Medik8

Medik8 koop je deze maand met 10% korting

Gebruik de korting code: bua10jaar

 

Toont alle 47 resultaten

MEDIK8 voor alle huidtypen

Medik8 voor alle huidtypen

Medik8 staat voor huidverbetering zonder irritatie. De huidproducten zijn een combinatie van cosmetica en farmaceutica en geschikt voor ieder huidtype. Medik8 is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. De gehele huidverzorgingslijn is te bestellen via onze webshop. Wilt u advies kom dan langs in onze salon (op afspraak) in Amsterdam Zuid of neem telefonisch contact op met een van onze schoonheidsspecialisten.

Wij verzenden uw bestelling dezelfde werkdag als deze voor 16:00 is besteld. Uw bestelling afhalen zonder extra kosten kan natuurlijk ook!

Medik8 de favoriet van vele

Beauty Unlimited adviseert uitsluitend de beste producten, daarom past Medik8 uitstekend in ons assortiment. Medik8 wint bijna elk prestigieuze prijzen op het gebied van nieuwe innoverende producten die ze op de markt brengen. Het is een duurzaam merk gericht op anti-aging producten en staat bekend op zijn retinol lijn. Daarnaast heeft Medik8 diverse productlijnen die huidproblemen bij de wortel aanpakt.

Medik8 wordt al jaren door onze zeer ervaren huidspecialisten geadviseerd als effectieve oplossing voor huidverbetering, vertragen van huidveroudering en aanpakken van huidproblemen zoals de acne huid of de rode gevoelige huid. Het is zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt omdat de producten geen parabenen, zeep, sulfaten of agressieve reinigers bevat. Resultaat zonder de irritatie. De diep werkende serums zijn een weldaad voor de huid.

Deze producten zijn vooruitstrevend en was het eerste “groene” cosmetica product op de markt. Dat wil zeggen dat in de ontwikkeling van alle producten, van onderzoek tot productie toegewijd is om de impact op het milieu te minimaliseren.