Zuurstof behandeling

Zuurstof behandeling voor het gezicht ook wel zuurstoftherapie genoemd is in Amsterdam de nieuwe trend op het gebied van huidverjonging

De zuurstofbehandeling  van Oxygeneo reageert op de speciaal aangebrachte gel. Hierdoor worden ontelbare koolstofdioxide belletjes tegen het huidoppervlak uiteen gespat. Hierop reageert de huid door zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied te sturen. Dit resulteert in onmiddellijke huidverbetering en huidverjonging.

De beste Zuurstof behandeling in Amsterdam Zuid

Zuurstof behandeling in 2 verschillende intensiteit levels

Zuurstof behandelingen zijn inclusief reiniging van het gezicht, aanbrengen creme’s en serum en desgewenst minerale make-up.

Zuurstof behandeling
LEVEL 2

125,-

Zuurstof behandeling|
LEVEL 3

155,-

Voordelen Zuurstof behandeling voor het gezicht?

 • Bijzonder effectief, snel resultaat
 • Geen rode of geïrriteerde huid
 • Verbetert de elasticiteit
 • Vermindert rimpels op de wangen, het voorhoofd en rond de mond
 • Verbetert de kleur van de huid
 • Verkleint de poriën en vermindert acne

Zuurstofbehandeling effectief tegen de volgende huidproblemen:

 • Verslapte huid van het gezicht, hals en decolleté
 • Rimpels en fijne lijntjes op wangen, voorhoofd en rond de mond
 • Grove poriën rond neus, kin, mond en voorhoofd
 • Acne
 • Littekens
 • Geeft een gezonde kleur aan de doffe huid

Prijzen Zuurstof behandeling in Amsterdam zijn te vinden in onze online agenda

 

Zuurstofbehandeling + Ultrasound 

Met gevriesdroogde ingrediënten waardoor de hoogst mogelijk kwaliteit van de ingrediënten gewaarborgd blijft + Ultrasound om de huid na de intensieve behandeling te voeden en te hydrateren. Gezicht en hals  (inclusief reiniging, huidadvies, dag- of nacht verzorging/minerale make-up)


Zuurstofbehandeling gezicht en hals

inclusief reiniging, huidadvies, dag- of nacht verzorging/minerale make-up


Zuurstofbehandeling gezicht, hals, decolleté 

inclusief reiniging, huidadvies, dag- of nacht verzorging/minerale make-up

Zuurstof behandeling + RF behandeling
inclusief reiniging, huidadvies, dag- of nacht verzorging/minerale make-up

Zuurstofbehandeling + Collageen Booster

+ Collageen Booster (15 min) inclusief reiniging, huidadvies, dag- of nacht verzorging/minerale make-up

Kuuraanbieding zuurstof behandeling 7 voor de prijs van 6

Bij u een kuur van 6 behandelingen krijgt u de 7e cadeau. Geldigheid pakketten en kuren zijn 1 jaar

Nieuwe klant van Beauty Unlimited Amsterdam?

Boek dan naast de zuurstof behandeling ook de gratis huidscan en intake twv 35,-

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan gebruik van onze gratis intakegesprek. U krijgt tijdens deze intake een huidanalyse gevolgd door een zuurstofbehandeling. U ziet na de behandeling met eigen ogen het effect van een enkele behandeling.

Welk resultaat kunt u verwachten van een Zuurstofbehandeling?

Bij meer dan 95% van onze klanten ervaren wij na de eerste behandeling zichtbaar resultaat. Echter zal de Zuurstofbehandeling in een kuur op lange termijn een mooier en langdurig resultaat laten zien. Afhankelijk van de conditie van uw huid bestaat een kuur uit gemiddeld 4 tot 8 behandelingen. Voor een optimaal resultaat en echte huidverjonging adviseren wij een kuur waarbij u 1 x per week een behandeling ondergaat. Om het behaalde resultaat te behouden en huidveroudering af te remmen is het aan te bevelen eens per 4 tot 6 weken te behandelen.

