex

Wat is het La Colline CMage complex?

Het La Colline CMage complex is een soort van personal trainer voor je huid. Het complex vult namelijk de energie en de zuurstof reserves van de cellen aan, zodat hun vitale functies worden geoptimaliseerd. Dit heeft als resultaat dat de huid nieuwe energie krijgt en zichzelf gaat verjongen.  Bij een La Colline behandeling wordt er dus door het CMage complex op cel niveau gewerkt.  Hierdoor worden de cellen gereactiveerd en geeft het de huid een energie boost waardoor je een stralend en fris uiterlijk krijgt. De resultaten zijn direct zichtbaar, de huid is goed gehydrateerd, verstevigd en ziet er jeugdiger uit met minder rimpeltjes en een stralende teint.

Wat La Colline zo bijzonder maakt is dat het op basis van Cell Therapy werkt. Dit is de meest intensieve vorm van huidverjonging. Dit betekent dat het energie niveau in de huidcel wordt opgeladen. Indien de huidcel meer energie heeft zal hij functies, waaronder aanmaak  van collageen en elastine , beter en op een jonger niveau kunnen uitvoeren. Tevens geeft het een prikkel op de buitenkant van de celwand om de cel te laten werken.

Meer weten? Lees verder op La Colline skincare of ga naar de La Colline webshop.

la-colline-cmage-complex

La Colline behandelingen in combinatie met wellness

De behandelingen van La Colline hebben bevatten een combinatie van massagemethodes, zoals bindweefselmassage, maar ook drukpunt- en ontspanningsmassage. Deze hebben naast dat ze heerlijk ontspannen zijn als doel rimpels te verminderen met als resultaat een strakkere en zachtere huid. Door de holistische benadering bij de behandelingen bereik je een totale ontspanning van lichaam en geest en een jonge huid. Een unieke La Colline ervaring!

Elke La Colline behandeling bevat een vliesmasker

Het La Colline vliesmasker heeft een extreem goede vochtverzorgende, regenererende en revitaliserende werking. Tijdens het masker wordt u heerlijk gemasseerd.

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!