Vegan gezichtsbehandeling

Ook als het veganisme voor jou erg belangrijk is kan je bij Beauty Unlimited Amsterdam terecht voor de Vegan Facial.

Wij begrijpen dat wanneer je een veganistische levensstijl volgt het ook prettig is om een schoonheidsbehandeling te ondergaan die past bij jouw organic lifestyle.

Daarom heeft Beauty Unlimited Amsterdam een aantal vegan opties speciaal voor de veganisten onder ons samengesteld.

Een selectie van onze Vegan huidverjongende behandelingen

Alle producten die gebruikt worden tijdens deze behandelingen zijn 100% vegan

Vegan behandelingen voor het gezicht in 3 verschillende intensiteit levels

Vegan gezichtsbehandelingen zijn inclusief reiniging van het gezicht, aanbrengen creme’s en serum en desgewenst minerale make-up.

Vegan LPG

LEVEL 1

95,-

Vegan Cold Laser

LEVEL 2

125,-

Vegan Bio Skin Light

LEVEL 3

155,-

Welke Vegan behandeling moet ik kiezen?

Weet je niet welke Vegan behandeling het beste bij jouw huid past? Of heb je een andere behandeling gezien die je met vegan producten wilt ondergaan? Boek dan in de online agenda de Vegan Behandeling nader te bepalen. We kijken dan samen wat de beste Vegan gezichtsbehandeling is voor jouw huid!

Nieuwe klant van Beauty Unlimited Amsterdam?

Je krijgt dan van ons huidscan met Observ 520 t.w.v. € 40,- cadeau.  Boek deze zelf in via de online agenda!

LPG Vegan Facial

Met de lpg gezichtsbehandeling krijgt de huid een mechanische bindweefselmassage. Door verschillende programma’s kunnen we het helemaal instellen afhankelijk van de huidtype. Rimpels, glans, wallen afvoeren, het kan allemaal. Na de massage krjg je een heerlijk masker om de huid te voeden..

Cold Laser Vegan

Wij werken met de krachtigste cold laser van Amsterdam, de Photonlaser. Het zorgt voor verstrakking, versteviging en vervaging van rimpels en lijntjes. Het richt zich op structurele huidverbetering. Het geeft de huid volop natuurlijk energie door de werking van licht en laat de huid stralen. De Cold laser kent geen downtime, is niet pijnlijk en zelfs heerlijk ontspannend. Probeer bij deze behandeling maar eens niet in slaap te vallen….

Bio Skinlight Vegan

De Bio Skin Light is de combinatie van de Cold laser en de Collageen Booster. De Collageen Booster is een lichttherapie met rood licht. De huid krijg een enorme boost waardoor de huid extra collageen gaat aanmaken. De collageen booster versterkt hiermee het resultaat van de cold laser en geeft naast een mooie huid ook een mooie glow. Ook hier geen downtime en heerlijke ontspanning.

Medik8 zo veel meer dan vegan

Eigenlijk is het belangrijkste om te weten dat wij met Medik8 werken. Medik8 denkt als een natuurlijk merk en is niet alleen vegan maar zet zich ook in voor een beter milieu en probeert zijn  Met deze producten kunnen wij dan ook een volledige vegan facial uitvoeren. 

Alle Medik8 facials die wij in onze salon uitvoeren zijn vegan behandelingen, of dit nu een dieptereiniging, acne behandeling of een luxe ontspannende behandeling is. Bekijk alle onze Medik8 behandelingen.

Wil je thuis aan de slag gaan met vegan producten, bekijk in onze webshop alle vegan huidproducten

Liever een andere vegan gezichtsbehandeling?
Dat kan ook! Wij zorgen dan in onze productkeuze voor maatwerk. Er worden hier natuurlijk geen extra kosten aan verbonden! Geef dit door aan de behandelend specialist of vermeld dit in het opmerkingenveld van de online afspraak.

Wat zijn de effecten van een vegan/organic lifestyle op de huid?

Wist je dat veganistisch/vegetarisch eten heel veel effect kan hebben op je huid? Misschien heb je het zelfs al gemerkt. Het heeft namelijk zijn voor- en nadelen.