Wat voelt u tijdens en na de zuurstofbehandeling?

Onze ervaring leert dat de meeste klanten de behandeling als zeer prettig ervaren. In sommige gevallen kan de huid een beetje prikkelen tijdens de behandeling. Na de behandeling voelt en oogt de huid heerlijk fris en kunt u gewoon gaan doen wat u van plan bent te doen

Radiofrequentie-behandeling-amsterdam

Hoe behandelen wij de huid:

1. Effectieve reiniging en exfoliatie
2. Natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit
3. Insluizen van actieve ingrediënten in de epidermis.

De special gel die op de huid is aangebracht voordat de behandeling wordt uitgevoerd bestaat uit een cocktail van actieve ingrediënten zoals Retinol, peptiden en diverse anti-oxidanten die helpen de schadelijke effecten van vrije radicalen te bestrijden.

Na de zuurstofbehandeling worden er actieve stoffen de huid ingesluisd. U kunt kiezen uit 2 verschillende opties:

 1. NeoReviveTM geeft de huid een gezonde en stralende teint door de huidbalans en textuur te verbeteren. De huid krijgt een frisse, gladde, stevige en jeugdige uitstraling.
  Ingrediënten: Ribose, Granaatappel zaadolie, Rozenbottelolie, Palmitoyl Tripeptide 5 en Glycerine, Tocoferylacetaat, Ascorbyl Palmitate, Hyaluronzuur en Retinol.
 2. NeoBrightTM :Een innovatieve formule met ingrediënten van de hoogste kwaliteit om de huid te doen oplichten en te verzorgen. Deze zeer effectieve maar zachte formule verheldert de teint en verbetert gelijktijdig de huidtextuur. Het resultaat is een gebalanceerde, heldere en gezonde uitstraling.
  Ingrediënten: Magnesium Ascorbylfosfaat, Kojinezuur, Azelaïnezuur, Retinol, Rozenbottelolie, Tocoferylacetaat en Hyaluronzuur.

Onze Zuurstofbehandeling is zeer veilig in tegenstelling tot sommige andere zuurstofbehandelingen

Onze zuurstofbehandeling van OxyGeneo is geen zuurstofbehandeling die zuurstof op de huid spuit of waterstofperoxide op de huid aanbrengt. Waterstofperoxide staat bekend als een aanzienlijk oxiderend ingrediënt die nieuw gevormde huidcellen vernietigt en de vorming van gezonde nieuwe huidcellen kan verminderen (Bron: Plastic and Reconstructive Surgery)

OxyGeneo doet dit echter niet van buitenaf zoals de meeste zuurstofbehandelingen maar van binnenuit met natuurlijke zuurstof die zelf door het lichaam wordt aangemaakt. OxyGeneo brengt geen zuurstof, schadelijke zuurstofatomen of waterperoxide op de huid maar imiteert het effect van warmwaterbronnen en triggert een fysiologische reactie die bekend staat als het Bohr-effect waarbij de zuurstofvoorziening van binnenuit wordt gestimuleerd.

Zuurstof behandeling in combinatie met een cosmetische ingreep.

Heeft u zich laten behandelen door een cosmetisch arts ook dan kan de zuurstofbehandeling zonder enige risico’s uitgevoerd worden.

Afspraak Zuurstofbehandeling voor het gezicht in Amsterdam Zuid

Maak online een afspraak met onze schoonheidsspecialisten. Door onze gunstige ligging in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt/de Pijp) en ruime parkeergelegenheid voor de deur zijn wij ook uitstekend te bereiken voor klanten uit Amstelveen, Amsterdam Oost, West, Buitenveldert en het centrum.

Altijd de laatste nieuwtjes en deals in je mail ontvangen?

We sturen gemiddeld eens per 2 weken een nieuwsbrief!