fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

Medik8 R-Retinoate

169.00

Medik8 R-Retinoate, de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Retinol (Vitamine A).

Medik8 r-Retinoate is een nieuwe type vitamine A crème, Medik8 Retinol Retinoate youth activating cream.

Medik8 heeft er 4 jaar over gedaan om dit product te ontwikkelen en de resultaten te onderzoeken. Met als resultaat een innovatief retinol product waar geen ander retinol product aan kan tippen. Medik8 R-Retinoate is een absolute doorbraak op het gebied van huidverjonging.

Beschrijving

Medik8 R-Retionate ✅Winnaar Beauty Awards ✅Geen verzendkosten

✅Gratis sample bij iDeal betaling ✅Op voorraad ✅Snel geleverd ✅Officieel verkooppunt Medik8

Medik8 r-Retinoate

Na vele jaren onderzoek blijkt dat Retinol een van de weinige huidproducten is die daadwerkelijk de huid kunnen verjongen en rimpels laat verdwijnen. Medik8 r-Retinoate heeft klinisch bewezen een 8 keer beter resultaat te geven dan de gewone Retinol producten van Medik8. Wie de bestaande Retinol producten van Medik8 kent weet al dat dit super producten zijn die een fantastisch resultaat laten zien.

Gebruik Medik8 r-Retinoate

Het Retinol serum kan ’s ochtends en voor het slapen gebruikt worden. R-Retinoate hoeft niet opgebouwd te worden zoals de bestaande Medik8 Retinols

Voordelen Medik8 r-Retinoate

De retinol crème is romig en het serum wordt snel opgenomen. R-Retinoate bevat geen parabenen, minerale oliën en parfum. Medik8 r-Retinoate is in tegenstelling tot de gewone retinol voor alle huidtypen geschikt, zelfs de meest gevoelige huid.

Resultaat Medik8 r-Retinoate

86% van de patiënten die Medik8 R-Retinoate gebruikt ziet na 8 weken een zeer duidelijke vermindering van rimpels.  Dit hoogwaardige Medik8 product bevordert de aanmaak van collageen, verbetert de huidstructuur en hydrateert de huid

Wanneer is Medik8 r-Retinoate verkrijgbaar
Medik8 Retionate is vanaf heden te online bestellen

Medik8 R-Retinoate is online te bestellen bij Skins Unlimited. Bestel Medik8 R-Retinoate nu zodat je zeker weet dat je het nieuwste Medik8 product als eerste binnen hebt. Skins Unlimited het officiële verkooppunt van Medik8.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medik8 R-Retinoate” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TOP });