Voordelen
Het voordeel van deze bewuste keuze is dat er vaak veel meer fruit en groente wordt gegeten. Hierdoor komen er een stuk meer vitamines en mineralen binnen. Vitamines en mineralen zijn erg belangrijk voor huid, haar en lichaam. Vitamine bevatten veel antioxidanten die je beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Mineralen versterken de huid. Door vooral plantaardig te eten krijg je naast een grotere hoeveelheid antioxidanten ook veel vezels binnen. Vezels helpen gisten en schimmels uit je lichaam te krijgen. Dit helpt o.a om acne en eczeem te voorkomen. Bij het veganisme wordt er geen zuivel meer gegeten, zuivel kan in sommige gevallen voor acne vorming zorgen. Dit komt door vooral door hormonen die in de meeste melkproducten zitten. Deze stoffen kunnen er voor zorgen dat je talgproductie toe neemt.

De kans dat acne minder wordt is dus ook zeker aanwezig. Daarnaast ondersteunt veganistische eten de ontgifting van het lichaam en de huid. Start je net met veganistische eten dan zal je lichaam eerst sterk gaan ontgiften, dit kan in het begin juist meer acne/onzuiverheden veroorzaken maar zal naar verloop van tijd steeds minder worden.

Vegan-behandeling-amsterdam

Maar wat zijn dan de nadelen?
Een van de grootste nadelen is dat er te weinig omega 3, proteïne oftewel eiwitten en aminozuren binnenkrijgt

Omega 3 is eigenlijk onmisbaar voor de cellen in je huid en lichaam, het is namelijk een van de belangrijkste bouwstenen in je lichaam. Het zorgt namelijk voor soepelheid tussen de cellen. Als er te weinig omega 3 aanwezig is kan de huid daarom ook ‘open’ staan wat irritatie kan veroorzaken. Er is dan letterlijk te weinig omega 3 olie aanwezig om de huidcellen goed bij elkaar te houden. Omega 3 werkt daarnaast ook ontstekingsremmend, wat veel voordelen heeft voor een gezonde huid en een gezond lichaam. Probeer meer omega 3 te halen uit lijnzaad olie, raapzaad olie, plantaardige margarine, soja olie en walnoten. Helaas blijkt uit de praktijk dat de Omega 3 verhouding van de meeste mensen, ook veganisten niet in orde is. Wij bij Beauty Unlimited Amsterdam hebben de mogelijkheid om jouw Omega 3 waardes te laten meten.

Ook is er vaak sprake van een te kort aan vitamine B. Als er te weinig vitamine B in het lichaam zit kan dit nadelig werken op de huid maar ook op haar en nagels. Het kan zich namelijk uiten in eczeem, ontstekingen, acne (let op! Teveel B12 kan acne juist verergeren), haaruitval. Ons advies is dan ook om een vitamine B complex te slikken om alle vitamine B soorten goed binnen te krijgen.

Veganisten hebben vaak een tekort aan eiwitten. Niet alleen je spieren maar ook je huid haar en nagels zijn opgebouwd uit eiwitten. Een tekort hieraan kan dan de groei remmen. Ook zal de huid minder goed instaat zijn om zich te herstellen en vernieuwen wat kan leiden tot schilfering rode plekken en slechte wondheling. Probeer dit dan ook zoveel mogelijk in plantaardige eiwitten te vinden, peulvruchten, noten, zaden en havermout zijn hier een mooi voorbeeld van. Toch is het lastig de juiste aminozuren in de goede verhoudingen binnen te krijgen voor veganisten zonder een goede vegan suppletie te gebruiken. Er zit nu eenmaal in plantaardig voedsel veel en veel minder eiwitten dan in vlees, vis of kaas. Zonder suppleties heb je als veganist gigantische hoeveelheden plantaardig voedsel nodig om te gezonde waardes te komen.

Als veganist kan het soms best lastig zijn de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen voor een mooie huid en een goede weerstand!

Wil je hierin een vrijblijvend advies neem dan hier contact met ons op!

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!