RF behandeling (Radiofrequentie)

RF behandeling voor het gezicht, hals en decolleté  is zeer effectief tegen huidveroudering.

De RF behandeling werkt op basis van radiofrequente golven die de huid  diep in de huidlagen het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt, wat de huid verstrakt en verstevigt. Lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen.

Radiofrequentie gezichtsbehandeling is ook uitermate geschikt bij verslapping in het gezicht, o.a. bij de kaaklijn (hamsterwangen) maar wordt ook toegepast bij een verslapte hals of decolleté.  Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid!

 

Radiofrequentie behandeling is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden

Radiofrequentie behandeling in Amsterdam Zuid

Radiofrequentie behandeling in 3 verschillende intensiteit levels

LPG gezichtsbehandelingen zijn inclusief reiniging van het gezicht, aanbrengen creme’s en serum en desgewenst minerale make-up.

Radiofrequentie 

LEVEL 2

125,-

Radiofrequentie

LEVEL 3

155,-

Radiofrequentie

LEVEL 4

185,-

Wat is het voordeel van een RF behandeling

 • Bijzonder effectief, snel resultaat
 • Geen rode of geïrriteerde huid
 • Verbetert de elasticiteit
 • Vermindert rimpels op de wangen, het voorhoofd en rond de mond
 • Verstrakt en verstevigt de huid, mooiere contouren
 • Verbetert de kleur van de huid
 • Verkleint de poriën

Radiofrequentie pakt de volgende huidproblemen aan

 • Verslapte huid van het gezicht, hals en decolleté
 • Rimpels en fijne lijntjes op wangen, voorhoofd en rond de mond
 • Grove poriën rond neus, kin, mond en voorhoofd
 • Littekens
 • Geeft een gezonde kleur aan de doffe huid

Prijzen RF behandeling

Alle prijzen voor Radio Frequentie behandelingen of combinatie behandelingen met andere apparatuur zijn terug te vinden in onze online agenda

Kuur aanbieding RF behandeling

Besluit u een kuur van 6 behandelingen te boeken waarbij u elke week of elke 2 weken wordt behandeld dan krijgt u de eerste behandeling gratis.

Nieuwe klant van Beauty Unlimited Amsterdam?

Boek bij de RF behandeling ook altijd de gratis intake en huidscan inclusief persoonlijk advies!

Radio Frequentie behandeling resultaten

Bij meer dan 95% van onze klanten ervaren wij na de eerste behandeling resultaat. Echter RF in een kuur geeft op lange termijn een mooier en langdurig resultaat. Afhankelijk van de conditie van uw huid bestaat een kuur uit gemiddeld 4 tot 8 behandelingen. Voor een optimaal resultaat en echte huidverjonging adviseren wij een kuur waarbij u 1 x per week een behandeling ondergaat. Om het behaalde resultaat te behouden en huidveroudering af te remmen is het aan te bevelen eens per 4 tot 6 weken te behandelen. Dit kan ook goed gecombineerd worden met een verzorgende salon gezichtsbehandeling.

RF behandeling Amsterdam Zuid

Wat voelt u tijdens en na de behandeling met Radiofrequentie en is het veilig?

Elke keer als de RF energie word vrijgegeven ervaart u een korte sensatie van warmte. De ervaringen leert dat 99% van de mensen dit als zeer ontspannend ervaart. Het is een aangename, intensieve en pijnloze behandeling. Na de behandeling kan het voorkomen dat uw huid enige roodheid vertoont. De huid behoeft specifieke nazorg. Wij bieden u advies voor de thuis verzorging en producten. Deze verzorgen en ondersteunen het resultaat.

Radiofrequentie therapie is veilig en bewezen dat het de huid verjongd

Radiofrequentie-behandelingen zijn zeer veilig, klinisch getest en hebben bewezen de huid te verstrakken, met als resultaat een jongere huid. Onze ervaring leert dat iedereen die behandeld wordt met Radiofrequentie een gladdere en strakkere huid kan verwachten. Resultaten kunnen variëren van persoon tot persoon.

Radiofrequentie-behandeling-amsterdam

Advies op maat!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Maak dan gebruik van onze gratis intakegesprek. U krijgt tijdens deze intake een huidanalyse, een behandeling met RF. U ziet na de behandeling met eigen ogen het effect zien van een enkele behandeling. Daarnaast krijgt u een advies op maat met een richtlijn qua behandelingsduur en bijbehorende kosten.

Wanneer kan een behandeling met RF niet uitgevoerd worden?

Bekijk de PDF voor meer informatie

Radiofrequentie behandeling in Amsterdam Zuid

Maak een afspraak voor de RF behandeling. Door onze gunstige ligging in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp) en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Amstelveen, Amsterdam Oost, West, Buitenveldert en het centrum.

Radiofrequentie behandeling

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!